Uz malo truda do čvrstih grudi

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Čvršće grudi za samo 10 minuta dnevno

Čvršće grudi za samo 10 minuta dnevno

BLIC ŽENA

Niste baš zadovoljni svojim grudima. Hteli biste da budu čvršće, jedrije ili možda malo veće. Pa ako je tako, posvetite im samo 10 minuta dnevno, i iz dana u dan bićete bliže cilju.

18412_2_hf.jpg

Stari provereni recept za čvrste i jedre grudi _ naizmenično tuširanje toplom i hladnom vodom


Tuširajte grudi hladnom vodom
Većina žena se tušira vrućom vodom, ne znajući koliko hladan mlaz vode može da učini za bolji izgled kože. Ako grudi naizmenično tuširate toplom i hladnom vodom, koža će zbog jače cirkulacije vremenom postati vidno čvršća. a grudi podignutije.


Vežbajte redovno
Pritiskajte dlanom o dlan držeći ruke u visini grudi. Ovu vežbu radite 50 puta dnevno, pa će vam se mišiće ispod grudi zategnuti. Odlične su i sve vežbe za leđa jer sprečavaju pogrbljenost i uvlačenje grudnog koša, zbog čega grudi i deluju opuštenije nego što jesu.


Napravite masku
Pomešajte kašiku kukuruznog brašna s malo vode, a zatim nanesite ovu mešavinu na grudi i umasirajte kružnim pokretima. Dok budete masirali grudi, izbegavajte deo oko bradavica. Na kraju grudi isperite vodom.


Povećajte ih
„Talika bust serum“ spas je za žene koje imaju male ili opuštene grudi. Ovaj preparat zateže i hidrira kožu grudi, a istovremeno ih i podiže. Ali to nije sve, biljka murkul bark, koju sadrži ovaj serum, povećava akumulaciju masnog tkiva u predelu grudi, pa one postaju veće za jedan broj posle samo šest nedelja.
Cena je 5.498 dinara.
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Savršen dekolte, pa ima li šta lepše?

Savršen dekolte, pa ima li šta lepše?

Vesti 17.08.2011 16:36

211553.jpg

Svakodnevnim ponavljanjem nekoliko jednostavnih vežbi, za koje vam nije potrebno mnogo napora ni više od pet minuta, imaćete zategnute grudi, pa vi vidite da li vam se isplati da odvojite malo vremena kako biste i na taj način skrenuli pažnju na sebe.

Bez obzira na to da li imate male ili velike grudi, većina žena veoma je osetljiva na njihov izgled i uvek misli da bi one mogle da budu lepše. Njihova lepota najčešće se meri time koliko su zategnute, a za savršen dekolte nije potrebno da imate silikone.

Iako same grudi nije moguće oblikovati vežbanjem, postoje brojne vežbe za mišiće koji ih drže. Uz malo svakodnevnog truda postići ćete impresivne rezultate i podignuti grudi.

Vežba laktovima


Prislonite ruke na kukove, kao manekenka koja pozira, i držeći leđa uspravno pokušajte da spojite laktove iza leđa. Ostanite tako desetak sekundi, a celu vežbu izvodite polako da biste što bolje istegli mišiće. Ponovite nekoliko puta.

Odgurni zid


Naslonite se na zid, pa ga dlanovima stisnite što jače, kao da pokušavate da ga odgurnete od sebe. Držite nekoliko sekundi, a ukoliko vam nije teško, optimalno je da ostanete u toj poziciji desetak sekundi i vežbu ponovite nekoliko puta.

Rukuj se sama sa sobom

Dlanove prinesite grudima i spojite ih kao da se rukujete sami sa sobom, pa ih pritiskajte jedan u drugi u trajanju od oko pet sekundi. I ovu vežbu ponovite nekoliko puta.

Šakom u bradu


Spojite šake ispod brade i pritiskajte jednu u drugu oko pet sekundi. Ovu vežbu ponovite deset puta.

