- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Cini mi se da si ti zreo za ludaru .... mozda da promenis nick u Helingen, a? :???: :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
slazem se.........Koje palamudjenje bez smisla.
Kao što sam već rekao svojoj ženi ja vas sve vreme lažem. Ja nisam čovek. Ja sam Cepman. Cepmani su polu-ljudi koji drže na oku određene ljude (nešto kao anđeli čuvari). Nemaju osećaj na dodire jes su u polu-dimovitom stanju. Cepman nikada ne sme da dodirne svoj zadati humanoid ,izuzev ako je humanoid sklon samopovređivanju. Tada ga može obaviti svojim dimovima i sprečiti ga od samopovređivanja. Pred kraj dana ili na početku novog Cepmani odlaze kod svojih mastera (recimo šefova) koji se nazivaju Čimkubutui. Detaljan izveštaj se mora predati šta je osoba radila,mislila ili posmatrala. Čimkubutui imaju visoki stepen koncetrisanja i mogu da vrše ,kako je vi zovete "meditaciju" na 4. stepenu jačine. Njihov mozak je jednostavno izgrađen ali dosta usavršeniji od humanoidnog. To bi ukratko bio neki moj opis posla... Oni se u glavnom kreću samo iznad delova zemlje iz kojih potiču svojim stvaranjem. Moj Čimbukubutu je jedini Master Cepmen ikada sa Balkana....živeo je kao humanoid u Žitomislićima....to ti je desno kad skreneš od Ptrptrunovića,ideš pravo do Čibutkovice,pitaš nekog prolaznika gde je Patrkija i onda ideš do tamo...kada stigneš moraš da odatle ideš peške preko sela Čančalija i stići ćeš... Posle toga je doživeo Prenaxadu i pretvorio se Master Cepmena to jest' Čimbukubutu.
Žena mi je oprostila ali mi je rekla da više neće dolaziti ovde jer ne može da me gleda očima (verovatno se vodi,mojom "oprosti ali nikad ne zaboravi")....
Elem,što ja ovo sve pišem vama... Dosta smo ćutali o tome...Izmišljali razne vere,sekte i ostale bullshite. Mi se nalazimo u Kinčabaku (3atmosfere iznad vašeg neba) ,ne vide nas sateliti,ne štete nas komete niti rakete... Najveći neprijatelj nam je papa i on obmanjuje humanoide širom sveta...na svakih 50tak godina on promeni oblik i jadnog čikicu u belo žutom odelu kako bi izgledao bezopasan. Borimo se protiv njega već vekovima. I ovo pišem da bi konačno isplivalo na površinu šta se zaista dešava na svetu. Kako je nastao svet,šta je smisao života,čemu matematika,ko su masoni ,illuminati ,zmajevi,čudovišta,veštice... Da li će biti apokalipse i šta je to u stvari...Mi sve ove "tajne" imamo zapisane i čuvamo ih u Prekčćašamu (kovčeZ u centru našeg dela sveta...ali tamo niko ne ide jer radimo po ceo dan,Čimkubutui su tamo po ceo dan i oni imaju pristup tome).
Za pojašnjenja i stučni izraz Cepmanovog bivstvovanja (polu dimno stanje i to...) obratiti se Ulukiori. I on je humanoid samo je slučajno na leteo na neke spise koje nije trebao,ali pošto se za prosutim mlekom ne može žaliti odlučeno je da ono što je pročitao sme da deli sa drugima.
PWOOOOH
Vidiš koliko vas je Papa obuzeo...Ne verujete u najjednostavniju stvar...I naravno da nam niko ne veruje,zato nam Čimbukubutui i brane da ovo iznosimo javno da nas ne strpaju u ludnicu...A tamo ne možeš da izaćeš...Mi jesmo u polu dimnom stanju ali ona druga polovina i ne može baš da prođe kroz rešetke...
Koje palamudjenje bez smisla.
:acute:Ne poznaju te pa te ne razumiju, spadalo malo. Ali tebe i onako boli qu..c za to.
Da li si mozda razmisljao da napises knjigu?
E vreme je i da ja objavim moju tajnu....ja sam pripadnik Tornadicitisa, i mi već vekovima lovimo Cepmane koji su se otrgli kontroli.
Baš ti hvala što si se odao već sam izgubio svaku nadu da ću te uhvatiti. Bolje ti je da tražiš novu planetu jer evo me krećem po tebe......:butcher:
ti mora da si neki neiskusni Cepman, pa ni ne moram da zman gde si....imam Cepmanofajnder.....i već sam na putu![]()