Vas nick...

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Kada sam bila malena imala sam dugu kosu, pa me je mama cesljala, a ja sam plakala kada me cesljala i govorila sam:"tata, mama me cupka".I tako sam ostala cupka:)

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Mnogi su me pitali po forumima. Kasno je, a duga je priča, uglavnom - nešto lijepo i jako romantično ( jevrejska riječ i ime mi je jevrejsko, vidi stvarno, a nisam Jevrejka ,hi,hi ).

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Na svim forumima me pitaju za značenje nicka. Nick mi je jedna jevrejska riječ, koja mi se jako svidjela. Prije nekoliko godina sam gledala dokumentarnu emisiju o Jevrejima u konc- logorima tokom rata. Akcenat je bio stavljen na bračne parove, koji su preživjeli rat i u braku su preko 40 godina. Besherat u slobodnom prevodu znači srodna duša, osoba ista kao ti, neko ko ti je suđen doživotno. To mi je bilo jako lijepo i romantično pa sam taj izraz zapamtila. I kada sam kasnije uvela net, sjetila sam se toga i od tada imam samo ovaj nick na svim forumima.:)

Član
Učlanjen(a)
27.05.2010
Poruka
164
Legendarni strip o grupi TNT i njihov vodja broj 1

strip za sva vremena

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
BlackandBlond...hmmmm...pa ja ustvari i nisam htjela to...sestre su mi tako napisale jer su obje plavuse,a ja crnka...pa da ostave traga(dosade):fool:
Mada imam ja ponekad mozak plavusa iz viceva:roll:
Ja bih htjela da promjenim nick...:(ali ne znam kakoooooooooooooooooo:(

Natrag