Sklekovi


Omražena vežba većine žena nažalost je nezaobilazna ako želite da učvrstite grudi. Možete da birate između muških i ženskih sklekova, a ako smatrate da je ovo preteška vežba za vas, pomislite na to kako će vam grudi izgledati lepo ako izdržite tih nekoliko minuta mučenja.
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Za lepe grudi i dekolte

Za lepe grudi i dekolte

Opuštanje grudi je neminovan proces koji ide s godinama, ali se može usporiti pravilnim držanjem tela, primenom vežbi i izbegavanjem nagle promene težine

10v_620x0.jpg

Koža na grudima je veoma osetljiva i zahteva besprekornu i redovnu negu. Ovo posebno važi za ovo doba godine kada se zbog niskih temperatura koža više suši i gubi vodu. Kako biste to sprečili, važno je da primenjujete dobre i efektne tretmane i u salonu i kod kuće, ali i da redovno radite masažu grudi, kao i vežbe za učvršćivanje mišića.


Kako da sačuvate čvrstinu grudi?


*
Opuštanje grudi je neminovan proces koji ide s godinama, ali se može usporiti pravilnim držanjem tela, izbegavanjem naglog povećanja ili smanjenja težine kao i redovnih i odgovarajućih vežbi.

* Za grudi je bitno i dojenje jer stimulacijom bradavice izlučuje se hormon oksitocin koji čuva zdravlje dojke.

*
Takođe, veoma je važno da obratite pažnju na izbor brushaltera, i da izaberete model i kroj koji najviše odgovaraju obliku vaših grudi. Važno je da imaju pravu veličinu i meru i da ne zatežu. Ovo posebno važi za žene dojilje jer se u tom periodu grudi najviše opuštaju.

* Ako imate male grudi, nosite silikonske uloške u obliku polumeseca koji će ih učiniti vizuelno većim.

*
Za čvršće grudi preporučujem i svakodnevno tuširanje naizmenično toplom i hladnom vodom zbog bolje cirkulacije.


Kozmetičko zatezanje grudi


Ukoliko želite stručno da zatežete grudi, stoji vam na raspolaganju aparativna i preparativna kozmetika sa specijalnim tretmanima. Da biste održali čvrstinu grudi važno je da tretmane radite redovno.
Posebno je važna stručnost osobe koja radi masažu grudi. Koža na ovom delu tela ne sme da se isteže i važno je da se u toku masaže izbegava žlezdano tkivo dojke. Strogo treba voditi i računa o kvalitetu namenskih preparata za negu grudi.
Kod nas u salonu grudi se specijalno neguju prvo blagim pilingom, kojim se sa površine kože uklanjaju mrtve ćelije. Ovaj tretman pomaže koži da bolje apsorbuje kvalitetne kreme od kojih i zavisi uspešna nega.

Posle njega na grudi se nanosi specijalna krema za učvršćivanje, a preko stavljaju frotirne obloge sa elektrodama koje zatežu grudi. Tretman traje oko sat vremena, uključujući i nežnu ručnu masažu. Završava se specijalnom maskom koja se steže i pravi čvrstu oblogu oko dojki, a skida se u jednim komadu.
Druga varijanta tretmana je sa sličnom pripremom i hidro-lifting maskom koja je nežna, vlažna i dobro hrani kožu.
Svaki tretman zatezanja grudi radi se u seriji od dvanaest, i to dva puta nedeljno, a za održavanje se preporučuju mesečni tretmani.

Šta je još važno da znate?


* Ne radite aparatne tretmane ako ste imali ili imate neke promene na dojkama, makar to bilo i benigno.

*
Slušajte savete svog lekara, redovno kontrolišite grudi i povremeno ih sami nežno pregledajte.


*
Nikada ne radite sami masažu grudi, već samo blago nanosite kremu, posebno ako vam je koža suva i peruta se.

DRŽANJE TELA

Za lepe i čvrste grudi važno je pravilno držanje tela. Ramena treba da budu zabačena, a ključna kost izbačena, jer takav položaj zateže i grudi i stomak.

VEŽBE

Spojite dlanove, a laktove odvojite što više od tela. Ruke držite u nivou grudi i naizmenično ih pritiskajte u ritmu pulsa. Potom ih polako dižite gore i istim ritmom ih spuštajte. Svakodnevno vežbanje uz pravilno disanje pomoći će vam da podignete grudi, ojačate mišiće i očuvate njihovu čvrstinu.

