Veštica sa kristalnim zubima koja uči o kraju sveta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Sve su to trice i kucine, i mucno je to sve i citati.

Naravno da je mučno jer je to vaša masonska nauka.
Ptičice gde su odgovori?
Imate li vi Jelenaši da ne kažem veštičari odgovor na pitanje iznad koju bolest ruku su imali Adv-pionirčići sve sa porodicom Bela?
Zašto gospa nije vratila ogromne pozajmice već tražila da poverioci ZABORAVE na dug?
Zašto su oni autori desetine knjiga godinama pre veštice napisali baš sve ono što je ona htela potom napisati ne pitajući istu smeju li to raditi?
Zašto vam toliko drag onaj veliki tvrdi uspravni kamen iznad glave veštice?
Zašto neprijatelji spališe proroke kad Biblija kaže da proroci trebaju spaliti neprijatelje?
Zašto Bog dade Pedesetnica da se slavi i ne radi kad uvek pada u nedelju i tako svi Jevreji primiše žig zveri?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Apostol kaže po tom pitanju sledeće:A Duh razgovetno govori da će u poslednja vremena odstupiti neki od vere slušajući lažne duhove i nauke đavolske,
4:2 U licemerju laža, žigosanih na svojoj savesti,
4:3 Koji zabranjuju ženiti se, i zapovedaju uzdržavati se od jela koja Bog stvori za jelo sa zahvalnošću vernima i onima koji poznaše istinu.
4:4 Jer je svako stvorenje Božije dobro i ništa nije na odmet kad se prima sa zahvalnošću.
4:5 Jer se osvećuje rečju Božijom i molitvom.
4:6 Ovo sve kazujući braći bićeš dobar sluga Isusa Hrista, odgajen rečima vere i dobrom naukom koju si primio.

Sa neta ukratko o vešticama:

,,Савремено вештичарство
upload_2016-5-28_21-29-52.jpeg

Вештичији скуп у Енглеској, 2005.

Главни чланци: Вика и Неопаганизам

Крајем прошлог века наступа прави процват неопаганизма и вештичарства, у жељи да се очува континуитет древних традиција често се користе многи пантеони из различитих времена и култура. Насупрот раширеној представи вештица које пију крв, велики број савремених вештица изражавају приврженост природи и животињама, па су вегетаријанци.

Вештичарство сматра живот сваког појединца као свети дар и наглашава испреплетаност свих ствари, како видљивих тако и невидљивих. Стицање знања о магијској употреби биља је саставни део обуке сваке вештице.,,

O razgovoru sa mrtvima I pridajanju važnosti tome:"Prošlo je nekoliko dana nakon što sam molila Gospoda da mi otkrije koje su moje obaveze. (Dakle, Elen je tražila od Boga da joj otkrije obaveze)Tokom noći sanjala sam da upravljam kočijama i sedim sa desne strane. Otac je bio u kočijama, sedeo je sa moje leve strane. Bio je veoma bled, ali staložen i miran.

(E.Vajt je obicno koristila rec 'otac' kada je govorila o svom mužu Džejmsu Vajtu, koji je umro 6. avgusta 1881. - samo pet nedelja pre nego što je Elen Vajt napisala ovo pismo svome sinu 12. septembra 1881.)'Zašto sam oče,' uzviknula sam, 'tako srećna da budeš pored mene još jednom! Osećala sam se kao da je deo mene preminuo. Oče, videla sam da si umro; videla sam te sahranjenog. Da li mi se Gospod smilovao i dopustio da se ponovo vratiš meni i da radimo zajedno kao što smo imali običaj?' On me pogledao veoma tužno. Rekao je, 'Gospod zna šta je najbolje za tebe i za mene.' Veoma sam voleo ono što sam radio.

Pogrešili smo. Odgovarali smo na hitne pozive naše braće da prisustvujemo važnim sastancima. Nismo imali srca da odbijemo. Ti sastanci su nas oboje zamorili i više nego što smo bili svesni. Naša dobra braća su bila zadovoljna, ali nisu razumela da smo na tim sastancima preuzeli na sebe veće breme nego što u našim godinama možemo da ponesemo. Oni nikada neće znati kako je taj dugotrajni napor uticao na nas. (Uočite da u ovom "božanski inspirisanom" snu, Elen Vajt razgovara sa svojim mrtvim mužem. Još gore od toga, mrtvi Džejms Vajt uzima za pravo da govori u ime Božije i savetuje Elen o njenim obavezama...)

