Pozdrav društvo, nov sam ovde ali vidim da sajt ima možda i najviše informacija vezanih za XBMC tako da sam na pravom mestu
jer sam od skora isključio moj IPTV i samo ovo vrhunsko čudo koristim povezano preko kompa na moj tv, fantastično iskustvo.
Ali imam problem, nije neki veliki ali opet iritira. Naime na XBMC imam instalirane addonove i iStream i What the Furk i sve mi radi skoro savršeno. Iz nekog razloga da bi mi se pojavili linkovi za gledanje i filmova i serija nazivi koje tražim moraju da budu u originalu a meni se pojavljuju na srpskom i kad je tako on ništa ne nađe.
Primer recimo idem na iStream i kad odem na search otkucam Blood Diamond i on radi perfektno ima i 480p i 720p i 1080p znači vrhunski kvalitet. E sad realno smara da tako non stop tražim filmove.
Lakše je recimo da izaberem "Box Office" i da biram najbolje ocenjene filmove iz 2014. ali kad uđem tako na bilo koju opciju meni izlaze imena filmova i serija na srpskom i u tom slučaju ni Istream ni What the Furk ne pronalazi linkove za filmove.
Jel ima rešenje za ovo?
ps: da napomenem samo da nisam došao ovde onako na prvu da pitam za rešenje već sam tražio u podešavanjima na oba addona da promenim jezik ili šta već da mi nazivi filmova uvek izlaze u originalu ali nema ništa od toga.