Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Probaj tockic od programatora,blago mrdni levo,desno,ako nema reakcija,probaj ga pritisnuti ka unutra.Ako nema reakcije moze biti nivostat za regulaciju kolicine vode.Pozdrav! kada startam ovu ves masinu blinkaju mi tri lampice nikakvog reagovanja nema i tako beskonacno.Zna li neko resenje?
Kada se otvori gornji poklopac masine.Okrugao plasticni deo,koji ima dva kontakta,(zavrtnja) za regulaciju.nemoj slucajno dirati te kontakte rukama,jer su pod naponom,kad je masina ukljucena.Uzmi odgovarajuci odvijac i probaj i jedan i drugi kontakt,mrdni malo levo desno,stim da gledas da ga vratis u isti polozaj(oba kontakta),jer mozes podici nivo vode ili spustiti sto nije dobro ni jedno ni drugo.I to polako po milimetar i na jednu i na drugu stranu.Evo kako izgleda:gde se nalazi nivostat (kako izgleda) u ovoj masini?
http://dekom.co.rs/ostali-delovi-za-ves-masine-masina-cena/5293-hidrostat-ves-masine-indesit-c00111493.html
Jel prima vodu kad je ukljucis?Kada se ukljuci masina to prvo pocinje,primanje vode ,pa sve ostalo.zaboravio sam reci prilikom ukljucivanja masine na kablu ne blinkaju lampice odmah vec posle nekih 2-3 minuta
Onda nivostat nije ispravan sigurno.Nije ona mnogo skupa,ona slika sto sam ti je poslao,sigurno ima i jeftinija da se nadje,cak i u Indasitovom servisu,sto bi bilo i najbolje nabaviti.To nije tesko zameniti,ali ako nisi imao dodira s tim,vidi sa nekim od drugara ili poznanika ko to zna.zamena je za 5 minuta.Ili je na programatoru otisao taj kontakt za kretanje i nema spoj.To je vec komplikovanije,za popraviti,a sam programator dosta skuplji.nema nikakvu reakciju, osim ovo gore sto sam naveo.