Vreme je da saznate istinu...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Hahahah Step sokice ,to me je potsetilo na krizu 90-tih, kada su stepici bili prestiz ...

Bejasmo deca, bilo je leto ,iscevcili smo kiselu vodu do dna i ostalo nam je tek toliko para da kupimo jedan stepic (fatamorgana Jopet ,ni sada nije nista bolja situLacija )
Sipali mi taj zanosni prasak od nandzare u flasu od kisele vode i otisli u posljasticarnicu kod nekog Ajdemija koji je drzao koljace u sred Bulevara revolucije.
Zamolimo ti mi njega fino da nam sipa vode u flasu ,on ode i vrati se i kaze nam : "Evo ,sipao sam vam voda i ljepo sam vam sve perao jelj je sve biljo nesto zuto u fljasa . " :lol:

Hahahahahahahhahahaa:acute:

BTW Step nikad nije bio prestiž,trebalo je samo imati džep :D

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Hahahahahahahhahahaa:acute:

BTW Step nikad nije bio prestiž,trebalo je samo imati džep :D

Ma ja sam tad jedva imala i pantalonice a kamoli dzep na njima .:dntknw:

Tada su se zvakali samo neki "tiganjcici " ,to je bio specijatitet kuce za dorucak ,rucak i veceru ...malo brasna umucenog sa vodom a zatim to lepo bacis na vrelu mas` i samo pucas od holesterola .:D
Onih dana sam se zesce navikla na sve cari i sjaj bede, da me nikakve gladne godine u najavi ne mogu vise iznenaditi .:dance2:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Nije ovo zajeb***e, dečko je u pravu, bilo je na Dnevniku 2! Doduše, ne toliko detaljno, samo u kratkim crtama... :D

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Kao na primer

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Ako ti to ozbiljno onda moram reci Psihijatrija cini cuda u danasnje doba.Nije sramota otici i porazgovarati sa njima o svojim problemima na nasoj planeti ,mislim da ce te oni razumeti .Probaj jedan Prozak ili Trodon i vratices se u svoj solarni sistem. nadam se da sam pomogao.....

Natrag