Veštica sa kristalnim zubima koja uči o kraju sveta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Dopbro jutro Taraman,
Veoma mi je drago da ti se svidaju izjave Elene Vajt pa evo da ti dam jos nesto:

BOZJI ZAKON
“Uzvisena naceLa Bozjeg zakona uoblicena su u Deset zapovesti i potvrdjena Hristovim zivotom. Ona izrazavaju Bozju ljubav , volju i ciljeve u vezi sa ljudskim ponasanjem, odnosima i obavezuje sve ljude u svim vremenima i razdobljima. Ova pravila su osnova Bozjeg zaveta sa Njegovim narodom i merilo Bozjeg suda. Posredstvom Svetoga Duha ona ukazuju na greh i bude potrebu za Spasiteljem.

Spasenje je smao od milosti, a ne od dela, a njegov rod je poslusnost zapovestima. Ova poslusnost razvija hriscanski karakter i donosi osecanje srece. Ona je dokaz nase ljubavi prema Gospodu i nase brige za nase bliznje. Poslusnost koja potice od vere ispoljava Hristovu silu da preobrazi zivot i u skladu sa tim jaca hriscansko svedocenje.” Osnovno veruju 18)

"Ti koji u srcu ceznes za necim boljim od onoga sto ovaj svet moze da ti pruzi, PREPOZNAJ TU CEZNJU KAO BOZJU PORUKU TVOJOJ DUSI! Moli Ga da ti daruje pokajanje, da ti otkrije Hrista u svoj Njegovoj neizmernoj ljubavi, u svoj Njegovoj savrsenoj cistoti!
U Spasiteljevom zivotu nacela Bozjeg zakona - ljubav prema Bogu i prema bliznjima - savrseno su izrazena. Dobrocinstvo, nesebicna ljubav bili su deo Njegovog zivota. I tek kad posmatramo Njega, kad svetlost sa naseg Spasitelja i nas obasja, tada vidimo gresnost svojih srca."
Put Hristu, str. 22

Sve najbolje

Alkoholičaru nije jutro već VEČE,shvataš li?
Pismeni mogu pročitati da se meni sviđaju tekstovi od autora od kojih je veštica ukrala sadržaj i lopov kao svaki prodaje tuđe kao svoje.A pošto je padavičarka imala samo tri razreda ne čudi me da su i njeni papagaji nepismeni.
Znaš li ti Zmijski Porode zašto je ona rekla da su neprijatelji spalili proroke a Jovan po Božjoj reči da će proroci spaliti neprijatelje?

Da se ja pitam SVE naslove te veštice bi zabranio i tražio obeštećenje autorskih prava tačno onoliko stotina milijardi koliko je bagra pokvarena zaradila krađom a celo generalno telo na doživotnu robiju a svi ispod zaključno sa plaćenicima kao što si ti u kamenolom pa kad 1000 kubika tucanika napravi oslobađa se pod uslovom da ne poseuje ni jedan plagijat u svom vlasništvu.
Dakle,zašto veštica izvrnu proroštvo?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

Eto prijatelju Taramana to ti je naucni dokaz do koga nije samo dosla Adventisticka Crkva, nego i drzava, jer se istrazivanja vrse po drzavnom planu, a ne samo po planu crkve. To pokazuje prakticno, koliko su saveti Elene Vajt korisni onima koji ih prihvataju i zive po njima.
Na Galapagosu živi vaša vrsta jedina je razlika što oni poseduju razum.
upload_2016-7-11_21-43-34.jpeg

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Kako te nije sramota reći za jelenaše da su crkva i da su hrišćani?
Tom izjavom vređaš zdrav razum i sve vernike jer izjednačavaš lopove,šarlatane,plagijatore,homoseksualce,četvoronožce sa verujućim svetom i mešaš duhove đavolske koji brane hranu sa Duhom Svetim....PSIHIJATRIJA.