Izvor: Večernje novosti
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Vežbom do prelepih grudi

Vežbom do prelepih grudi

Idealne grudi smatraju se one čiji se oblik ne menja bez obzira na pokrete vašeg tela. Dakle, lepo poprsje smatra se visoko postavljene elastične grudi, bez obzira na njihovu veličinu, a glavna tačka je njihov oblik. Savršen sport za lepši oblik i poboljšanje izgleda vaših dojki je plivanje, a alternativa su neke jednostavne ali efikasne vežbe koje će vam pomoći da ojačate mišiće grudnog koša sami.

202350_grudi_f.jpg

Nekoliko vežbi za lepe grudi....

VEŽBA BR.1 ZA LEPE GRUDI: PRITISAK
Primena pritiska je najjednostavnija vežba za grudi. Stojite uspravno okrenuti ka zidu, pa se na zid naslonite rukama blago savijenim. Girajte zid što jače možete, kao da želite da ga srušite, nekih 10-ak sekundi. Opustite se, istresite ruke. Ponovite 10 puta.

VEŽBA BR.2: DODIR LAKTOVIMA
Stojite pravo, savijte malo ruke u laktovima, a dlanove oslonite na kukove. Pokušajte da dodirnete jedan lakat drugim iza leđa, ali ne cimanjem već polako, pa kad dođete do krajnje tačke zadržite 10-15 sekundi. Ponovite 8 puta.

VEŽBA BR.3: PRITISAK DLANOVIMA
Sledeća vežba za lepe grudi je sledeća: naslonite dlan o lan ispred grudi i počnite da pritiskate jedan protiv drugog 3-5 sekundi. Ponovite 8-10 puta.

VEŽBA BR.4: PRSNO PLIVANJE "NA SUVO"
Ako ne možete da odete na bazen, ova efikasna vežba može da poboljša oblik vaših grudi. Stojite uspravno, naslonite se na zid, stegnite mišiće grudi i radite pokrete, kao da plivate prsni, stilom. Potezi neka budu spori, a grudni mišići zategnuti sve vreme.

ZAVRŠNA VEŽBA: DRŽANJE TELA
Najbolji način da se završi ovaj set vežbi za lepe grudi je onom koja cilja na to da poboljša vaše držanje. Uzmite debelu knjigu, stavite je na glavu i hodajte oko kuće nekoliko minuta, trudeći se da vam ne spadne sa glave. Ovo će vam pomoći da efikasno opustite mišiće i naviknete sebe da hodate ispravljenih leđa. Ako ne možete da hodate, bar se potrudite stojite sa knjigom na glavi desetak minuta. Možete da se pridržavate za stolicu ili zid, ali ne i da se naslanjate na zid.

Izvor: S media 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
[h=1]Najbolja nega za lepe grudi
[/h]
Lepe ženske grudi privlače mnoge poglede suprotnog pola. Da bi se pogledi zaustavili na vašem poprsju, potrebna je pravilna nega.

news_9725.jpg


IZBOR GRUDNJAKA
Pri izboru grudnjaka morate biti
posebno pažljive. Grudnjak sprečava male traume, podupire i oblikuje grudi. Stručnjaci su uvereni da je grudnjak za negu grudi neizbežan i da je važno da ga nosimo. Najbolji izbor grudnjaka je onaj koji ne pritiska grudi i ne ostavlja crvene crte na koži. Važno je da je napravljen od prirodnih materijala koji koži dopuštaju da diše. Naramenice moraju biti elastične i meke, dovoljno duge i široke. Žene koje se redovno bave sportskim aktivnostima moraju koristiti grudnjak namenjen rekreaciji i koji štiti od povreda.

NEGA GRUDI
Prevruća voda šteti našem telu, a štetna je i za grudi. Pri tuširanju je potrebno nežno masirati grudi, jer su žlezde vrlo osetljive i ne vole grube dodire. Lepu kožu dekoltea možete održavati tuširanjem naizmenično toplom i hladnom vodom. Taj postupak poboljšava cirkulaciju i nastajanje proteina, koji hrani ćelije i daje koži zdrav izgled, a dekolteu lepši oblik. Piling pomaže pri odstranjivanju odumrlih kožnih ćelija i čini grudi glatkim i mekim.

HRANA I GRUDI
Nega lepih grudi uključuje i prehranu. Izbeavajte dijete koje imaju brz efekat, pri kojima se kilogrami brzo gube, što se ogleda u gornjem delu tela - dekolteu. Preporučljivije je da konzumirate zdravu hranu, onu koja sadrži puno vitamina i minerala.

MANJE SUNČANJA, CIGARETA I SINTETIKE
Najveći neprijatelji lepih grudi su sunce i solarijum, pa pokušavajte da ih izbegnete ukoliko želite da vam koža ostane mlada i
lepa. Stručnjaci su utvrdili da na izgled kože utiče i pušenje. Izbegavajte sintetičke bluze i majice jer u kombinaciji sa znojem izazivaju pojavu bubuljica na dekolteu.

KAKO DO ČVRSTIH GRUDI
Najvažnije je držanje. Trebalo bi da sedite i stojite što uspravnije, jer će se time automatski podići i vaše grudi i ujedno će nestati obešeni izgled grudi. A za postizanje čvrstih grudi važno je plivanje, zato što učvršćuje mišiće na koje su naslonjene grudi.Izvor: S media
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Sedam načina da vam grudi budu veće

Veliki broj žena je nezadovoljno svojom veličinom grudi i žele da budu veće. Šta uraditi da bi one porasle?

news_10751.jpg


Ukoliko ne želite ili ne možete da ugradite silikone,AllWomenStalk savetuje kako da vam grudi porastu.

Učite

Prvi način da vam grudi porastu je da proučite tematiku. Pročitajte knjige ili studije o tome koja je njihova funkcija i kako da se brinete o njima.
Ishrana i vežbe su jako važne za veličinu vaših grudi. Što više čitate o tome, više ćete znati i moći da primenite.

Pijte

Istraživanja su pokazala da je
najbolji prirodni način rasta grudi šejk od papaje i mleka koji se pije svaki dan. Nutrijenti i vitamini koji su pronađeni u ova dva sastojka, ukoliko se svakodnevno unose u organizam, čine da prosto "bujate". Možete da probate da jedete svežu papaju.

Vežbajte

Postoji nekoliko vežbi koje mogu da poboljšaju rast vaših grudi. Pektoralni mišić je kao bilo koji drugi mišić i ukoliko radite na njemu biće veći. Nađite vežbe koje utiču na rast grudi i radite ih svaki dan.

Probajte sa čajevima

Saznajte koje biljke utiču na rast grudi i svakodnevno ih unosite u organizam. Posle samo par meseci, grudi će vam biti punije i veće. Hormone koji takođe mogu da utiču na rast treba izbegavati i uzimati samo ako je to neophodno zbog drugih razloga.

Jedite proteine

Proteini su jedan od
najboljih načina da grudi počnu da vam bujaju. Jedite više jaja, ribe, piletine, oraha i mleka. Grudi će vam biti zaobljenije, veće i lepše. Pokušajte da izbacite iz ishrane gazirana pića, šećer, prerađevine i brzu hranu i umesto njih uzimajte vitamine i vodu.

Probajte kreme za rast grudi


Postoje kreme koje povećavaju grudi. Možda će veličina grudi ostati ista, ali će one biti dignutije i boljeg izgleda pa će i izgledati veće. Čuvajte se prevare i neproverenih proizvoda, kao što je već rečeno, hormoni treba da su poslednja opcija.

Budite strpljive

Kao i uvek u životu, strpljivost je jedna od najboljih vrlina. Koji god način da odaberete, rezultati nisu vidiljivi odmah. Ukoliko ste u pubertetu, sačekajte prvo da pubertet prođe pre nego što uopšte zaključite da su vam grudi male.
Izvor: S media
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Lepše grudi bez skalpelaMnoge žene priželjkuju veći dekolte, ali bez odlaska pod nož. Svoje obline možete naglasiti ili ih stvoriti uz pomoć odeće, ali i vežbama za grudne mišiće, masažom, kao i ishranom bogatom estrogenom.

21442_operacija-shutterstock_69332980_iff.jpg


PRAVILNO DRŽANJE

Držite glavu uspravno, leđa su ravna, uvucite stomak i isturite grudi.


PRAVA VELIČINA BRUSHALTERA
Adekvatna veličina, ali i model pomažu da grudi vizuelno izgledaju lepše. Puš-ap modeli podižu i približavaju grudi i stvaraju bujniji dekolte. Postavljeni grudnjaci imaju ušivene sunđerčiće i vizuelno povećavaju, ali ne podižu grudi. Modeli s postavom od gela dizajnirani su da izgledaju prirodnije.

