VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Onda si Servius Tullius u problemu, jer si ocigledno prevaren da mislis nesto sto nije slucaj, jer Bog ne otkriva prvo jednu vrstu istine u bibliji i kroz bibliju onima koji istrazuju i uspostavljaju zivu zajednicu sa Bogom, a potom da to porice i potom otkriva neku drugu istinu na rugom mestu.
Ti ne verujes Bogu i cak sta vise ne zelis Hrista.
Ti zelis dogmu crkve i ljudska ucenja.
Ti prilazis bibliji sa vec ispisanim stranicama u svojoj glavi koje si pokupio od crkve.
Bibliji se prilazi prazne glave, i u njoj se trazi istina, ispitujuci sve cak i ucenja crkava njome.
To je siguran put.
To je i moj put kada sam pristupao bilo kakvoj ideji o veri i potrebi za verovanjem, a potom kasnije i Adventizmu.
Proucavao sam bibliju i ono sto sam u njoj otkrio bilo je tako suprotno ucenju crkava, a identicno ucenju Adventista sa kojima me je kasnije sam Bog cudesno spojio.
Cak sta vise, molio sam se Bogu, i on mi je to licno otkrio i uputio me da razumem svaku tacku vere zapisane u bibliji.
Jedini odgovor je Adventizam.
Ne postoji drugi.
Ti ne verujes Bogu i cak sta vise ne zelis Hrista.
Ti zelis dogmu crkve i ljudska ucenja.
Ti prilazis bibliji sa vec ispisanim stranicama u svojoj glavi koje si pokupio od crkve.
Bibliji se prilazi prazne glave, i u njoj se trazi istina, ispitujuci sve cak i ucenja crkava njome.
To je siguran put.
To je i moj put kada sam pristupao bilo kakvoj ideji o veri i potrebi za verovanjem, a potom kasnije i Adventizmu.
Proucavao sam bibliju i ono sto sam u njoj otkrio bilo je tako suprotno ucenju crkava, a identicno ucenju Adventista sa kojima me je kasnije sam Bog cudesno spojio.
Cak sta vise, molio sam se Bogu, i on mi je to licno otkrio i uputio me da razumem svaku tacku vere zapisane u bibliji.
Jedini odgovor je Adventizam.
Ne postoji drugi.