Član
- Učlanjen(a)
- 16.03.2010
- Poruka
- 542
Treba imati Kohones za komsinicu jbg hahahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li je moguce preko kali linuxa krekovati wifi sifru koja se sastoji od 9 cifara? npr 423884123?
ako neko zna neka napise, i ako ima neka lista ili skripta koja kreira txt fajl od 000000000 do 999999999
Uspeo sam provaliti jednu sifru uz pomoc rivera. Trebalo mi je sest sati ali srecom ruter nije imao AP lock. Ali za tu konekciju treba da drzim antenu (laptop) na ringli sporeta u cosku stana. E sad ima dosta jacih signala ali posle 5-10 pokusaja ruter zakljuca WPS. Iliti dodje detecting ap limit. PA me zanima postoji li srpska wordlista da se skine? Ili kako napraviti?
Ako ima neko da objasni bio bi mu zahvalan. Jos vise ako bi podelio wordlistu za nas jezik
Ma generalno citam o hakovanju da bi znao kako funkcionise i da bi se zastitio (koliko god je to moguce). Tehnologija napreduje pa je glupo ne obrazovati se u tom pogledu. Uspeo sam da napravim neku svoju listu koja je 60gb i ima brdo kombinacija (oko 4 milijarde). Ali opet nije poenta hakovati komsiji net vec da vidim kako funkcionise.
Ma generalno citam o hakovanju da bi znao kako funkcionise i da bi se zastitio (koliko god je to moguce). Tehnologija napreduje pa je glupo ne obrazovati se u tom pogledu. Uspeo sam da napravim neku svoju listu koja je 60gb i ima brdo kombinacija (oko 4 milijarde). Ali opet nije poenta hakovati komsiji net vec da vidim kako funkcionise.