,,...Da je hteo, Bog bi ih naterao da ponesu taj teret koji smo mi nosili godinama. Bili smo veoma snažni, ali neprekidno opterećeni, a naša braća su pogrešno procenila naše motive i ne shvatajući oslabila dela naših srca. Pocinila sam greške od kojih je najveca bila što sam dozvolila svojoj naklonosti Božijim ljudima da me vodi da preuzmem na sebe obaveze koje su drugi trebali da nose. 'Sada ćeš, Helen, dobijati pozive kao i ranije, sa molbama da prisustvuješ važnim sastancima, kao što je bilo u prošlosti.'

(Zapazite da ovde mrtvi Džejms Vajt proriče budućnost svojoj ženi Elen, i savetuje je šta bi trebalo da uradi - ovaj savet daje mrtav čovek u njenom snu!)
,,...Ali prepusti te brige Bogu i ne odgovaraj na najvažnije pozive. Tvoj život visi kao o koncu. Moraš se odmarati u miru, oslobođena svih uzbuđenja i svih neprijatnih briga. Godinama smo bili u stanju da radimo veliki posao uz pomoć naših pera, o temama koje su ljudima potrebne i koje smo rasvetlili i umeli da im predstavimo, što drugi nisu mogli. Pogledao me je molećivo i rekao, 'Ti nećeš biti nemarna prema ovim opomenama, zar ne, Helen?'

Naš narod nikada neće znati u kojim smo se slabostima mi trudili da mu služimo jer su naši životi bili utkani u neprestani rad, ali Bog zna sve to. Ja žalim što sam se toliko udubljivao i bespotrebno trudio u mnogim okolnostima, ne obraćajući pažnju na zakonitosti života i zdravlja. Gospod nije zahtevao od nas da podnosimo tako velike brige, a mnoga naša braća tako malo. (Upokojeni Džejms sada daje Elen odličnu priliku da izgrdi 'braću' zbog izbegavanja obaveza i zbog čega je navodno on iscrpljen do smrti) ,,…Mogli smo da odemo na obalu Pacifika još ranije, i da svoje vreme i snagu posvetimo pisanju. Da li ćeš to sada uraditi? Da li ćeš, kako ti se snaga bude vraćala, uzeti pero i napisati ove stvari koje smo dugo planirali, i prestati da žuriš?

Postoji ozbiljno pitanje koje je ljudima potrebno rasvetliti. Neka to bude tvoj prvi posao. Moraćeš donekle da se obraćaš ljudima, ali izbegavaj obaveze koje su nas nekada mučile.,, (Savet upokojenog Džejmsa je veoma jasan. On govori svojoj ženi šta dacini, a šta ne),,'Dakle Džejms,' rekla sam, 'ti ćeš ostati sa mnom sada i radićemo zajedno zauvek.' (Na ovom mestu Elen sklapa pakt sa svojim mrtvim mužem - on ce zauvek ostati uz nju, i oni ce raditi zajedno! To je pakt sa mrtvim covekom! Ali najgore tek sledi...)On je rekao, 'Ostao sam u Batl Kriku previše.

Trebalo je da odem u Kaliforniju pre više od godinu dana. Ali sam želeo da pomognem rad i organizacije u Batl Kriku. Pogrešio sam. Tvoje srce je nežno. Ti ćeš biti sklona da ponoviš iste greške koje sam i ja cinio. Tvoj život može biti koristan Božijem cilju. O, te dragocene stvari koje koje mi je Gospod dao da iznesem pred ljude, dragoceni dragulji svetlosti!' Tada sam se probudila. Ali je taj san izgledao tako stvaran. Sada možeš videti i razumeti zašto ja ne osećam obavezu da idem u Batl Krik sa ciljem da preuzmem obavaze na Generalnoj Konferenciji. Nemam obavezu da budem na Generalnoj Konferenciji. Gospod mi ne dozvoljava. To je dovoljno."

