Dopbro jutro Taraman,
Veoma mi je drago da ti se svidaju izjave Elene Vajt pa evo da ti dam jos nesto:
BOZJI ZAKON
“Uzvisena naceLa Bozjeg zakona uoblicena su u Deset zapovesti i potvrdjena Hristovim zivotom. Ona izrazavaju Bozju ljubav , volju i ciljeve u vezi sa ljudskim ponasanjem, odnosima i obavezuje sve ljude u svim vremenima i razdobljima. Ova pravila su osnova Bozjeg zaveta sa Njegovim narodom i merilo Bozjeg suda. Posredstvom Svetoga Duha ona ukazuju na greh i bude potrebu za Spasiteljem.
Spasenje je smao od milosti, a ne od dela, a njegov rod je poslusnost zapovestima. Ova poslusnost razvija hriscanski karakter i donosi osecanje srece. Ona je dokaz nase ljubavi prema Gospodu i nase brige za nase bliznje. Poslusnost koja potice od vere ispoljava Hristovu silu da preobrazi zivot i u skladu sa tim jaca hriscansko svedocenje.” Osnovno veruju 18)
"Ti koji u srcu ceznes za necim boljim od onoga sto ovaj svet moze da ti pruzi, PREPOZNAJ TU CEZNJU KAO BOZJU PORUKU TVOJOJ DUSI! Moli Ga da ti daruje pokajanje, da ti otkrije Hrista u svoj Njegovoj neizmernoj ljubavi, u svoj Njegovoj savrsenoj cistoti!
U Spasiteljevom zivotu nacela Bozjeg zakona - ljubav prema Bogu i prema bliznjima - savrseno su izrazena. Dobrocinstvo, nesebicna ljubav bili su deo Njegovog zivota. I tek kad posmatramo Njega, kad svetlost sa naseg Spasitelja i nas obasja, tada vidimo gresnost svojih srca." Put Hristu, str. 22
Sve najbolje
Alkoholičaru nije jutro već VEČE,shvataš li?
Pismeni mogu pročitati da se meni sviđaju tekstovi od autora od kojih je veštica ukrala sadržaj i lopov kao svaki prodaje tuđe kao svoje.A pošto je padavičarka imala samo tri razreda ne čudi me da su i njeni papagaji nepismeni.
Znaš li ti Zmijski Porode zašto je ona rekla da su neprijatelji spalili proroke a Jovan po Božjoj reči da će proroci spaliti neprijatelje?
Da se ja pitam SVE naslove te veštice bi zabranio i tražio obeštećenje autorskih prava tačno onoliko stotina milijardi koliko je bagra pokvarena zaradila krađom a celo generalno telo na doživotnu robiju a svi ispod zaključno sa plaćenicima kao što si ti u kamenolom pa kad 1000 kubika tucanika napravi oslobađa se pod uslovom da ne poseuje ni jedan plagijat u svom vlasništvu.
Dakle,zašto veštica izvrnu proroštvo?