Član
- Učlanjen(a)
- 11.11.2012
- Poruka
- 2.164
Vase misljenje o svemu tokom prvenstva....
http://serbianforum.org/threads/pogledaj-propusteno.527759/Ja bi voleo kad bi imala sekcija "pogledaj propusteno " neki snimci ...
Lagano moze brazil-hrvatska da bude iz 2 u 1, bez ikakve muke..jos sigurnije mi 2:1 rezultat, to za prvu utakmicu
Ovo za mec Srbija-Brazil, pa to je Brazil sa manje od 30 posto snage i to je svako video ko je iole gledao mec. Brazil sa SKolarijem nije Brazil kakav ljubitelji fudbala zele, ali to je Brazil koji moze da donese titulu. Sa ronaldinjom bi bio Brazil lep za oko ali bi vec u cetvrtfinalu ispali.
Ovo za dve utakmice, to je lepo razmisljanje, ali to je samo za neke reprezentacije. Portugal cemo znati u kakvoj je formi vec posle 20 minuta prve utakmice na primer, jer je takav tim. Grcku znamo u kakvoj je formi pre nego sto pocne utakmicaDok na primer Englezi tek u trecoj ce se konsolidovati. Za Argentinu na primer, moze da odigraju dve utakmice i naduju i Bosnu i sledecu, ali to ne znaci da igraju fudbal vec da se Mesiju igralo i vec u trecoj MEsi moze da zeva po terenu kao pre 4 godine u ispadanju i odose kuci Argetinci..Mene iskreno jako zanima Belgija, njih cu gledati s posebnom paznjom jer oni mogu mnogo