[Arthur White 'Ellen G. White, The Retirement Years', p. 161-162]

Poslužila se spritizmom kao argumentum da izbegne Generalnu konf.i kritike jer je uvek bilo I biće razuma koji će razobličavati prevarante.Neko može reći ona je samo san ispričala šta tu ima loše,naravno da ispričani sam nije nikakva opasnost ali dotična te reči iz sna uzima kao alibi da njime dokaže koga treba prvo da sluša mrtvog muža ili žive vernike,tako je potvrdila da joj je spiritizam veći I važniji I na to sve dodala kako su za nju reči mrtvog muža: ,,Gospod mi ne dozvoljava,,

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Trice i kucine.

Nego nisi jos dao odgovor - koje ucenje Adventizma od onih koje sam prilozio je masonskog porekla, i kako to da navodni masoni Adventisti imaju potpuno biblijsko ucenje, da govore i pisu protiv masonerije i okultizma i tajnih drustava, itd.

Da li znas ko je napisao knjige "Masonski i okultni simboli" i "skrivene tajne masonerije" koje razotkrivaju masoneriju kao satanisticku organizaciju?
Upravo jedna Adventistkinja.

Cudni neki masoni koji ruse svoju organizaciju..

....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Писали су католици, протестанти и православци. Поента је да су култови као ваш (и још многи) квази-хришћански. Поента је да поделу у Цркви не може да направи нико, ни папа, ни патријарх, ни пастор. Поделу међу црквама може направити само лажна наука, изопачење науке, лажни пророци и учитељи који себи сабирају ученике итд. А једна једина Саборна и апостолска Црква ће остати до Христовог доласка. У Њој нема подела, а Она види ко су ти који покушавају да заводе и растурају. Свако ко је део Цркве непристрасно расуђује и зна ко су ти поједнинци који клевећу и заводе.

Старо правило:

ЛАЖНИ ПРОРОК - ЛАЖНА НАУКА

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Crkva je jedna od Hrista i apostola, i te prve Hriscanske crkve u Jerusalimu.

Sve ostalo je deo otpada koji se dogodio unutar jednog dela Hriscanske crkve sredinom 2 veka, i taj deo koji se odrekao Hrista i jevandjeoske istine i napravio kompromis sa mnogobostvom - ne moze se nazvati crkvom, niti je Bog priznaje za svoju.

Crkva je ona koja "DRZI ZAPOVESTI BOZJE, IMA VERU ISUSOVU, I DAROVE SVETOG DUHA MEDJU KOJIMA JE NAJZNACAJNIJI PROROCKI DAR" ( otkrivenje 12. 17 / 14. 12 )

Ona ima cisto biblijsko ucenje i praksu prvih Hriscana, i objavljuje jevandjelje svim ljudima.

Amin!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Trice i kucine.
Imate li vi Jelenaši da ne kažem veštičari odgovor na pitanje iznad koju bolest ruku su imali Adv-pionirčići sve sa porodicom Bela?
Zašto gospa nije vratila ogromne pozajmice već tražila da poverioci ZABORAVE na dug?
Zašto su oni autori desetine knjiga godinama pre veštice napisali baš sve ono što je ona htela potom napisati ne pitajući istu smeju li to raditi?
Zašto vam toliko drag onaj veliki tvrdi uspravni kamen iznad glave veštice?
Zašto neprijatelji spališe proroke kad Biblija kaže da proroci trebaju spaliti neprijatelje?
Zašto Bog dade Pedesetnica da se slavi i ne radi kad uvek pada u nedelju i tako svi Jevreji primiše žig zveri?

Niko vas lepše nije prikazao:
masonerija.gif

Izvini jer to iza Jelenin obelisk...nešto ne vidim najbolje?
Masonski-i-okultni-simboli-228x0-000018493964.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Стварно личи...

whitefamilygravestone_sm.jpg

Али њен обелиск није пагански, такав је обичај био онда. Сви остали су пагански, само је њен обичајни и није преузет из паганског.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ukrstanja ljudi i zivotinja je bilo, kao i unapredjivanja coveka, pa kao produkt imamo divove. I mnoge legende govore o ukrstanju ljudi sa zivotinjama, kao npr. prica o kentauru.. Tu je ona u pravu, ali to joj nije otkriveno Duhom, vec cita iz apokrifne literature, i to nisu cinili ljudi, vec pali andjeli..

