Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ima, lepo si cuo a mozes ga preuzeti kao beta verziju u 32 bit ili 64 bit izdanju direktno sa microsoft sajta.
Ono sto ti mogu iz iskustva reci je da nema tu nekih posebnih promena u odnosu na dosadasnja "vec vidjena" resenja, zapravo jedina novina je da se kod Cooliris-a na veoma atraktivan nacin moze koristiti prst umesto misa
Dakle puno para za novu sminku, sto ce reci veoma je zahtevan u procesorskom pogledu + minimum 1Gb ram memorije ... Windows 7 je beta verzija i ukoliko ispunis sve tehnicke preduslove mozes koristiti do Avgusta - nakon toga platis legalnu verziju bez ikakvih prava na popust jer si u meduvremenu bio pokusni kunic
Naravno za pomenutu touch opciju potreban ti je touch monitor pa da mozes prstima da prevrces internet stranice i slicno - na obicne monitore nazalost to ne radi sorry
E hvala ti puno sto si mi objasnio... E izvini sto ti nisam ranije odgovorio, na forumu mi nije stojalo kao neprocitan post, pa sam pomislio da nije niko odgovorio.....Nista ipak od toga...da se ja bolje vratim xp-u. Xexe
Moj ćale je instalirao kod njega. Sviđa mi se dosta. Ima mnogo novosti i malih dobrih stvarčica. Ali ja ne volim tako brzo da menjam operativne sisteme. Naviko sam se na Vistu i do daljnjeg ću nju da koristim.
Windows 7 nije los ja sam igrao GTA IV na njemu moze da se instalira. . .ali malo teze. . .i nije los za one koji koriste geforce graficke vec imaju nvidia driveri. . .tako ako neko hoce da je instalira nece zazaliti. .