WI-FI Problem na Redmi note 10

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Ја нешто баш и не капирам проблем јер може бити два узрока тога да не ради wifi!
Један је хардвер а други софтвер. Пошто се на скрин шоту виде мреже, значи да је хардвер ок а и софтвер!
Да, постоји и трећа варијанта а она је да руковаоц просто не уме да рукује телефоном а на телефону све исправно?
Зато би било добро да покретач теме мало ближе објасни, какав тачно проблем има.

Član
Učlanjen(a)
19.02.2010
Poruka
33
Skrin sot sam nasao na netu i postavio ovde kako bih lakse definirao stvari, jer ne poznajem bas ovu materiju, znaci kod mene na mobilnom mreze se ne pojavljuju, ne mogu uopste da ukljucim wi fi, zapravo cim ga ukljucim ono se samo prebacuje na off modu.

Uradio sam hard reset na predlog jednog clana, ali problem je ostao pa sada ne mogu ni telefon da aktiviarm jer je za to potreban internet.

Sutra nosim telefon na servis pa nek tamo vide sta je problem.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Skrin sot sam nasao na netu i postavio ovde kako bih lakse definirao stvari, jer ne poznajem bas ovu materiju, znaci kod mene na mobilnom mreze se ne pojavljuju, ne mogu uopste da ukljucim wi fi, zapravo cim ga ukljucim ono se samo prebacuje na off modu.

Uradio sam hard reset na predlog jednog clana, ali problem je ostao pa sada ne mogu ni telefon da aktiviarm jer je za to potreban internet.

Sutra nosim telefon na servis pa nek tamo vide sta je problem.
Ако после хард ресета не ради, може бити да је у питању хардвер.

Član
Učlanjen(a)
19.02.2010
Poruka
33
Na servisu traze 25 evra samo da mi otkljucaju telefon, a hteo sam kao jeftinije da prodjem...

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.000
Na servisu traze 25 evra samo da mi otkljucaju telefon, a hteo sam kao jeftinije da prodjem...
...da otključaju: ŠTA!? reci im da su obični diletanti i prevaranti! Šta da otključaju? Bootloader? Možeš i sam... Šta ima drugo da se otključa vezano za problem koji je na uređaju?! Ne razumem... još samo fali da ti kažu da ima virus i sve u redu! :mad:

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
A valjda da otključaju bootloader da bi flešali novi rom...Otključajte sami bootloader i flešajte a ako se ne razumijete onda pravac servis ,da vam to odrade.. To vam je najbrže riješenje jer,po meni, drugo i ne postoji.. Xiaomi je to, dobar telefon a istovremeno i jako loš.. Imam dva i na oba mi ne radi Bluetooth,jednostavno sam od sebe prestao raditi..Ne tražim riješenje jer mi Bluetooth ne treba..Ako bih tražio onda bi to bilo samo flešanje

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
А шта да откључају ако пишеш:"Uradio sam hard reset na predlog jednog clana, ali problem je ostao pa sada ne mogu ni telefon da aktiviarm jer je za to potreban internet."
Мени то све личи да ти је отзказао wifi модул, пошто и после хард ресета остаје проблем. Телефон можеш активирати (ако мислиш на гугл налог) путем мобилног нета, пошто он нема везе са wifi модулом.
Рецимо, ја готово и да не користим wifi с обзиром да је мобилни нет код мене супер јефтин. Користим га само када хоћу да покренем неки од паметних уређаја у стану, са којима телефон комуницира путем wifi мреже.

Natrag