UPOZORENJE!
Svi vi koji se pitate zašto ovi stvorovi stalno samo pastiraju nečije tekstove reći ću vam,Bog je krativan i svojim stvorenjima je podario kreativnost ali i razum i još trebate znati da postoje dva semena Božje i zmijsko oni se razlikuju jer Božje je kreativno što znači ima ideje i sposobno je da razmišlja i rasuđuje zato nam i služi razum dok zmijsko seme nema kreativnost niti razum već po inerciji (životinjskom nagonu) ponavlja već izdresiran postupak tako da vam je jasno u buduće svaki put kad vidite da bez razložno lepe razne tekstove i pišu nevezane stvari da je to posledica dresure i papagajskoe navike.

Hajde mališa da vidi čika šta vas sve Jelena nauči:

images

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

Samo se ti druzi sa kerovima, mozda cves od njih makar nesto nauciti.

Rekli su mi da Turci imaju repove i krilate konje ali i da će praznik Duhova mutirati u žig zveri i da sva proroštva treba obrnuto razumeti.Kome je do pseće nauke neka od njih uči ja imam Božju reč i Boga za učitelja.

A sta mislis kako se to moglo desiti da je Elen Vajt, u ono vreme kada je nauka o zdravlju bila u povopju, dala zdravstene savete vernicima u ono vreme koji se danas slazu sa naucnim dostignucima u ishrani i zdravlju?

Da sam ja mason kao Jelena i ja bi recimo ukrao radove molekularnog biologa Tomislava Terzina i objavio ih kao svoje pod izmenjenim naslovom i svi bi rekli kroz par decenija:al je bio pametan onaj mason Taramana znao je tad ono što mi tek sad znamo. Tako je veštica iz 2000 knjižica koja joj kupiše njene masončine izvadi učenih ljudi tekstove i eto je mudrica nie mogla u 4-ti razred ali je zato doktorirala u lopovluku.

Sta mislis da li je to od Boga ili od necastivoga?

NIKAD krađa nije bila od Boga jer je njeno nadahnuće da kradestizalo sa Oriona kao i svim okultistima.

Sta kazes na to? Vidis da Bog blagodilja svoj narod i daje mu blagoslove vec i na ovoj zemlji.

Koliko vidim tajkuni su najverniji Bogu po vašem pilećem mozgu.
Čitaj o klizavom terenu koji David pominje da bi bar nešto razumeo varena ovčija glavo.

Tarmana znas sta kaze stara poslovica: "U lazi su kratke noge" ali suvise dug jezik koji svasta blebece.

Znam,zato i pitam zašto pokušavaš sakriti laž da su neprijatelju ubili proroke kad Bog reče drugačije i mi svi to vidimo iako ih ti kriješ.Kužiš li ti išta od ovog što ti rekoh?
Jel ono smrt bežala u vreme Otomanske imperije 150 godina? :bfghb:

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Veoma mi je drago Taramana sto ti se svidjaju izjave Elene Vajt i sto si najzad uvideo da je verovanje Hriscanske Adventisticke Crkve toliko napredno da je i naucno potvrdjerno.

Pa posto je tako, evo da te obradujem sa jos nekim duhovnim tekstovima:

“Odmetnuvsi se, covek se odvojio od Boga; Zemlja je bila odsecena od Neba. Preko provalije koja ih je razdvajala, nije se moglo uspostaviti zajednistvo. Ali preko Hrista Zemlja je ponovo povezana sa Nebom. Svojim zaslugama Hriustos je premostio provaliju koju je napravio greh, tako da andjeoski pomocnici mogu da odrzavaju vezu sa ljudima. Hristos je povezao gresnog coveka, slabog i bespomocnog, sa izvoirom beskrajne sile.” Put Hristru, str. 16.

“Bog je povezao nasa srca sa sobom nebrojenim znacima na nebu i Zemlji. On je otkrio sebe preko cuda priroide, preko najdubljih i preko najneznjijih zamaljskih vaza koje ljudsko srce moze da upozna. Ali sve nam to smao nepotpuno otkriva Njegoivu ljubav. Iako smo dobili sve te dokaze, neprijatelj dobra tako je zaslepio um ljudi da su gledali na Boga sa strahom, zamisljajuci Ga kao okrutnog i neumoljivog. Sotona je naveo ljude da zamisljaju Boga kao bice cija je osobina kruta pravda – kao okrutog sudiju… Boizji Sin je dosao sa Neba da nam otkrije Oca.”
Put Hristu, str. 8.

“Bozje srce cezne za svojom decoma na Zemlji ljubavlju koja je jaca od smrti. Dajuci svoga Sina, On nam je u tome jednom daru darovao celo Nebo. Spasiteljev zivot i smrt, i posredovanje, sluzba andjela,, molitva Duha, i iznad svega, delovanje Oca preko svih, stalno ocestvovanje nebeskih bica – sve to je stavljeno u sluzbu covekovog otkupljenja.
Zar necemo ceniti Bozju milost? Sta bi On jos mogao da ucini? Uspostavimo pravilan odnos sa onim koji nas je ljubio cudesnom ljubavlju. Posluzimo se sredstvima koje nam je stavio na raspolaganje da bismo mogli da se preobrazimo u Njegovo oblicje, uspostavimo ponovo zajednicu sa andjelima koji nam sluze i obnovimo sklada i vezu sa Ocem i sa Sinom.”
Put Hristu, str. 16.17.

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
[QUOTE="Taramana, post: 1923909, member: 626883"
Da se ja pitam SVE naslove te veštice bi zabranio i tražio obeštećenje autorskih prava tačno onoliko stotina milijardi koliko je bagra pokvarena zaradila krađom a celo generalno telo na doživotnu robiju a svi ispod zaključno sa plaćenicima kao što si ti u kamenolom pa kad 1000 kubika tucanika napravi oslobađa se pod uslovom da ne poseuje ni jedan plagijat u svom vlasništvu.
Dakle,zašto veštica izvrnu proroštvo?[/QUOTE]

Isus je rekao: "Po rodovima poznacete ih."
Kad procitate tekstove Elene Vajt koje sam postirao, i zatim procitate izjave Tarmane, koji neoprestano huli, iznosi lazi, i rezi kao ker na lancu, onda sami zakljucite ciji rodovi pokazuju ko sluzi Bogu, a ko neprijatelju?

Svima zelim sve najbolje pa i Taramani

“Kad se srce pokori utucaju Bozjeg Duha, savest se budi, i gresnik razpoznaje ponesto od dubine i svetosti Bozjeg Svetog Zakona, koji je temelj Njegove vladavine na Nebu i Zemlji. “Videlo istinito koje obasjava svakog coveka koji dolazi na svet” (Jpovan 1,9) rasvetljava tajne odaje duse, i sakrivena dela tame izlaze na videlo. Osvedocenje obuzima um i srce. Gresnik postaje svestan Bozje pravednosti i oseca uzas da se pod teretom svoje krivice i porocnosti pojavi pred Onim koji ispituje srca. On vidi Bozju ljubav, lepotu svetosti, radost cistote, cezne da bude ociscen i dostojan veze sa Nebom.” Put Hristu, str. 19.

“Isus je rekao: ‘kad ja budem podignut od zemlje, sve cu privuci k sebi.’ (Jovsn 12,32) Hristos mora da se otkrije gresniku kao Spasitelj koji umire za grehe sveta; I dok gledamo Bozje Jagnje na krstu na Gologoti’ tajna otkuplujenja pocinje da se otkriva nasem umu I Bozja dobrota pocinje da nas void pokajanju. Umiruci za gresnike Hristos je pokazao neshvatljivu ljubav, ona omeksava njegovo srce, utice na um I cini ga krotkim.” Put Hristu, str. 21.

Tarmana, zbog tvoga dobra, molim te razmisli o navedenim porukama.

Povrsan putnik sve moze krtitikovati, a posebno svojim izopacenim shvatanjem. Lucifer je i Boga krtikovao, pa ipak Bozji presto cvrsto stiji, i svi smo svedoci ko je u pravu i ciji rodovi ce nadvaldati hulnike i klevetnike.

Sve najbolje

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Jel rekoh da će čovek odgovoriti zašto izvrnuše proroštvo i čovek odgovori to je poštenje a na kao neki da beži i lepi smeće okolo.
Znate,oni plaćenici su dušebrižnici dok god imate dobar desetak i uvek ćete čuti zmijske reči umilnog tipa: ,,DRAGI MOJ BRATE,, A AKO DRAGI BRAT nema dobar desetak ili pokuša pitati zašto se sve obrnuto uči od Biblijskog teksta onda je odmah sluga satane,takvi su vam ovi ljigavci.

Nemojte ometati čoveka on je hteo odgovoriti zašto u vreme Otomanske imperije 150 godina smrti nije bilo a vi mu smetate...pustite ga,baš je ljubazan neki čekalac zato malo tišine treba pa čim se sabere on daje pionirsku reč da će nam odgovoriti i zašto proroke spališe,sve će on dati jer to je pošten čovek a ne kao oni jelenaši šizofren.

Haj ti lagano nemoj žuriti znamo mi da ni tebi nije lako dokazati da Biblija laže ali tvrdoglav si ti uspećeš.
Dakle,šta bi sa onih 150 god. i zašto se proroci spališe?

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Posto sam uveren da se Tarmana pita i cudi kako se to moglo desiti da Adventisti, koji slede uputstva Elene Vajt o zdravlju zive udobnije i duze oko deset godina od svojih suseda, zato prilazme neke izjave Elene Vsajt o zdravlju:

“Neumerenost u ishrani se cesto pokazuje odmah u obliku glavoiboilje, slabe probave i grceva u zelucu. Na zeludac je stavljen teret kojiu on ne moze da nosi i zato se stvara osecaj mucnine. Glava je u neredu, zeludac se buni. Medjiutim, ovakavi simptomi ne prate uvek neumereno jedenje. U nekim slucajevima zeludac je paralizovan. Ne oseca se nikakav bol, ali probavni organi gube svoju zivotnu silu. Temelj ljudske masine postepeno se podkopava, i zivot postaje veoma neugodan.” Saveti o zivotu i ishrani, str. 76.

“Cist i svez vazduh svojim uticajem uslovljava zdravo strujanje krvi u organizmu. On osvezava telo cineci ga jakim i zdravim, dok istovremeno posebno utice na um obogacuje ga stalozenoscu i vedrinom. On podstice apetiti I cini da probava bude bolja, donoseci zdrav i sladak san. Saveti o zivotu I ishrani, str. 79.

“Hranu ne treba uzimati ni vrlo vrucu ni vrlo hladnu. Ako je hrana hladna zelucu se oduzme zivotna snaga, jer je mora zagrevati pre nego sto pocne probava. Hladni napici stetni su iz istih razloga; dok neogranicena upotreba vrucih napitaka iscrpljuje.

Mnogi grese pijuci hladnu vodu za vreme obroka. Hrana se ne sme ispirati… Voda ili limunada s ledom koja se pije za vreme obroka zaustavljaju probavu, dok telo ne stvori dovolujno topline zelucu i osposobi ga da ponovo pocne sa svojim radom.” Saveti o zivotu i ishrani, str.81.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Nepravilna ishrana ne utice negativno samo na telo, nego i na um. To se najbolje primecuje kod naseg prijatelja Tramane.
On je toliko konfuzan da umesto teoloskih odgovora na verska pitanja, on nam nudi zoologiju, jer mu se to cini isto,(kervove na lancu i kornjace).

