Teško da je mogao da nestane sam desktop...Ako voliš start meni,instaliraj http://serbianforum.org/multimedija/464608-stardock-start8-1-30-repack-painter.html i dobićeš desktop...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Skinuo sam ovaj win 8.1 build 9600 i kada pokusam da otvorim da biram drzavu nista se nedesava jednostavno nista idem slui 4 ukucam u run i nista :S
Obrisao sam ali nikako nemogu da pokrenem slui 4 kucam u run u cmd nista se nedesava?Jednostavno nemogu da pokrenem neznam zasto a sad dme iskreno mrzi da ponovo skidam i dizem opet sistem.
Evo nas... Core otpiši... nema mogućnosti da se aktivira "našim" načinom...Iscekujem da uradite to sto treba pa da napokon mogu da aktiviram ovaj windows mozda da sam digao Pro verziju bih lakse aktivirao nego sam ja digao core pa ni pro ni enteprise sad tesko mogu da aktiviram jos uvek sotji neaktivirano ako uspete da sve to sredite da skroz aktiviram bilo bi super! pozz
Jel moze neko da mi kaze sta znaci ovo RTM? Ja sam skinuo tu verziju ali ne znam da li cu moci da je aktiviram?