Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Belgija je moje misljenje, ako pazljvio analiziras njihov tim videces da imaju sve sto trebaju da imaju, a isto to je u svojoj analizi LIneker rekao na BBC. Ovo za Argentinu, pa ja sam bas suprotno rekao, ja sam rekao da njima igra od Mesija zavisi, a ne da ce lako proci vec da lako mogu da ispadnu.neznam po cemu si to zakljucio sta se tice belgije toje cista glupost i argentina takodje nece tako lahko proci kao sto si ti zamislio bez obzira sto imaju mesija takodje i druge drzave imaju kvalitetne fudbalere igra se ne odnosi na jednog fudbalera nego na cjelu ekipu
Samo da se ne prekine i utakmica, eno nocas Englezima prekidose utakmicu jos u prvom poluvremenu...Meni se nesvidjaju ove greske u prenosima , cesto se desava prekid prenosa iz Brazila u prijateljskim prenosima , sad zamislite polufinale , i prekid ... Samo da kazem jer se cesto desava ...
Samo da se ne prekine i utakmica, eno nocas Englezima prekidose utakmicu jos u prvom poluvremenu...