Pa ne moraš da skidaš posebno addon What the Furk. Samo napravi nalog na furk.net i posle prebaci user i password tamo u istream addonu. Ako ne znaš gde je... istream > settings > movies ili tv shows > furk. net i tamo ubaci user i password sa naloga.
Realno kida koliko je dobar jer ima serije i filmove u vrhunskom kvalitetu. Našao sam filmove i od 16GB-a na njemu čak i na mom tv dijagonale 42" bruka koliko dobro izgleda. E sad najgori je deo oko limita koji je dozvoljen free korisnicima.
@soulman
Ja mislim da si se ti žešće zeznuo oko ovoga da je limit 250 GB-a. Tj. jeste to limit ali ne nas besplatnih korisnika već čitavog servisa i to toliko dobiješ kad platiš
lifetime članarinu od preko 300 eura
Mislim da je limit besplatnih korisnika od 1 do 5 GB-a što je izuzetno malo za mesec dana. Ali realno ono je super stvar i nije očekivano da daju za džabe toliko bandwidtha. Nadam se da ja grešim i da nije tako, mada pročitao sam sad malo pre na njihovog sajtu i lepo piše koja su ograničenja za free korisnike. To bi takođe objasnilo i zašto ne možeš da slušaš ili streamuješ pesme, verovatno si preskočio tih ajde recimo 5GB-a za free korisnike. To je baš malo, maltene 1 720p film u kvalitetu koji treba da bude