Laodikeja, ja sam vec rekao koje je vase ucenje masonskog porekla, ucenje o "preuzimanju egipatskog i vavilonskog ucenja" od strane tradicionalnih crkava.. Tako se vi svi slazete u jednom, zajedno sa svedocima ,mormonima i ostalima u optuzivanju tradicionalne crkve za "paganizam" - samo ste vi jedini cisti i "niste pagani" a osnivaju vas masoni(satanisti).. Koja providna prica..

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Postoji preko 60 osnovnih tema koje se izučavaju u Adventizmu gde spadaju svi proročki lanci i veliki deo tih tema nose u sebi nekoliko unutrašnjih pitanja koja u ukupnom zbiru iz svih tema prelazi preko 200 i nemam nameru da pišem odgovor na sve to jer bi trebalo oko 600 stranica zato ću samo tri kraće teme ovde navesti kako jedan čovek reče:,,I to je za pametnog dosta.,,

1.Danilo reče u 9-oj glavi da će posle smrti pomazanika se pojaviti neki vojvoda koji će RAZORITI GRAD I HRAM i da će isti UKINUTI ŽRTVU a onda se sve to prebacuje na mog Gospoda i Spaitelja da je On ukinuo žrtvu i razorio grad i Hram.Gospod kažeda On nije ništa ukinuo a Tit je vojvoda koji razori grad i Hram i ukinu žrtvu tako je učenje da je Gospod posle svoje smrti i vaznesenja ukinuo žrtvu iako je ON žrtva i nije sebe ukinuo niti je bio na zemlji ON vojvoda koji razara Jerusalim i Hram već najavljuje da paze na Danilove reči kad vide da je grad opkolil gnusoba koja pustoši da beže jer će se to desiti posle toga 3 decenije i nije Isus sišao da ukine žrtvu niti da ruši Jerusalim nad kojim je plakao tako vidimo da je ovo velika prevara ali još nije jasno zašto neko toliko mrzi Gospoda pa mu pripisuje sva ta učinjena nedela...možda kasnije saznamo hodajući stazom masona.

2.III Mojsijeva a 16 gl, čitamo o očišćenju i o DVA JARCA a OBA moraju biti BEZ MANE i ondase baca kocka i na bilo kojeg može pasti da bude žrtvovan ili da bude pušten u pustinju znači JEDNAKO SU ČISTI I JEDNAKO VREDNI jer mogu izvršiti bilo koju od obe namene i biti pušteni ili biti zaklani.

I jedan kockom biva izdvojen za klanje a drugi da se pusti u pustinju natovaren gresima pušen k Azazelu (satani). Ta dva jarca su u službi očišćenja od greha jer jedan ih odnosi na sebi a drugi se prinosi zbog istih.To je dupla slika dvodelnog očišćenja koje Gospod izvrši i to OBA.Jovan reče pri izlasku Gospoda iz vode GLE JAGNJE BOŽJE KOJE UZE GREHE SVETA čitamo da pri izlasku iz vode DUH odvede Isusa u pustinju k azazelu na kušanje i tu se izvršila prva polovina dvojne slike očišćenja a potom sledi ispunjenje druge polovine kad se prinosi na krstu i time se SVRŠI tajna otkupa i ispuni.

Masoni ne vole Gospoda i onda uče kako onaj drugi jarac BEZ MANE je satana i tako je kockom moglo biti određeno da on bude žrtvovan...vidite apsurd ?Dalje kažu Isus jeste uzeo grehe sveta i kad se vrati baciće-položiće grehe na satanu kao uzročnika greha,NEMA VEĆE HULE OD OVE PO PITANJU VERE.A objasniću i zašto.Apostol kaže narode moj da vas varaju masoni jer NIKO drugi ne može uzeti naše grehe niti nas istih osloboditi do ISUS HRISTOS jer je ON ono jagnje koje UZE GREHE.Uzevši grehe po izlasku iz vode nosio ih je do KRSTA i tamo je smrću plaćena cena i izmirili smo se na Pomirilištu krvlju prečistom i time je ZAVRŠEN OTKUP jer je cena u potpunosti namirena.Kažu Isus nosa gore po nebu grehe na sebi i kad se vrati zbaciće ih na satanu da bi h on trajno uklonio svojim stradanjem u vatri...ko onda njima trajno uklanja grehe...ko je onda njihov Mesija?Idemo redom da čujemo hoće li Isus doneti grehe da ih stavi na satanu:

9:28Tako se i Hristos jednom prinese, da uzme mnogih grehe; a drugom će se javiti bez greha na spasenje onima koji Ga čekaju. ...

