wifi bruteforce

Učlanjen(a)
29.12.2013
Poruka
129
Koga zanima besplatan internet mnogo mu je bolja opcija da pojaca signal, nego da uci mesecima ili godinama razne programe. I opet mu niko nista ne garantuje a sifra moze da se promeni. Evo slike koliko mreza hvatam, nekih 40ak, 6 su otvorene, a koristim 4. Znaci bolje uloziti u dobar adapter i antenu nego gubiti vreme sa siframa.
 

Prilozi

  • Mreze.JPG
    Mreze.JPG
    283 KB · Pregleda: 29
Učlanjen(a)
26.06.2009
Poruka
32
ma ovo je zastareo komp. sto bi rekli krs. A to potvrdjuje i rezultat od ~800 tries/second. Zato i ne mogu da testiram neki veliki recnik. Za recnik od 365mb treba mi blizu 7 sati.
Sa aircrack-ng postignem ~1000 tries/second. Sto ce reci da koristim komp kao fred kremenko :)
Planiram da u skorije vreme uzmem noviji laptop posto je ovome crkla graficka pa ne mogu da iskoristim cudaHashcat. Malo sam istrazivao koliko bi bila brza ta graficka (na novom laptopu) i rezultati su pokazali ~70 000 tries/second
Kod:
http://golubev.com/gpuest.htm
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
29.12.2013
Poruka
129
Ne isplati se veliko ulaganje, jedino ako ti treba dobra graficka zbog neceg drugog. Jake graficke su skupe a treba i jako napajanje jer treba da radi satima i danima. I opet ako je jaka sifra male su sanse da ce otkriti. Znaci to da se lako nalaze sifre je mit, jedino jednostavnije. Ima i sajtova koji se bave time a cena se krece od 5 evra pa na vise. Kao proveravaju jacinu sifre i ne snose odgovornost. Ali nisam video da imaju za srpski, uglavnom svetski jezici.
 
Natrag
Top