- Učlanjen(a)
- 23.10.2015
- Poruka
- 441
Samo ti instaliraj taj image a je li on volume (uostalom po cemu znas da je veci za 400 MB ako volume nije jos izasao) ili retail nemoj da brines. Bitno je da je to finalna verzija koja ce do kraja maja imati jedan ili dva kumulativna abdejta. Office 2019 nema u VL izdanju ali ga svi koriste bez problema...Aktiviranje ide bez problema ako znas koji alat da koristis.
Pogledajte prilog 112556
Uostalom kakve veze ima kakav ko ima Windows. Postavio sam link da skinete cisti iso i da instalirate a ako ubacite aktivator u sami iso paket dobit cete instalirani i trajno aktivirani windows bez obzira bio on VL ili Retail.
Veruj mi na rec da imam pojma, jer se 15 godina bavim licenciranjem MS proizvoda. VL verzije svih operativnih sistema su vece za oko 400Mb.
Win 10 pro (1809) VL ne staje na dvd 4.5GB, vec mu je potreban double layer dvd.
Office 2019 pro postoji u VL.
Obzirom da imam tu pogodnost da imam legalne kljuceve za Win/office/servere, nisu mi potrebni kmspico ili razni lekovi . Mozda coffein za glavu ponekad.
E sad, na poslu imam neku prastaru masinu (intel E2160) pa dok je zahvaljujuci tvom linku i objasnjenju uradio pravljenje iso image-a, proslo je 3h.
probao sam da ga upgradujem sa 1809 na 1903, ali je prijavio da imam VL win i da ova verizja ISO-a nije za moju masinu.
Kao i u ranijim final buildovima, mi na VLSC ( Volume License Service Center) uvek dobijemo image najnovijeg builda sa metar dana zakasnjenja. Nemam pojma zasto.
Evo par screenova pa da vidis o cemu pisem.
U svakom slucaju, dao sam like za ulozen napor ovaj build.
Pozdrav.