ODEĆA KOJA NAGLAŠAVA DEKOLTE
Odeća bez dekoltea ili s vrlo malim V izrezom učiniće da grudi izgledaju manje. Žene koje imaju male grudi trebalo bi da nose umeren dekolte, asimetrične ili nabrane izreze. Svetle boje povećavaju grudi, a tamne ih smanjuju, zato nosite tamne pantalone ili suknju, a gore obucite nešto u svetloj nijansi ili sa vodoravnim linijama.

22840_shutterstock_86947660_iff.jpg

MASAŽA
Masaža je dobra za stimulaciju nerava i povećanje protoka krvi, što vremenom može povećati i učvrstiti grudi. Povećan protok krvi pomaže u sprečavanju grudi da se opuste. Sami možete masirati grudi tako što ćete sesti na krevet i kružnim pokretima masirati od donje strane, a onda bržim pokretima masirajte kožu oko bradavica.

VEŽBE
Sklekovi su najbolji način za jačanje grudnoh mišića koji se nalaze ispod grudi.

ISHRANA
Neka istraživanja su pokazala da redovno uzimanje mešavine papaje i mleka može da pomogne, jer je mleko izvor estrogena, a papaja sadrži proteolitičke enzime koji pomažu u varenju proteina. Soja je takođe izvor estrogena, pa se preporučuje konzumiranje sa pirinčem, ječmom i mlečnim proizvodima.Izvor: Blic Žena
 
Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Tajna savršenog dekoltea bez brushaltera


Zbog brushaltera naš dekolte izgleda onako kako želimo, jer ga on povećava, oblikuje tj. čini naše grudi "pristojnim" i poželjnim.

news_12931.jpg


Međutim, ponekad poželimo da ga skinemo i u ime udobnosti ili izazovnosti na žurku ili kafu odemo oslobođene trakica i korpica.

Kako ne biste prešli granicu dobrog ukusa i modnog bontona
donosimo vam 7 pravila kojih se pritom morate pridržavati.

1. Nikada ne idite na posao bez brushaltera. Ni kada je "opušteni petak" ni kada je napolju jako vruće pa vam baš sve smeta. Nikada, ni pod kojim uslovima.

2. Izbegavajte svilene i ostale prozračne tkanine. Mogle bi da budu previše prozirne za taj deo tela.

3. Budite oprezni sa širokim i razvučenim majicama, jer ukoliko se sagnete mogli biste okolini da pružite prizor koji će se prepričavati.

4. Ukoliko nosite korpe veličine C ili D izbegavajte
majice ili haljine bez naramenica. Takvi krojevi bi mogli da previše stisnu grudi i tako ih "stope" u bezličnu masu.

5. Ako imate veće grudi najviše će vam odgovarati krojevi haljina koji se vezuju oko vrata. Što je čvršće zavežete, to će one imati bolju podršku.

6. Idealan kroj za dekolte bez grudnjaka je haljina sečena ispod grudi, tzv "empire" kroj koji pruža potrebnu podršku.

7. Nosite samolepljive silikonske pokrivače bradavica kako biste izbegli naziranje boje i tvrdoće bradavica kroz haljinu ili majicu, savetuje Zadovoljna.
Izvor: S media
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Grudi - lepe i čvrste bez silikona

Grudi - lepe i čvrste bez silikona

Bez obzira na to da li su male ili velike, grudi posmatramo, volimo, upoređujemo, divimo im se, a ponekad ih se stidimo ili ih mrzimo. Sve zavisi od njihove veličine i oblika. Iako imaju jednostavnu formu, kad je reč o grudima, ništa nije jednostavno.

1.jpg
Grunjak čuva vaše grudi, tuširajte ih hladnom vodom...

Ulazak u svet odraslih:
U pubertetu devojčica se pretvara u ženu, to je vreme kad počinje aktivnost reproduktivnih žlezda, a očigledan znak te promene jesu grudi koje rastu, postaju vidljive. Izbor prvog grudnjaka svaka devojka doživljava kao ritual ulaska u svet odraslih žena. Ipak, često grudi u početku ne rastu simetrično i to je razlog zabrinutosti i kompleksa. Na sreću, ta razlika postepeno nestaje, grudi se polako izjednačavaju, a bradavice dobijaju tamnu boju.

