Vreme je da saznate istinu...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Tako je, svi su se udružili, svi! I NASA, i CIA, i masoni i UNESCO, nema ko nije tu! Samo da se istina ne sazna!!! yes3

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Majke im ga spalim bezobrazne. Pazi ovo

Mozda ste vec primetili negde ovaj link Account Suspended , pa da vam kazem u par reci u cemu je stvar. Ovaj sajt su otvorili dva srednjosklolca iz Kosovkse Mitrovice, plan im je da pisu i prave reportaze na engleskom kako bi siroj publici pokazali stanje na Kosovu i Metohiji. Veliki su entuzijasti i mnogo teskih stvari su prosli, iako mladi akcijali su za nase Kosovo na razne nacine, a sada i ovako. Dovoljno je reci da ne zele da odu odatle i da zele da tu da nastave da studiraju i ostanu. Momcima stavrno skidam kapu.

Sta mi mozemo da uradimo? Ovaj link moramo prosiriti na sto vise mesta. forumi, sajotvi, blogovi, fejsbukovi. Ovaj sajt je trn u oku siptarima, a moramo svi zajedno uciniti da bude jos veci trn. Sajt mora da ima sto vise linkova na raznim stranicama kako bi ga Google bolje indeksirao i kako bi na Google pretrazi pobedli siptarske sajtove za neke termine vezane za Kosovo i Vesti (to je jako bitna stvar!)

Sigurno znate nekog ko drzi neki sajt, blog, forum..sirite dalje ovaj link i pomozite nasu borbu na ovakav nacin!

Sajt je najnormalnije radio do juče...A onda
This Account Has Been Suspended

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Znate vi da sam se ja tek posle ovog priznanja zaljubila,ono pravo se tresnula u svog co'eka sa sve ovim osmjehom debilnim :mrgreen: na licu...Nije mi muz u mene lud...pazite kad znam provjereno:heart:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Znala sam da nismo sami !!!:D
Hvala Zonki za istinu!:yea:

Natrag