Pošto se Isus vraća BEZ GREHA nema šta položiti na satanu i Bog ne prebacuje greh sa jednog na drugog već svako nosi svoj greh ako nije Hristov.Govoreći da Isus stavlja grehe na satanu zapravo govore da Njegova smrt nije mogla potrti grehe i tako nam On nije Spasitelj jer gresi i dalje stoje i onda Isusova smrt beše uzalud po masonskom učenju. Čujte dalje,kažu jarac koji ide u pustinju k azazelu na kušanje nije Isus kad bi odveden Duhom u pustinju na kušanje azazelu već će to biti satana jer i on učestvuje u službi spasenja pa će on trajno ukloniti grehe uzevši ih na sebe i onda otići u pustinju na kušanje k azazelu a pošto je azazel satana znači satana samom sebi odlazi na kušanje...videše masoni tu grešku onda ispraviše IDE U OGANJ ali time onda krše tipologiju koju zastupaju da onaj jarac koji ide u pustinju sa gresima biva tamo pušten a ovamo ga spaljuju ognjem pa bi trebali ponovo manipulisati tekstom jer je mnogo šupalj.Znači njima je satana mesija koji trajno uklanja grehe jer Isus ih nije mogao ukloniti pa će ih prebaciti na satanu da on bude jagnje koje trajno ukloni grehe sveta.Važno je znati da sva tajna društva imaju dvostruki natup jedan je za ljude spolja a drugi za one unutra,tako slušajući masone čućete potvrdu JESTE ISUS MESIJA i upecani ste ali kad uđete pod njihov krov onda kreće tumačenje gde je Isus razoritelj grada i Hrama i ukida žrtvu pa On nije trajno uklonio grehe već privremeno dok ne dođe sa njima da ih onda prebaci na onog što će ih trajno ukloniti.

Nedaju oni da satana bude zaista vezan lancima...to ne nikako,već će to vezivanje biti OKOLNOSTI a zašto nedaju da zaista anđeo bude anđeo a lanac zaista lanac i vezan zaista vezan i bačen u tamu najdonju zato što bi onda ostali bez svog mesije i nadahnuća zato se zovu TAJNA DRUŠTVA a par vekova praktikuju da pod okriljem vere zavode narod zato Adventna zajednica ima u Ujedinjenim nacijama svoje ljude jer su tu ustanovu masoni osnovali kao i novi svetski poredak.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
3.Kažu nedelja je žih zveri a subota pečat...idemo proveriti učenje masona.Prvo čujmo šta kaže Bog da će biti na čelima svetih:

22:4 I gledaće lice Njegovo, i ime Njegovo biće na čelima njihovim.

Bog namenski daje Izrailju odmor da počinu I sete se ko je sve stvorio jer su brzo Boga zaboravljali I okretali se k idolima zato kaže obeleži kraj postelje na dovratcima I kud god ide reči Božje da sum u stalno pred očima.Stranac I došljak kao I oni koji pristanu uz Izrailja dužni su odmarati u subotu ali taj odmor nikad nije niti će ikog zapečatiti za život.Izrailj je stalno od Egipta držao subotu a to čini I ovih 20 vekova I njih subotni odmor ne zapečati a pagane pečati….malo logike samo treba.Kažu dalje ko odmara subotom taj prima pečat Božji na sebe I ja želim da čujemo ko sve odmarajući subotom prima pečat čujmo:,, 5:14 A sedmi je dan odmor Gospodu Bogu tvom; nemoj raditi nikakav posao ni ti ni sin tvoj ni kći tvoja,, domaćin I sin mu kao I kći odmarajući subotom primaju pečat. ,,ni sluga tvoj ni sluškinja tvoja,, I oni nesmeju tad da rade I time primaju pečat. ,, ni vo tvoj ni magarac tvoj, niti koje živinče tvoje,, ni magarac ni vo niti živinče subotom ne rade I oni primaju pečat jer on dolazi na sve koji odmaraju subotom zato što je taj odmor pečat. ,, ni došljak koji je kod tebe,, znači I stranac koji odmara subotom prima pečat jer masonka reče da je subota pečat I ko tad odmara on je time zapečaćen.

