Opet ne mogu da aktiviram WI FI, sad ne mogu da aktiviram ni mobilnog zbog toga.To ako se ne može rešiti softverski onda mu ni servis ne može pomoći.
Prebaci podatke i foto na komp pa prati ovu proceduru.... za početak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Opet ne mogu da aktiviram WI FI, sad ne mogu da aktiviram ni mobilnog zbog toga.To ako se ne može rešiti softverski onda mu ni servis ne može pomoći.
Prebaci podatke i foto na komp pa prati ovu proceduru.... za početak.
Ако после хард ресета не ради, може бити да је у питању хардвер.Skrin sot sam nasao na netu i postavio ovde kako bih lakse definirao stvari, jer ne poznajem bas ovu materiju, znaci kod mene na mobilnom mreze se ne pojavljuju, ne mogu uopste da ukljucim wi fi, zapravo cim ga ukljucim ono se samo prebacuje na off modu.
Uradio sam hard reset na predlog jednog clana, ali problem je ostao pa sada ne mogu ni telefon da aktiviarm jer je za to potreban internet.
Sutra nosim telefon na servis pa nek tamo vide sta je problem.
...da otključaju: ŠTA!? reci im da su obični diletanti i prevaranti! Šta da otključaju? Bootloader? Možeš i sam... Šta ima drugo da se otključa vezano za problem koji je na uređaju?! Ne razumem... još samo fali da ti kažu da ima virus i sve u redu!Na servisu traze 25 evra samo da mi otkljucaju telefon, a hteo sam kao jeftinije da prodjem...
А шта да откључају ако пишеш:"Uradio sam hard reset na predlog jednog clana, ali problem je ostao pa sada ne mogu ni telefon da aktiviarm jer je za to potreban internet."Na servisu traze 25 evra samo da mi otkljucaju telefon, a hteo sam kao jeftinije da prodjem...