- Učlanjen(a)
- 29.12.2013
- Poruka
- 129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
OK.
Mene interesuje da li je moguće pomoću windows računara razbiti WPA2 šifre? Konkretnije, u pitanju si SBBovi CISCO ruteri sa fabričkim nazivima mreža i lozinki.
Unapred se svima zahvaljujem na odgovorima!
Hashcat razbija preko 100 vrsta algoritma od kojih je WPA/WPA2 samo jedan od njih.
Vrsta rutera je tu nebitna. Kakva lozinka je u pitanju?
Koliko karaktera, velika, mala slova, brojevi?... sve to utice na jacinu lozinke.
Na pr. lozinku od 8 brojeva prosecan racunar moze otkriti za 10ak sati.
Probao Hashcat. oclHashcat se, koliko vidim, oslanja na grafičku kartu. Tu imam problem, pošto je grafička "malo" starija i nema CUDA podršku.
Hashcat ne mogu da pokrenem (ver. 0.49) . Pokrenuo hashcat-cli32, ali se na trenutak pojavi crni ekrančić, koji se u sekundi izgasi.
oclHashcat (ati radeon) ili cudaHashcat (nvidia) su za graficku. Ali mozes da koristis Hashcat. Probao sam u windows 7 pro i preko njega i preko aircrack-ng 1.2. Aircrack mi je radio brze. Doduse ja sam sve cap fajlove napravio u kali linuxu (uhvatio 4way-handshake) pa ih prebacio preko usb-a u drugi komp (windows)U pitanju je SN od 9 cifara - nema slova.
Probao Hashcat. oclHashcat se, koliko vidim, oslanja na grafičku kartu. Tu imam problem, pošto je grafička "malo" starija i nema CUDA podršku.
Hashcat ne mogu da pokrenem (ver. 0.49) . Pokrenuo hashcat-cli32, ali se na trenutak pojavi crni ekrančić, koji se u sekundi izgasi.
Koja komanda u linuxu radi to sto si izveo.. Jel moze nesto vise o tome. Ja sam uspeo da napravim skriptu za python koja radi sve kombinacije sa recima koje se nalaze u tekstualnoj datoteci
Ali me sad zanima ovo sa datumarom i mutatorom .
Ili ako moze neki link