Kažu dalje nedelja je žig zveri i ko u taj dan odmori on je primio žig zveri i taj će moći KUPOVATI I PRODAVATI a taj žig nedelja se deli kako reče masonka od 1844 i ja pitam od kad se deli pečat Božji ona opet kaže kako i pečat ide od 1844 onda pitam vas pošto onaj ko NEMA ŽIG a to znači ne odmara nedelju može li on kupovati i prodavati i vi ćete reći da piše kako onaj ko nema žig NEĆE MOĆI KUPOVATI i pitam vas MOŽETE LI VI KUPOVATI ILI NE?

Ako imate žig možete ako nemate ne možete.Hipotetički razgovaramo,eto digla se nedelja i vi odlazite koju desetinu kilometara dalje u market i uzmete robu i na kasu stanete i sad slušamo kasirku: ŽAO NAM JE ALI VI NE MOŽETE KUPOVATI JER STE PROŠLI VIKEND PRALI AUTO IZA ŠUPE i taj žig kaže masonka NIJE VIDLJIV pa kasirka mora biti anđeo ili imati duhovni vid i biti svevideća da zna radite li vi i kojim danom.Kaže jedan brat,,nađi mi da bar na jednom mestu u Bibliji piše da se prvog dana odmara i srušićeš da je nedelja žig,,.

Neću ja to učiniti prepustiću da to Bog učini:23:15Potom od prvog dana po suboti, od dana kad prinesete snop za žrtvu obrtanu, brojte sedam nedelja punih;
23:16Do prvog dana po sedmoj nedelji nabrojte pedeset dana; onda prinesite nov dar Gospodu.
23:17Iz stanova svojih donesite dva hleba za žrtvu obrtanu; od dvedeset ine efe belog brašna da budu, s kvascem neka budu pečeni; to su prvine Gospodu. 23:21Isaberite se u onaj dan, sabor sveti da vam je; ni jedan posao ropski ne radite zakonom večnim po svim stanovima svojim od kolena do kolena.

Kažu onda DA,ALI NEDELJA JE POSTALA ŽIG TEK OD 1844 !

Ne,nije nedelja ni bila niti će biti oznaka zveri jer je Bog taj dan stvorio i u taj dan postavio praznik Duhova-Pedesetnicu i tog dana su se sabirali u sveti sabor i odmor.Kaže masonka,žig je ono štosam rekla (nedelja) a onda još se jasno nezna ali kad dođe vreme tad će se znati šta je žig zveri,pa onda jedni što do 1844 odmaraše nedeljom imaju pečat a posle toga oni drugi za isti odmor prmaju žig....apsurd.Kao što rekoh mnoštvo je greški jer duh pobune vlada tamo gde masoni vode narod i nema hijerarhije poglavarstva pa su žene učitelji i starešine niti se poštuje Božja mera jednog braka pa se uz blagoslov može učiniti preljuba ,,ali samo u veri,,pa se LGBT venčavaju i krštavaju u telo Hristovo a mi znamo da to i nije telo Hristovo.Uči sa kako je Izrailj odbačen a svi SZ proroci i Pavle kažu da NIJE odbačen Izrailj.Pogledajte molim vasjoš ovaj detalj gde u Otk.11 glava čitamo kako iz usta ona dva PROROKA izlazi oganj i uništava neprijatelje proroka čujmo:

11:5 I ako im ko nepravdu učini,(prorocima) oganj izlazi iz usta njihovih, i poješće neprijatelje njihove; i ko bude hteo da im učini nažao onaj valja da bude ubijen.

Pošto je masonima Biblija=proroci a čujemo da iz usta PROROKA izlazi oganj i spaljuje neprijatelje to znači iz usta BIBLIJE jer je ona (proroci-svedoci) treba izaći oganj i spaliti neprijatelje frncuske revolucionare a ono se desilo OBRNUTO pa neprijatelji spalili Bibliju proroke....jel nas to Jovan prevari pa dade obrnuto proroštvo ili masonka zbunila zavesu i spustila se vi sebi odgovorite.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag