Član
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poruka
- 3.068
Tu imas pravo i ti.ne daj bože da je vidiš pored kuhinjskog stola dok si ti u drugoj sobi. yes3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tu imas pravo i ti.ne daj bože da je vidiš pored kuhinjskog stola dok si ti u drugoj sobi. yes3
Pitaj blekija i slavna ja to jedino neznamverujem da postoje..dobri ali i losi..duhovi..samo ne znam kako ovog loseg da oteram..stvarno me proganja odavno..a dobrog kako da prizovem..nesto kod mene nece da svrati..(
verujem da postoje..dobri ali i losi..duhovi..samo ne znam kako ovog loseg da oteram..stvarno me proganja odavno..a dobrog kako da prizovem..nesto kod mene nece da svrati..(
sad mi je mnogo..mnogo..lakse kad to saznah od prljavog harija..
mozda su to dve mazge za sestru saru..po pogledu bih rekla da se zagledao u daljinu..:blum3:mislim da mu se avatar zove Manko a ako se ne varam film je Fistfull of Dollars po nacinu drzanja cigarete Eastwooda
mozda su to dve mazge za sestru saru..po pogledu bih rekla da se zagledao u daljinu..:blum3:
pitaj ga ti za mene..ocigledno da me ne primecuje..da nisam ja duh mozda?Pitaj blekija i slavna ja to jedino neznam