WI-FI Problem na Redmi note 10

Član
Učlanjen(a)
19.02.2010
Poruka
33
Wi FI ikonica ne reagira kad je doprem, a kad udjem u setings mogu da ukljucim wi fi dugme ali cim izadjem odma ide u off, sa time sto tamo uopste nema opciju da izaberem mrezu koju koristim, ni bilo koju drugu.

Dok mi kopmjuter nema taj problem, iako je na istom ruteru, sto znaci da je nesto do telefona.

Ne znam koliko je to povezano ali juce par sati pre nego se pojavio ovaj problem, resetirao sam telofon zato sto u zadnje vreme dosta koci, kad se upalio nisam mogao da udjem sa pin kodom kojeg sam do tada koristio, pa nakon tri neuspesna pokusaja, iskoristio sam mogucnost da udjem preko puk koda.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.767
Brkaš pojmove.
Ne ulaziš u sistem preko pin/puk kodova, već aktiviraš korišćenje sim kartice. Izvadi je pa mob možeš podešavati i bez nje, i bez ikakve provere. Ti si podesio da imaš šifru za sim karticu, a ne za mob.
Ko zna šta još, možda podešavanje wifi-ja takođe ima veze sa tvojim nepoznavanjem materije.

Član
Učlanjen(a)
19.02.2010
Poruka
33
Vrlo moguce druze, bas sam se namucio da i ovo objasnim.. evo sliku sa neta...

Niti mogo ono dugme gore pored wi fi da ukjlucim, niti se ona lista ispod sa mrezama pojavljuje, nadam se da je sada jasnije.

Uskoro putujem pa internet na mobu mu je preko potreban.

.3.jpg

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.392
Sve zavisi od telefona.Moguce je da moras da destikliras svoj net,koji imas sa provajderom,pa onda da stikliras Wi Fi i da odredis koji je tvoj modem.Onda treba da upises lozinku da bi Wi Fi bio prihvacen.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.767
Samo jedna napomena
Ako ne možeš da aktiviraš wi-fi, to ukazuje na dublji problem
Podešavanje wi-fija nemam nikakve veze niti je zavisno od mobilne mreže

Možda ti je mob pobrljavio (male su šanse da je crkao modem), možda ćeš morati jedan kvalitetan factory reset (bez sim kartice), pa ispravno podešavanje i apdejti, pa tek onda da ubaciš sim. Možda nešto treće ...

Ako nisi vičan, bolje neka ti to odradi neko ko stvarno jeste

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.392
Moze objasnjenje kako se to radi?
Udjes u podesavanja za Wi Fi.Stikliraj Wi Fi i pronadji svoju oznaku modema.Klikni na nju i otvorice ti komandu da uneses lozinku modema.kada prihvati lozinku,onda treba da pise da je "Povezano".Inace lozinka ti se nalazi na samom modemu.

Natrag