nakon što sve instaliram otvorena su ova dva prozora sada mene zanima gdje se ide za save....htio bih sve to sada spremiti
da li idem na ovo da bi to sada sejvao
]
ili ovdje
ili možda ići to na export
da to spremim pa na import
što da radim da bi imao te windowse i da ih mogu koristiti na drugom kompjuteru ako može detaljan opis molio bih nekoga dobre duše..
dakle..
linuxe sam uspio a ne znam kako samo sam ih na export i onda import i primili su na usb i mogu ih koristiti na drugim kompjuterima bez problema kako ne kužim...dok windowse na isti naćin ne mogu nikako zašto...
evo još nekih problema koji mi se pojave
na prvoj slici mi se neće pojaviti neki puta opcija za 64bita iako mi je komp na 64bita
nakon možda jednog ili par restarta tek se pojavi ova opcija zašto
izaberem 2834 imam 32gb usb
zatim dalje
ovdje izaberem drive G:gdje mi je mountano
a onda mi se pojavi ovo
to potvrdim na ok i krenem dalje
onda kod zadnjeg kada treba sve to instalirati zapoćeti na ovome mi neće po neki puta primiti i jako dugo i sporo ide da moram isključiti i opet restartati komp da bi primilo i to po par puta ne mogu stalno restartati komp radi toga
u ćemu bi bio problem to je inaće portable virtualbox ne koristim instalacioni
da li idem na ovo da bi to sada sejvao
ili ovdje
ili možda ići to na export
da to spremim pa na import
što da radim da bi imao te windowse i da ih mogu koristiti na drugom kompjuteru ako može detaljan opis molio bih nekoga dobre duše..
dakle..
linuxe sam uspio a ne znam kako samo sam ih na export i onda import i primili su na usb i mogu ih koristiti na drugim kompjuterima bez problema kako ne kužim...dok windowse na isti naćin ne mogu nikako zašto...
evo još nekih problema koji mi se pojave
na prvoj slici mi se neće pojaviti neki puta opcija za 64bita iako mi je komp na 64bita
nakon možda jednog ili par restarta tek se pojavi ova opcija zašto
izaberem 2834 imam 32gb usb
zatim dalje
ovdje izaberem drive G:gdje mi je mountano
a onda mi se pojavi ovo
to potvrdim na ok i krenem dalje
onda kod zadnjeg kada treba sve to instalirati zapoćeti na ovome mi neće po neki puta primiti i jako dugo i sporo ide da moram isključiti i opet restartati komp da bi primilo i to po par puta ne mogu stalno restartati komp radi toga
Poslednja izmena: