Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dobrodošli u prvo izdanje dnevnika, opširnih vesti sa vrelog, bolje rečeno, užarenog asfalta našeg SerbianForumograda.
Kao što smo I očekivali, današnje izdanje vesti je izazvalo veliku buru u široj javnosti…Sa jedne strane su nas dočekali pozitivni komentari, podrška u punom smislu te reči, dok sa druge strane, kao što smo I očekivali, dočekali su nas na nož… Međutim, Srbi ne bi bili Srbi kada se ne bi bunili…Zašto bi mi bili drugačiji u SrbianForumgradu… Organizovane su demonstracije podrške našim I Vašim Vestima iz nesvesti… Idemo na lice mesta da Vam prenesemo bar deo atmosfere sa mitinga podrške, simbolično nazvan “Nemam pojma zašto al’tu sam“... Idemo slikom na lice mesta....
A nije izostala ni individualna podrška ….
Izričiti protivnici Vesti iz nesvesti su uglavnom iz redova vladajućeg establišmenta, kao što je bilo I za očekivati…Da pogledamo samo neke reakcije…kao I naslovne stranice pojedinih dnevnih novina…
Bilo kako bilo, ne odustajemo, idemo dalje, bar dok ne pripucaju, ali zato smo uzeli obezbedjenje. Malo reklame od toga se živi…
Za bezbednost Vaše I naše televizije, brine se [FONT="]Naleija guard system security.[/FONT]
Njihov slogan je- Ne možete vi da budete bezobrazni, koliko ja mogu da vas bijem!
A sada da pređemo na redovne teme.
U našem, a Boga mi I Vašem dnevniku, imaćemo nekoliko stalnih rubrika,od kojih izdvajamo lutajućeg reportera, gradske aktuelnosti,hroniku, mi pitamo a vi ćutite, sa podnaslovom Zini da ti kažem,paparazzo skandal priču,intervju, priče s one strane, smuti pa prospi, malo vi malo mi, kao i zanimljivosti, koje obećavam ću se truditi da budu zanimljive…
Jedan od naših sugrađana nam je skrenuo pažnju na vrlo zanimljivu stvar koju je zapazio, a koja mu nije baš najjasnija, pa smo odlučili da istražimo problematiku…
Naime, on je zapazio da se pre odredjenog vremena, na avataru dragog nam Admina, pojavio sat koji unazad odbrojava vreme.Iskreno zabrinut nas je pozvao, da razresimo misteriju tog counter-a, jer su po gradu počele da se šire razne glasine šta bi taj sat mogao da odbrojava…
Kontaktirali smo, za razgovor uvek raspoloženog, gdin-a Zemsa, koji se trenutno nalazi u bratskoj nam zemlji Indiji, koja je inače globalni lider u polju telekomunikacija I internet veza, pa nam nije bilo teško da odmah uspostavimo vezu…
Prethodnim pismenim dogovorom, nam je objasnio da će odgovoriti ali samo u jednoj rečenici….
VIN-Gdin-e Zems, da li bi ste bili ljubazni da našim čitaocima a Bogami I gledaocima objasnite značenje sata na vašem profilu, koji suprotno svim drugim satovima, ide unazad…sta on odbrojava? I kome?
Z-Kako da ne….sat…kškšpkškškkš….i to će….kškškšpškišk…I onda ću…..kškškškšk…eto jel ste shvatili?
VIN-Ali Gdin-e Zems, sve vreme je krčalo, ništa se nije čulo…možete li…
Z-Ne mogu… Let the force be with you….
Nezadovoljni odgovorom koji smo dobili, prelazimo na aktuelnosti…
Kako saznajemo,VIP član pod pseudonimom Psymaniac, je optužen za zločinačko udruživanje sa ortacima iz kraja, u cilju distribucije muzike koja dokazano loše utiče na razvoj naše omladine. Na pitanje da li je to muzika koju mlade generacije trebaju da slušaju, Psymaniac odgovara…
-Ma ne, najbolje je da slušaju Tozovca…Odlučio sam da osnujem gerilsku grupu, koju ću nazvati Psihodelični pokret odbrane od narodnjaka…borićemo se svim sredstvima protiv muzike koja izaziva dosad nepoznate bolesti, poput tripera na mozgu, oštećenja bubne opne sa blagim primesama lucidne šizofrenije…MRZIM NARODNJAKE!!!!
Pitali smo ga za poreklo njegovog nadimka…
-Nadimak su mi dali moji prijatelji, jer je to jedina reč koja opisuje u odgovarajućoj meri predanost sa kojom postavljam muziku … nešto kao što je Vuk Karadžić skupljao deseterce za buduća pokolenja, tako ja ostavljam u amanet kompletni opus Armin Van Buurena.
I vaša deca su krenula Vašim stopama?
-Ništa mi nije draže nego kada vidim da moji naslednici žele da nastave moj rad…Ipak sam ih ja uspavljivao uz A state of trance…Samo me nervira to, što moji ortaci nikako da skapiraju, kako šta treba da se radi…Moja ćerka od petnaest leta sve zna, a oni tutumraci nikako da shvate..ali dobro, I to će leći na svoje mesto…valjda….
Inače kako nam je objasnio, najveći strah ovog predanog čoveka, koji ponekada zna da se pretvori u noćnu moru, koja ga proganja u snovima je, kako ostaje bez kompijutera cela dva dana, dva dana ne postavlja nijednu temu, nijedan novi mix…U tim trenucima kaže, budi se obliven znojem, bez vazduha, još rešeniji da mu se ti snovi nikada ne obistine….
I mi mu to želimo….
KOntaktirali smo i G-dina Burena licno, zatekli smo ga u Amsterdamu u svom studiu... Evo sta nam je rekao...
AVB: Psymaniac? Kako da nisam cuo za njega....Moracu da ga kontaktiram jer kako sam obavesten poseduje neke moje mixeve koje ja nemam u kolekciji...zapravo cuo sam da je toliko predan da ima neke mixeve koje jos nisam ni snimio.... To je za svaku pohvalu!!!!!! Eh da je vise takvih.....
Danas pokušavamo da otkrijemo I jednu misteriju, koja se već graniči sa natprirodnim….Otkrivamo da li je osoba sa nadimkom Coiska1 I statusom moderatora, čovek od krvi I mesa ili je to zapravo mašina koja nikada ne prestaje sa radom…Naime, postoje nedoumice, da li običan čovek je sposoban da ispuni normu koju Coiska1, svaki dan sa lakoćom izvršava….A morate priznati da I sam nick, asocira na nekog robota najnovije generacije….
Poslali smo mu pitanje, bez okolišanja, ali na žalost odgovor još nismo dobili….
Možda je u sleep modu, a možda je u potrazi za još neobjavljenim delima kojim će nas u najskorije vreme, možda I pre same premijere obradovati….
Kako saznajemo Udruženje izdavača dnevnih novena Srbije je odlučilo da pokrene tužbu protiv našeg sugradjanina, sa statusom moderatora Baneta FromDaHood-a… Povod za tužbu je, kako saznajemo primetan pad prodaje dnevnih novena.Za to su glavnog krivca našli u našem Banetu, jer kako navode, više niko ne kupuje novine, a I zašto bi, kada sve članke uspe da postavi na SErbianForum, I to pre objave drugog izdanja…
-Leba iz usta nam otima, deca sun am gladna zbog njega…aj bred a jedan članak ispusti…Jok…još malo I čitulje će da počne da postavlja!!!-objašnjavaju u udruženju razloge za tužbu.
A da vidimo šta kaže Bane na to….
-Ja podržavam pravo svakog gradjanina da zna sve…I ja mu dodjem nešto kao Bane Robinthe Hood, omogućavam I ljudima koji ne mogu da kupe novine svaki dan da budu obavešteni..Samo prenosim informacije…
-Da li Vam neko pomaže, s obzirom da brzina kojom postavljate članke, preti da postane nova jedinica za merenje brzine u realnom vremenu? Da ne koristite možda neku mašinu koja se zove Coiska2?
- Ako odete u Novi Sad, I pitate za mene, svako će Vam reći da mi je nadimak I Brzi Gonzales…što baš nekada I nije obećavajuće, bar devojke tako misle, ali evo ja ih ovim putem uveravam da se nadimak odnosi isključivo na PC…tastatura I miš su moje oružije….
Iz Novog Sada se selimo južnije….
Svima nam je poznata izreka “što južnije to tužnije”, što se u našem sledećem prilogu nikako ne može potvrditi….
Iako postoje zluradi komentari kako je SerbianForum šovinistički, jer su Admin I kompletna moderatorska uprava muškog pola, ja bih pre rekla da u upravi postoji lokalpatriotizam takozvani Niški klan…jednako opasan da ne kažem zajeban, bato….
Ono što karakteriše ovu grupu je old school fazon…nepoznata teritorija za manjinsku severnu poziciju…
U Nišu su nas sačekali Naleija, a.k.a.Rapid I Cobi63…još uvek nismo utvrdili na šta se ovo 63 odnosi…polako žene, gde ste navalile…? To može biti samo godište ili obim bicepsa….ili broj serija trbušnjaka…
Prvo smo razgovarali sa najmisterioznijim članom Niškog ogranka….
Dame I Gospodo…G-din Naleija…
Ne ljutite se da Vas zovem Nale…jezik izlomim dok Vaš nick izmenjam po padežima…lako je vama Nišlijama, vi koristite samo tri ( na ovu opasku Vaše lajave voditeljke, pogledao me je tako, dap ogled ubija sutra bi mi davali 40 dana)…
Ne ljutim se da me zovete Nale, ali ako hoćete da se vratite za Bg-,bolje bi bilo da ga ne menjate po padežima…da ti ja ne promenim smer kretanja....
Zašto vam nije Nick Jainale , lakše je za izgovor, a očigledno se radi tu o nekom Naletu I ličnoj zamenici…? Što ste ga zakomplikovali?
-Odgovoriću što je kraće moguće…Da bi ti pitala…..zadovoljna?
Niški klan, je Bogami sašio Zemunski…puta dva…
U Naleijinim očima se videla poruka: Čokot I Durlan do batajnice I Ugrinovca… Niška banja, topla voda…do Galenike…pa ti vidi…
Mod a.k.a. Rapid, nešto smireniji, ali jednako opasan, oči ga odaju…nalazi se na crnoj listi organizacije koja se bori za prevlast nad vladavinom Rapid Share organizacije. On je jedina osoba na svetu, kojoj RapidShare plaća mesečnu nadoknadu, kao I odredjenu sumu za korišćenje imena… jer je G-din Aka na sudu dokazao da se Rapid Share zove po njegovom nadimku…Čak sam čula dag a pojedinci slave kao Krsnu slavu, zbog količine materijala koje je postavio na internet…
Ovaj, samo naizgled, običan mladić, nam objašnjava:
-Sa tim se rodiš ili ne rodiš…nema tu mudrosti…ili znaš ili ne znaš…Cašpu ili ne… Il si rapid il si Mega, ne možeš bato oboje…mora de se zna ko nosi zvonce a ko jebe ovce…kapiraš? Ma ništa ti ne kapiraš…plavušo!! Jel ti znaš uopšte šta je Rapid Share ili misliš da je to neka nova modna linija?a?
Kada htedoh da popričam I sa G-dinom Cobijem, on je shvatio da mu je pauza istekla, I da mora da se vrati obavezama, jer po prvi put, Coiska1,čovek ili mašina, ne zna se….je preuzeo vođstvo u broju postova, dok najveći broj tema I dalje ostaje u vlasništvu Nišlije…mrtva trka je, sportski ga je pustio da preuzme titulu,, ali to je bilo samo taktički, da uhvati zalet….
Kao odgovor ovoj južnoj moderatorskoj skupini, pojavila se jedna nova, sveža krv….Totalno nova generacija, odrasla po nekim drugim kodeksima ponašanja, produkt nekog drugog vremena…………..matoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…naši Zaječarci….
Niko ne zna odakle su se pojavili iznenada...postoje odredjene indicije da ih je Student namamio, no mi kao i svaka ozbiljna televizija ne prenosimo neproverene informacije....
Doneli su svašta nešto sa sobom…optimizam,smeh,razbili su monotoniju definitivno..ali I napravili brdo posla…
Najbolje od svih, to zna naša urednica koja iz ne znamo kojih razloga je odlučila da ostane anonimna….
-Znate šta…ja sam odlučila da tražim benificirani radni staž kao I odredjeni broj dana u banji na vazdušnom oporavku…arthritis prstiju sam dobila spajajući sve postove koje protiv pravila foruma, pišu jedan iza drugih…Ma ajte molim Vas…posle meni onaj klempavi Admin onako se mršti sa slike…Svu me neka jeza prodje…ju ju ju ja mu dodjem nesto kao budibogsnama sobarica foruma…a njih ne možes da povataš gde su ni kako se zovu…Čas su vamo čas su tamo..menjaju imena…ko će to bre sve da zapamti…taman naučim jedno, oni ga promene!!!! Ja ne znam čime ih hrane tamo po Zaječaru kad ne mogu da svrte ni dva minuta na jednom mestu…
Evo sad ću da probam da ih nabrojim…
Prvo je bio MaZzAlotto on je sad Tranda…kako li je samo smislio te nadimke? Ovaj drugi je garant promenio čisto da mene zbuni…$%&/()=? Ali dobar je dečko, to kažem samo zato što navija za Partizan…po difoltu su svi Partizanovci visoka klasa…jbg tako je kako je…
Tranda
Onda brat mu…MaZzoHusta…promenio nadimak u Bagzee-mada sam mislila da će ga promeniti u Sadista….Demonstrirao nam je koliko je načitan kada nam je onako I oca I majku I sve po spisku bez da ikoga izostavi….ali to smo mu oprostili jer shvatamo…ipak je Zvezdaš… e nema ljutiš Bagzee J Još nije kasno da se vratiš na pravi put…
Bagzee
E onda tu je I Vaskez…nije menjao ime ali još pokušavam da pohvatam sa kim se bije, zašto se bije, ko je tuko a ko je popio batine…razmišljam da mi nacrta šemu batinjanja, čisto da sam u toku…
Vaskez
E onda kada krenemo put Beograda, na sredini sredine, sam ali stoički se drži, u gradu Smederevu, čeka nas još jedan brzi član, Hades Smederevac...u startu nervozan, čula sam da se I posvadjao sa onom oštrokondjom…jbg…pomiriše se na kraju… ni pošteno se nisu napljuvali a već se pomiriše….
Hades
I našeg šampiona spama, kralja blejanja I pobednika u pobedjivanju dosade, borca da održi titulu, koju svi ovi mladi ljudi jednako zaslužuju…ostavismo za kraj….U severnom delu Novog Sada, čovek bi očekivao mirnog usporenog Lalu, kome je ravno sve do Kosova…kad ono…Sone Sakli…partizanovac…spamer sa sertifikatom….bori se I opstaje…
Sone Sakli
To je ta mlada generacija, koja je udarila na old school…pa da vidimo ko će koga nadigrati….
A u zlatnoj sredini...tek da održe prirodni balans, da ne postane ovaj grad kao Mašinska škola, sa sve samom muškom populacijom…pojaviše se dve žene…jedna sa nadimkom najlepše nam bubice, Bubamarica a druga sa nadimkom takodje iz faune Animalija….(treba li reći da je aka odmah postavio link sa igricom koja nosi to ime) nagradno pitanje …da li je možda to bio Rapidshare link?
Možda ću zvučati pristrasno, ali ove dve žene su ekvivalent šestorici muškaraca…bar….
A program nastavljamo sa ekskluzivnim slikama koje polako prete da prerastu u aferu…
U našu redakciju su stigle slike Admina za koje ni on sam nije verovao da postoje….
Objavljujemo ih necenzurisane….
A ako mene cenzurišu posle ovoga…nemojte biti tužni…Istina je najbitnija….
Yoda...kada je bio mali.....
Ziveo je Rock'n'roll zivotom....
Sta to radis Yodo? baci to je kakano....
Dok je posecivao rejvove....
Danju dobar student..
Sportista....
A u stvari....
Što se crne hronike tiče, I slučaja nestanka Dame, dobili smo dojavu da je vidjena na ulicama SerbianForumgrada….u šta lično ne verujem….da je bila, verovatno bih sada odgovarala na njene odgovore odgovora mojih odgovora, koji bi bili odgovori onih odgovora koje je ona odgovorila na moje odgovore….Potraga se nastavlja…..
Sport…
Na sportskom planu sem nekih batina, koje još nisam shvatila koje gde I kada dobio, novosti ima samo kao predlog naših moderator Nišlija da se organizuje turnir u boćanju, bacanju kamena sa ramena sa sve koncertom eksperimentalne muzike, guslanjem…Predlog je u razmatranju…
I na kraju prognoza vremena….
Sa strane Niša, I sa severne strane SerbianForumgrada, iz pravca moderatorskog foruma(za koje se ne zna da li stavrno postoji) nadolaze nam mračni oblaci, koje nose oluju, ali samo do Uredničkog foruma, I to do roze oblasti, gde se nevreme zaustavlja…Na žalost postoje indicije da tu padne grad, da pirka tajfun I da možda se digne po koji cunami….
Iznad ostalih delova sunčano…sa blagim prijatnim vetrom koji nam donose neki novi spameri….
Do sledećeg gledanja…ako…naglasak na ako… . Produkcija Barbienews