Vas nick...

Član
Učlanjen(a)
18.12.2009
Poruka
372
rockybalboa...
uvek sam se regovao sa rocky...a rocky nije slobodno pa eto rockybalboa..
a kako sam dosao na ime rocky??
jbg svi smo gledali film rocky..i svidelo mi se to ime..i eto sada sam poznat kao rocky :D

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
ljudi me oduvek uvek zvahu Lale zbog prezimena Lalic a inace sam se gooodinama potpisivao sa Sample Slayer (pesma od brooklyn bounce) ... a avatar mi je prince of persia ... omiljena igrica ... :)

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Ovo je ime uloge Džefa Fejkija u seriji LOST.
Inače, izvinjavam se Samer što sam joj pisao kao muškarcu, njen nadimak ništa ne govori o polu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
199
Trebalo je smisliti neki nick sa kojim bi se registrovao, nista originalno mi nije palo na pamet pa sam samo ispred svog imena stavio Don (inace sam napaljen na film Kum) i tako ispade DonMilan.

Mada su me uvek nervirali ljudi koji stavljaju to Don, Ser i slicna sranja ja sam se eto prvi put registrovao pod tim nikom i tako je ostalo.

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Moj SF nadimak nema bilo kakve veze sa mojim imenom,ili "pravim" nadimkom.Smislio sam ga neposredno pred registrovanje i to zato što sam smoren malignim političkim raspravama na jednom drugom forumu,"saplevši se" o ovaj (i rešivši da sebi iskopam "odmorište"),krenuo logikom : ja odande,ja odavde,...,ja odsvuda.
Budalaština ,ali - šta je,tu je ! Držaću ga se,naročito stoga što totalno resetuje moždane talase anglo-saksonaca na stranim forumima (ne mogu da ga savladaju).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Tražila sam stare crtane filmove, tačnije Kalimera, i naiđoh na ovaj forum, ali da bih ga "dovukla" morala sam da se registrujem.
I šta bi drugo nego Kalimerko!
Ali, avaj!
Kada sam se posle mesec dana aktivirala svi su misli da sam muško! Da bi se nesporazum otklonio, zamolila sam admin.-a da stvar "ispegla". Jedan kolega (forumaš) me oslovio sa Kalimerčica i BINGO! Dobih i novi nadimak i kuma.yes3

Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
djoleserbia....
zato sto se zovem Djordje, a volim svoju zemlju, pa zbog toga))))))

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Tražila sam stare crtane filmove, tačnije Kalimera, i naiđoh na ovaj forum, ali da bih ga "dovukla" morala sam da se registrujem.
I šta bi drugo nego Kalimerko!
Ali, avaj!
Kada sam se posle mesec dana aktivirala svi su misli da sam muško! Da bi se nesporazum otklonio, zamolila sam admin.-a da stvar "ispegla". Jedan kolega (forumaš) me oslovio sa Kalimerčica i BINGO! Dobih i novi nadimak i kuma.yes3

...a zato meni nije bilo jasno gde nestade Kalimerko...Hvala na obaveštenju,mrzim kada sam u nedoumici da´l je XX ,ili XY (to ume da napravi karambol,ako ni sa čim drugim,ono sa gramatikom).

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dosadili su mi engleski nazivi pa sam stavio latinski. Zašto baš konj? Zato što se tako osjećam. Avatar sam sam sklepao u Fotošopu. Nisam htio posuđenu fotku ili crtež.Potpis je takav zato što ga niko nema a meni se činio originalan.

Natrag