Sve najbolje

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Posto sam uveren da se Tarmana pita i cudi kako se to moglo desiti da Adventisti, koji slede uputstva Elene Vajt o zdravlju zive udobnije i duze oko deset godina od svojih suseda, zato prilazme neke izjave Elene Vsajt o zdravlju:

Trogodišnji priučeni alfabet po struci veštica pojma nema o ishrani već to napisaše obrazovani ljudi čije tekstove je pokrala i sad vi lopovi lagodno živite od njenih krađa unovčavajući tuđe tekstove lepeći vešticu kao autora.
Drugo,Božji čovek reče da DUHOVI ĐAVOLSKI brane hranu i još reče da verujući znaju kako je SVAKO STVORENJE DOBRO I ČISTO JER SE REČJU OČIŠĆA i mi verujući to znamo za razliku od vas zmijskih poroda koji govore kao grobovi okrečeni a iznutra puni duha đavolskog koji se kroz zabrane i lažna učenja kao i lažna proricanja otkriva.

Ti se nesrećo ljudska raduješ što će tvoj komšija pre tebe umreti i gledaš što udobnije živeti od nepravednog dobitka jer neznaš zmijski rode da stojiš na klizavom terenu.Otvoreno lažete i nije vas strah od Boga,kradete da bi udobno živeli rode preljubnički koji gleda kad će i koju sestru ili brata zaskočiti.Vama su LGBT braća i sestre izrodi ljudski i vi se ponosite onim čega se normalan stidi.

Da imaš i malo razuma bacio bi te srebrnjake i pao vapeći Bogu za oprost jer nepravednim dobitcima izdaješ istinu zarad dužeg naslađivanja u otetom novcu.Jednog dana ćeš videti kako te ekipa tvojih dole odvode i tad ćeš se setiti ko ti je davao sad dolazi po svoje jer si prodat i nisi svoj već rob satane i masonske klike.Ti još ničeg nisi svestan a Laodikeja još manje i sve to zbog lakomog dobitka od ukradenih stvari.Zar mislite Boga prevariti da vam da raj zbog prodaje ukradenog...grdno se varate,sve će vam to izaći kroz muku večnu na nos ali će tad biti kasno.

Laodikeja BRATE!
Pokušaj biti čovek jer ti nemaš platu od učenja laži kao ovaj stvor i moli se Gospodu našem Isusu da ti pomogne da vidiš sve te laži u toj masonskoj jazbini i izbaviš se, zaveden si brate moj i meni je jasno da je teško slomiti taj duh pobune ali imaš Gospoda njemu predaj sve i ISKRENO Ga zamoli a On će učiniti i više nećeš biti rob već slobodan u Gospodu.Govorim ti iz srca kao najrođenijem bratu koji je umro i MOLIM da ozbiljno razmisliš jer je vreme blizu otrezni se,ako treba bilo kakva pomoć možemo na PP moraš razumeti da sva sredstva i nedozvoljena koristim samo da bi se trgnuli i spasili...shvati koliko mi je stalo do svake duše...pre ili kasnije će ti biti jasno koliko dobra sam ti kroz sve ove provokacije radio i tad će ti biti drago.

Nepravilna ishrana ne utice negativno samo na telo, nego i na um. To se najbolje primecuje kod naseg prijatelja Tramane.
On je toliko konfuzan da umesto teoloskih odgovora na verska pitanja, on nam nudi zoologiju, jer mu se to cini isto,(kervove na lancu i kornjace).

Odavno je meni sve to jasno i znam da tvoja glava zaslužuje ta dva para nogu koje imaš jer je neuporedivo lakša ispaša na 4 nego na 2 noge zato mi sa jednim parom nogu na pasemo.Čim čujem šta pišete odmah je jasno koliko nogu nosi takvu glavu.
Pitaj Paju kad ga sretneš zašto reče da stoka (oni što jedu zelje) ima slabu veru a oni sa jednim parom nogu imaju jaku veru pitaj ga jel to zbog broja nogu iz zbog hrane kaže?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag