Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
nick je nastao u mojoj glavi pre 20 godina i tu i tamo sam ga zlorabio, a u stvari je iza njega skriven moj alter ego, opunomoćen da mlati praznu slamu, zgubidani i lenčari u moje ime bez prava, obaveza i prenemaganja...
Ja sam svoj nick"pozajmio" od druga sa posla. U trenutku registrovanja ništa mi nije padalo na pamet pa sam uzeo njegovo korisničko ime koje je on rabio na drugim sajtovima . Tada nisam imao pojma da ću škrabati na ovom forumu (želja mi je bila samo da skidam) a onda se pojaviše padajući prozori tipa "Niste bili prisutni toliko i toliko dana napišite nešto ,učvrstite zajedništvo" tako nekako .Pošto sam se uplašio da neću moći da skidam ako ignorišem prozore, počeo sam da škrabam.I tako do dana današnjeg.
PS: Ne bih voleo da ovo pročita moj drug s posla, jer ja njega napadam da je on od mene ukrao nick
Pozajmio pre vise godina od kolege sa posla posto mi je trebalo da downloadujem neke filmove na Crosatelite forumu.Mrzelo me da se registrujem...Ubrzo tamo sam postao moderator pod tim nikom,zatim Super moderator na slicnom Crospectator forumu,takodje HR Sat forumu.......posle toga nije vise imalo smisla menjati nick........
nemesis nema veze sa mojim imenom. zovem se djordje topic, a nemesis nick koristim vise od 5 god,poceo sam tako potpisivajuci se na call of duty 2 gdje se i sada tako potpisujem. nekako mi se svidjelo. nemesis znaci neko ili nesto sto se ne moze pobijediti,u engleskom je u recenicama inace koriste nesto kao strah,a bukvalno prevedeno znaci "osvetnik". u engleskom jeziku primjer jednom se moras suociti sa svojim "nemesisom"
Dugo sam na jednom forumu, sličnog tipa kao što je i ovaj, koristio drugarov nalog kada sam tražio linkove. Nalog je kasnije počelo da koristi više od 5 ljudi pa je drug zamenio šifru, tako da sam morao da se regujem. Prilikom regovanja nikako nisam uspeo da ubodem neki unique username, pa sam se na kraju naljutio i tako je sve pocelo.
Davno, u osnovnoj školi, pročitao sam neku priču iz davnina u nekim dječijim novinama. Glavni lik iz te priče zvao se Jurivaka. Tada je ta priča na mene fascinantno djelovala. Kada mi je zatrebao nick, eto, sjetio sam se toga lika. Imam godinama taj nick.