Vas nick...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Da li ti uopste znas znacenje reci nick? Bukvalno ga prevode kao skracenicu od nickname i zovu ga nadimak [niknejm se pise spojeno, vidim da si ga gore odvojio] ali prevod te reci uopste ne znaci to kako ga ovde prevode i nema veze sa nadimkom ...

Ajde ti mi objasni....ali putem PP....da ne ulazimo u Spam.......yes3

Član
Učlanjen(a)
27.07.2010
Poruka
11
Zasto ste izabrali taj nick? :)

Jednostavno objasnite zasto ste odabrali bas taj nick.. :smile:

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Omiljeni lik iz crtaca Ulquiora Shifer

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Sasvim slučajno, Mali broj slova, dva ista, sva velika, lako se uoče.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Sasvim slučajno, Mali broj slova, dva ista, sva velika, lako se uoče.

Ja sma baš mislio da si namerno stavila u smislu da si "Piggy" prema svima koji se, na primer ,dijamentralno ne slažu sa tobom kada su u pitanju muško-ženski odnosi...Ili se to samo tako pogodilo :)

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Vlada mi je pravo ime, a ova tri slova iza su skracenica od mog punog nicka koji sam godinama koristio na raznoraznim forumima...

No,kako sam se od tad dosta promenio, a i trudim se da se resim repova... i ta tri slova ce uskoro da lete...

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Overlord je igrica. A glavni lik u igrici je naravno, Overlord him-self.

E sad, cela igrica je ustvari sprdnja na Lord of The Rings, gde glavni baja podseća na Saurona. U drugom delu igrice se može pribaviti i identičan oklop kao i ona toljaga kojom Sauron mlati onu vojsku u prvom delu filma. Elfovi su u igrici predstavljeni kao razmaženi i pederljivi, hobiti su mali, debeli i proždrljivi i konstantno terorišu ljude itd.. Dakle, sve je neozbiljno.
Prirastao mi je za srce kada u svojoj palati glavni baja Overlord uzme pa zamahne i šljepi svoju ženu, na šta se ova okrene i zvizne mu šamarčinu te se ovaj sa sve teškim oklopom i toljagom prostre kao krpa na patosu...
Strah i trepet po okolinu, pali i uništava sve na šta naiđe, zajedno sa svojim malim goblinima, ne preza ni od čega, svo zlato koje ugleda, vrlo brzo se nađe u njegovim odajama...dok ga žena u vlastitom dvorcu - šamara i izuva iz cipela...

Natrag