WI-FI Problem na Redmi note 10

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Obzirom da sam srećni vlasnik ali i nesrećni korisnik Xiaomi Mi 6 [sagit] i Mi9SE [grus], mogu samo konstatovati da su za izbegavanje! Kinesko smeće! (Lično mišljenje koje naravno ne treba da utiče na raspoloženje srećnih vlasnika i korisnika uređaja pomenutog brenda)
У Русији, где живим, Xiaomi је на другом месту по популарности. Ја их користим од 2016. Од 2018 купујем Poco телефоне и никада ни један проблем. Паралелно, супруга користи такође телефоне Xiaomi као и ја и она никада ни један проблем.
Могу навести и огроман број људи из окружења који исто користе Xiaomi телефоне и сви задовољни.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.768
Moj sinko i oba moja sestrića koriste Poco/Xiaomi godinama, ubiše se od igranja i nikakvi problemi. Ne računam fizičke lomove, mobilni nisu krivi :D
Takođe znam mnogo ljudi koji ih koriste, od trenutka kada je moj prijatelj doneo prvi primeraak u Srbiju na povratku sa službenog putovanja iz Kine. Taj konkretni primerak i dan danas radi odlično. Ubio sam se tada da mu nađem global rom, ali sam uspeo. Lep, metalan, praktično kopija ajfona iz tog vremena, čak i bolji u nekim segmentima.
Naravno, kvarovi su mogući kao i na najskupljim uređajima, interesatno je da nikome iz mog okruženja nisu otkazali, mada sam kod drugara u njegovom servisu video poneki primerak.

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.000
Taj konkretni primerak i dan danas radi odlično.
Ја их користим од 2016.
Pa Mi6 je ok, odličan kao uređaj i mislim neprevaziđen i do danas naročito verzija 6/128 sa pozlatom i keramičkim leđima, osim što mu je otkazao prenos podataka i usb služi samo za punjenje baterije (poručivao 2 puta ploču sa usb-c džekom, i kopiju i original i neće!), dok mi je na Mi9SE poludeo ekran ničim izazvan bez obzira što sam ih koristio "u rukavicama"...

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.191
Pa Mi6 je ok, odličan kao uređaj i mislim neprevaziđen i do danas pogotovo verzija 6/128 sa pozlatom i keramičkim leđima, osim što mu je otkazao prenos podataka i usb služi samo za punjenje baterije dok mi je na Mi9SE poludeo ekran ničim izazvan bez obzira što sam ih koristio "u rukavicama"...
A ti inace sve sto je pozlaceno koristis u rukavicama. Pogotovo ako nije tvoje :D :D:D:D:oopss:

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Чувај то позлаћено, злато је стравично поскупело. Нешто се ваља иза тога? Очигледно је да $ иде у историју?!

Natrag