Član
- Učlanjen(a)
- 29.05.2010
- Poruka
- 466
Losa navika je sto pamtim sve kao slon i volim da sam uvek korak u napred ispred svih. :dntknw:
I ja sam takva,ali si promašila temu,jer to nije opsesivno-kompulzivna radnja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Losa navika je sto pamtim sve kao slon i volim da sam uvek korak u napred ispred svih. :dntknw:
Ja sam ispizdeo(sorry za izraz) do danas,jer nije klima bila ociscena,pa sam trpeo vrucincinu.Isto tako imam pik na penzionere u gsp-u kada otvorim prozor,a oni ga zatvore(rasprave su u 90% slucajeva zagarantovane) A neke moje ortakinje cesto imaju bag da hodaju sa leve ili desne strane,to je veoma zanimljivo,bez nekog spec.razloga
Hahhahahahah,vidim da se nešto svađaš sa penzionerima....Mislim da si još negdje spominjao njih xD
A razumijem to za hodanje ,tako ja i sestra uvjek idemo tako da sam ja njoj sa desne strane
navike su užas npr..imam tu naviku kad otvorim pivu u staklenoj boci da iz nje prospem malo..kad skinem žensko moram je svu oblizat,,pjevam kad kenjam,,nek se zna šta tarzan radi,,mrzim kad nekome zazvoni telefon više od 3 puta i ne javi se,,mrzim ponavljat nekome nešto to me strašno nervira,,mrzim kad seljaci izadju u 3-4 poslije podne kad se odmara i podju se derat ko na livadama tad imam naviku šamaranja dotičnih...out sam controle..
A razumijem to za hodanje ,tako ja i sestra uvjek idemo tako da sam ja njoj sa desne strane
Ne smeta mi promaja,nerviraju me vrata!Ajde mi objasni kako može biti promaja na 30 stepeni u hladu,bez imalo vjetra
Inače,to se zove opsesivno-kompulzivne radnje I postoji puno ljudi koji se ne vraćaju da provjere gore navedene stvari
Xexe,pa stoji da sam alergican na njih,ali ih nisam nigde spominjao na forumu,osim u ovom postu,nesto si pobrkao