Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naravno da znam.Ovako kada covek umre 40 dana posle toga njegova dusa se nemoze upokojiti.Ako se dusa ne upokoji za 40 dana duh prelazi u losu stranu i postaje zloduh (eng.hollow).Dok se duh ne upokoji u kuci se mogu cuti krici.Rituali su retki i jedva uspevaju.Desavaju se jednom u 100 godina kada je mesec u cetvrtoj kuci.Ako ritual dobro prodje telo ce se vratiti u zivot.Da li znaš neke rituale ? da li znaš išta o duhovima ako znaš ispričaj.
Uuuu da vidis slike koje imaju na internetuPa ne vjerujem.![]()
Istina je veruj mi.Ritual priziva duha da se vrati u telo.Ne bih rekao da se tjelo vraća u život.
Naravno da znam.Ovako kada covek umre 40 dana posle toga njegova dusa se nemoze upokojiti.Ako se dusa ne upokoji za 40 dana duh prelazi u losu stranu i postaje zloduh (eng.hollow).Dok se duh ne upokoji u kuci se mogu cuti krici.Rituali su retki i jedva uspevaju.Desavaju se jednom u 100 godina kada je mesec u cetvrtoj kuci.Ako ritual dobro prodje telo ce se vratiti u zivot.
Pa to ludaci rade.Prave rituale.Ja ne bi prizivao mrtve, ne da razgovaram s njima to ne ali volio bi prizvati neke druge duhove one duhove koji su bili duhovi znači koji nikad nisu imali tjelo ,ali kako se prizivaju ti duhovi ja ne znam .Mada ipak dost znam o nekim čudnim stvarima.