Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Verni i Mudri Sluga na Strazarskoj Kuli
Da li ste znali da je Isus Hrist odredio slugu koji ce strazariti i davati duhovnu hranu u pravo vreme?
Ako niste znali,obratite paznju na njegove reci zapisane u
Матеј 24:
42 Stražite dakle, jer ne znate u koji će čas doći Gospod vaš.
43 Ali ovo znajte: kad bi znao domaćin u koje će vreme doći lupež, čuvao bi i ne bi dao potkopati kuću svoju.
44 Zato i vi budite gotovi; jer u koji čas ne mislite doći će Sin čovečiji.
45 Ko je dakle taj verni i mudri sluga kog je postavio gospodar njegov nad svojim domašnjima da im daje hranu na obrok?
46 Blago tom sluzi kog došavši gospodar njegov nađe da izvršuje tako.
47 Zaista vam kažem: postaviće ga nad svim imanjem svojim.
Исаија 21:
6 Jer ovako mi reče Gospod: Idi, postavi stražara da ti javi šta vidi.
7 I vide kola, i dva reda konjika; kola s magarcima i kola s kamilama; i pažaše dobro velikom pažnjom.
8 I povika kao lav: Gospodaru, ja stojim jednako na straži danju, i stojim na straži po svu noć.
9 I evo dođoše na kolima ljudi, u dva reda konjici. Tada povika i reče: Pade, pade Vavilon, i svi rezani likovi bogova njegovih razbiše se o zemlju.
Da li je taj verni i mudri sluga srpski patrijarh?,ili pak rimski papa?,ili neko deseti???
Ko je taj koji strazari i daje duhovnu hranu?
Jel vasa duhovna hrana dobra?,jeste li se dobro naruckali,pa zaspali???
Da li ste znali da je Isus Hrist odredio slugu koji ce strazariti i davati duhovnu hranu u pravo vreme?
Ako niste znali,obratite paznju na njegove reci zapisane u
Матеј 24:
42 Stražite dakle, jer ne znate u koji će čas doći Gospod vaš.
43 Ali ovo znajte: kad bi znao domaćin u koje će vreme doći lupež, čuvao bi i ne bi dao potkopati kuću svoju.
44 Zato i vi budite gotovi; jer u koji čas ne mislite doći će Sin čovečiji.
45 Ko je dakle taj verni i mudri sluga kog je postavio gospodar njegov nad svojim domašnjima da im daje hranu na obrok?
46 Blago tom sluzi kog došavši gospodar njegov nađe da izvršuje tako.
47 Zaista vam kažem: postaviće ga nad svim imanjem svojim.
Исаија 21:
6 Jer ovako mi reče Gospod: Idi, postavi stražara da ti javi šta vidi.
7 I vide kola, i dva reda konjika; kola s magarcima i kola s kamilama; i pažaše dobro velikom pažnjom.
8 I povika kao lav: Gospodaru, ja stojim jednako na straži danju, i stojim na straži po svu noć.
9 I evo dođoše na kolima ljudi, u dva reda konjici. Tada povika i reče: Pade, pade Vavilon, i svi rezani likovi bogova njegovih razbiše se o zemlju.
Da li je taj verni i mudri sluga srpski patrijarh?,ili pak rimski papa?,ili neko deseti???
Ko je taj koji strazari i daje duhovnu hranu?
Jel vasa duhovna hrana dobra?,jeste li se dobro naruckali,pa zaspali???