Da li je pravedno zbog jednog ploda sa drveta da desetine milijardi umre?
Zašto sudiš Boga i nazivaš nepravednim?
Pripisujes mi nesto sto nisam tvrdio.
Evo moje tvrdnje:
Nepravedno bi bilo da neko ko je gresio jedan dan, bude mucen vecno isto kao onaj koji je gresio ceo zivot, Bog nije nepravedan.
Ne nazivam ja Boga nepravednim, vec upravo kazem suprotno
"da on nije nepravedan" vec ga prave nepravednim oni koji veruju da ce Bog SVE ljude kazniti vecnim mucenjem u paklu. i onoga ko je gresio ceo zivot, i onoga koji ima mozda samo jedan greh.
Nema toga u Bibliji Laodikeja brate moj napaćeni to te prevarila ona masonka.
Nijew Ellen White masonka, vec ti podrzavas nju ejdj, i masonske ideje, jer oni veruju u okultno mnogobozacko ucenje o dusi i vecnim mukama u paklu.
Da vidimo da li nema u bibliji ono o cemu sam pisao:
"Blago tom sluzi kog došavši gospodar njegov nađe da izvršuje tako.
Zaista vam kažem: nad svim svojim imanjem postaviće ga.
Ako li kaže sluga u srcu svom: Neće moj gospodar još zadugo doći; i stane biti sluge i sluškinje, i jesti i piti, i opijati se;
Doći će gospodar toga sluge u dan kad se ne nada, i u čas kad ne misli, i raseći će ga, i deo njegov metnuće s nevernima.
A onaj sluga koji zna volju gospodara svog, i nije se pripravio, niti učinio po volji njegovoj, BICE VRLO BIJEN.
A koji ne zna pa zasluži boj, BICE MALO BIJEN. Kome je god mnogo dano mnogo će se iskati od njega; a kome predaše najviše najviše će iskati od njega" ( Luka 12. 43 - 48 )
Dakle, ovde Isus govoreci u slici jedne parabole o svom dolasku i sudu kaze:
"DA HRISCANI KOJI SU ZNALI BOZJU VOLJU I NISU JE IZVRSAVALI BICE MNOGO BIJENI, A KOJI NISU ZNALI BOZJU VOLJU I NISU JE IZVRSAVALI - BICE MALO BIJENI" naglasavajuci
"DA CE LJUDI PRIMITI SUD BOZJI PO MERI GRESNOSTI I NEPOSLUSNOSTI"
Masonkin lider je tako prvom paru govorio NEĆETE VI UMRETI a njoj NEĆETE SE VI MUČITI lično ništa ne verujem masonima kao ni zmiji.
Zmija je upravo vara tebe, jer Bog kaze prvom coveku da ce ako sagresi
UMRETI, a ti kazes
DA NECE UMRETI VEC DA CE ZIVETI NAKON SMRTI I MUCITI SE VECNO U OGNJU.
Sotona je upravo u raju prvom coveku plasirao tu laz koju je kasnije pretocio u mnogobozacko ucenje "DA COVEK NE UMIRE SA SMRCU, VEC DA POSEDUJE BESMRTNU DUSU I NAKON SMRTI PRELAZI U JEDNO DRUGO STANJE GDE NASTAVLJA DA ZIVI VAN TELA"
To je sustina spiritizma i svih okultnih ucenja.
A ceo vaskrsli čovek ima duhu sebi zar ne, a da li duh izgara i da li je duh svestan to mi nisi rekao pa sad pokušaj.
Nema duh moj Taramana kao svesni elemenat koji ce se vecno muciti.
Covek kao vaskrslo bice biva bacen u ognjeno jezero i tamo umire da vise ne postoji u ni jednom obliku.
"A bezakonika će nestati sasvim; nasleđe će se bezbožničko zatrti" ( psalam 37. 38 )
Duh je univerzalna sveprozimajuca sila koja ozivljava, i kada covek umre - ta sila se vraca Bogu u Bozju nutrinu iz koje je proizisla.
Laodikeja želim nešto tebi lično reći,čitao sam teme u kojima su ti drugi pokušavali učtivo pazeći na sebe dati do znanja mnogo štošta i video sam da si sve to zanemarivao zato sam ja pokušao na moju nesreću drugačijim oštrijim rečima povređujući tebe istrgnuti iz toga u čemu si i nisam uspeo a pritom sam tebi naneo uvrede svoj duh opteretio prljavštinom jezika.
To nikako nije dobro i sad motiv više nije važan iako je bio iz najboljih namera nemam opravdanje za sve one reči tebi lično upućene zato te molim da mi oprostiš svaku uvredu zgrešio sam i nisam postupio po ljubavi već po sili i oholo.
Unapred ti hvala i molim Boga da mi pomogne da zauzdam jezik svoj i da pomogneda ne žurim i u svojoj sili da ne trčim.
Bog te blagoslovio brate moj.
Zanemarivao sam jer mi je Gospod svedocio da ono sto verujem je u potpunom skladu sa pismom.
Svaki covek ima slabosti, i ponekad one postanu vise a ponekad manje vidljive.
Tako mozda ponekad i ja uputim nekome ostriju rec, ali ne iz bilo kojih losih razloga, ili kao posledica loseg duhovnog stanja, vec iz revnosti za istinu.
Tako da se i ja licno izvinjavam tebi.
Svaki covek treba da ispituje sebe zasto nesto cini i iz kojih pobuda, i to kazem prvo sebi pa potom i svima ostalima.
U tom smislu ja nemam nista licno protiv ikoga, i ne ljutim se cak i na gore stvari, a ne na uvredu koju mi neko uputi, i nisam zlopamtilo, tako da zelim da ti kazem da sto se mene tice imas mirnu savest, a tvoj odnos sa Bogom je licno tvoja stvar, kao i moj licno moja stvar, i ne treba niko nikoga da osudjujue u tom pogledu, jer ce svi ljudi izaci pred jedinog sudiju, a to je Bog.
Pozdrav i Bog s tobom!
------------------------------------------------
Za kraj jedan zanimljiv video o ovoj temi pakla: