Vreme je da saznate istinu...

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Matoreeeeee al` si nas uradiJo ,svaka ti dala vode iz bokala :acute:a za elaborat iz Humanoidzma i renesanse Cepmanovskog naroda dobijas crni pojas treci dan .Sad si shampiNJon .:yea:

Baj D Wej rodjace ,mi smo izgleda neka angelovska familija po bakuti ,trece koleno sa sve vodom u njemu .:dance2:

Cu te zovem na slavu sad !!!Ma sta bre na slavu ,i na rodzendan ima da te zovem a i na Novaka da bacamo petarde iz vasiJone !!! :D

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Može,sve se slažem. Oću da ponesem Step sokiće da pravimo....Znaš kako babe se sada osećaju bezvredno...pa reko bar da glumi bokal.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
@zonki:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Znao sam da si moj kolega!!!!
Ovaj dim što kulja iz odžaka treba da simbolizuje ubistvo pape? Daaaaa....sve sam skontao,čekaj me kod Prekčćašamua...Da proslavimo kako dolikuje.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Znao sam da si moj kolega!!!!
Ovaj dim što kulja iz odžaka treba da simbolizuje ubistvo pape? Daaaaa....sve sam skontao,čekaj me kod Prekčćašamua...Da proslavimo kako dolikuje.

Ranije sam mislio na deo "vadio si eksere...pokvarila su ti se kolica,pa si besan..." :lol:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Može,sve se slažem. Oću da ponesem Step sokiće da pravimo....Znaš kako babe se sada osećaju bezvredno...pa reko bar da glumi bokal.

Hahahah Step sokice ,to me je potsetilo na krizu 90-tih, kada su stepici bili prestiz ...

Bejasmo deca, bilo je leto ,iscevcili smo kiselu vodu do dna i ostalo nam je tek toliko para da kupimo jedan stepic (fatamorgana Jopet ,ni sada nije nista bolja situLacija )
Sipali mi taj zanosni prasak od nandzare u flasu od kisele vode i otisli u posljasticarnicu kod nekog Ajdemija koji je drzao koljace u sred Bulevara revolucije.
Zamolimo ti mi njega fino da nam sipa vode u flasu ,on ode i vrati se i kaze nam : "Evo ,sipao sam vam voda i ljepo sam vam sve perao jelj je sve biljo nesto zuto u fljasa . " :lol:

Natrag