Član
- Učlanjen(a)
- 24.01.2010
- Poruka
- 667
@poelbuster
Moram da te pitam nesto..
Da li bi se ti prijavio za urednika na forumu?
Nama je neophodan urednik, jer ovakva pisanja, kvare preglednost foruma, posto nema ko da prebaci na odgovarajucu temu ili spoji u jedan post..
Sem toga ti si nepristrasan i posten, i ne brises tudje postove bez razloga(kod sebe ne brises uopste) , i siguran sam da bi svi bili zadovoljni tobom..
Ja bi se prijavio, ali nemam vremena za to, a buduci da ti imas svoj blog, verovatno ti nece predstavljati problem da i ovde uvedes malo reda..
Pozdrav.
Dragi Mire, naš urednik se možda seća koliko puta sam ga molio da ništa ne briše na podforumu. Postoje veoma važni razlozi za to. Kada bi ovo bio forum o fudbalu ili pecanju mogao bi se zavoditi red. Ali, ovo je podforum o religiji i svako ovde svedoči svoju veru ili ono što je njegova da kažem denominacija stvorila od njega. Zbog toga smatram da je nepohodno da svako slobodno može da svedoči. Bog vidi svaku reč, pisanu ili izgovorenu. Bog zna svaku našu misao. Zašto da neko od nas uzme sebi za pravo da odlučuje šta treba izbrisati? Jesu li nam ovde potrebna pravila? Smatram da uopšte nisu. Svako treba ovde da bude ono što jeste, a oni koji čitaju da vide to. Zar ne bi bilo nepošteno prema nekome ko bude ovo čitao da ne vidi i drugu stranu nečije medalje? Ako je urednik sakrije onda se samo stvara pogrešna slika o ljudima koji ovde učestvuju.
Molim vas sve da odvojite to malo vremena i odslušate ovaj snimak, vredi odvojiti malo vremena.Predlažem kao uvod u temu svakom da prvo odsluša ovo predavanje...