Član
- Učlanjen(a)
- 12.04.2009
- Poruka
- 1.545
I jeste li saznali konacno istinu????
Oni ne ŽELU da je saznaju koliko ja vidim...Ko ih 'be i ovako imaju svoje Cepmane pa neka se oni o njima brinu. Ja sam svoje kaz'o.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mozda ste vec primetili negde ovaj link Account Suspended , pa da vam kazem u par reci u cemu je stvar. Ovaj sajt su otvorili dva srednjosklolca iz Kosovkse Mitrovice, plan im je da pisu i prave reportaze na engleskom kako bi siroj publici pokazali stanje na Kosovu i Metohiji. Veliki su entuzijasti i mnogo teskih stvari su prosli, iako mladi akcijali su za nase Kosovo na razne nacine, a sada i ovako. Dovoljno je reci da ne zele da odu odatle i da zele da tu da nastave da studiraju i ostanu. Momcima stavrno skidam kapu.
Sta mi mozemo da uradimo? Ovaj link moramo prosiriti na sto vise mesta. forumi, sajotvi, blogovi, fejsbukovi. Ovaj sajt je trn u oku siptarima, a moramo svi zajedno uciniti da bude jos veci trn. Sajt mora da ima sto vise linkova na raznim stranicama kako bi ga Google bolje indeksirao i kako bi na Google pretrazi pobedli siptarske sajtove za neke termine vezane za Kosovo i Vesti (to je jako bitna stvar!)
Sigurno znate nekog ko drzi neki sajt, blog, forum..sirite dalje ovaj link i pomozite nasu borbu na ovakav nacin!
Nas niko ne razume a mi činimo samo dobra dela za vas humanoide...Ali dobro. Posao je posao.
I ja se spominjem u 1 postu