Da li su onakve kakve bi trebalo da budu?

2.jpg
Istraživanje u Kaliforniji pokazalo da je obim idealnih grudi 91.5 centimetar

Obim grudi Venere Miloske je 93,80 cm, Merilin Monro 95 cm, a nedavno istraživanje u Kaliforniji utvrdilo je da je obim idealnih grudi 91,5 cm. Dakle, mere idealnih grudi stalno se menjaju. Tako je bilo i očigledno će uvek i biti.

U antičkoj Grčkoj ideal su bile male grudi i mišićav grudni koš, u srednjem veku u Evropi su bile moderne čvrste i male grudi, a u Indiji teške i izdašne, u renesansi su postale bujne, da bi 20-ih godina prošlog veka opet bile moderne male, nevidljive grudi.

Potom, 50-ih godina postaju moderne holivudske proporcije, a 90-ih se velike grudi još i podižu grudnjacima pa i operacijama. Lako je zato shvatiti zbunjenost žena koje žele dobro da izgledaju u vremenu u kojem žive. To je zaista teško. Njihova težina neprestano se menja, zavisno od perioda i promena u životu: od trudnoće, dojenja ili jednostavno zbog tereta vremena.

Nijedan organ našeg tela nije toliko podložan promenama kao grudi. Osim toga, razlike između grudi dve žene veće su nego razlike bilo koja dva druga organa. Kod nekih žena dojke su gotovo neprimetne, teške samo desetak grama, kod drugih pak mogu biti teške čak pet ili deset kilograma.

Bujnost ili zenstvenost:
Sve je više žena s velikim grudima, a to neki objašnjavaju promenama u načinu ishrane i uzimanjem kontraceptivne pilule. Procenjuje se da su se u jednoj generaciji u Evropi grudi povećale za 10 cm. To povećanje je još više izraženo u zemljama Azije. A proporcionalno s povećanjem grudi povećava se i potreba za njihovom negom.


3.jpg
U jednoj generaciji grudi u Evropi su se povećale za čak 10 centimetara

Važno je odabrati odgovarajući grudnjak, posebno za sport, svakodnevno negovati grudi specijalnim kremama, a hladnom vodom podsticati cirkulaciju i održavati čvrstinu i elastičnost kože.

Veličina "S":
Setite se Džejn Birkin ili Tvigi, obe su od svojih malih grudi napravile mit. Male grudi imaju velike prednosti. Ljupke su, stoje podignuto, dugo zadržavaju svoj mladalački izgled, prkose sili teže i procesu starenja, tj. opuštanju. No, iako su male, treba im nega, što uključuje zaštitu prilikom sunčanja, vežbe za održavanje čvrstine i izbegavanje grudnjaka koji ih stežu, pritiskaju i podižu.


Negujte ih nežno:
Bez obzira na veličinu i oblik, da bi se oduprle sili teže i teretu godina, grudima je potrebna čvrsta i elastična koža. A za održavanje kože potrebna je redovna i pažljiva nega. Izbegavajte velike promene težine, učestale tople kupke, redovno nosite grudnjak. Zapamtite da je hladna voda
odličan podsticaj za elastičnost i čvrstoću i da postoje brojni kozmetički proizvodi koji vam mogu pomoći da sačuvate ili poboljšate izgled svojih grudi.
Izvor: Svaštara
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.979
Najbolje vežbe za čvrste grudi

Najbolje vežbe za čvrste grudi

Određenim vežbama možete da učinite da vam grudi izgledaju veće, podignutije i čvršće. Pogledajte i video na kraju teksta.

1.jpg
Sklek kao osnovna i najbolja vežba (ne samo za grudi već i za ceo gornji deo tela)

1. Sklekovi za jačanje grudnih mišića
Raširite ruke i stanite na kolena ako želite. Udahnite dok se spuštate i izdahnite dok se podižete.

2. Vežba za dobro držanje
Dobro držanje dosta utiče na izgled grudi, jer ako ste pogrbljeni one jednostavno neće izgledati lepo. Idealna vežba da popravite držanje je sledeća: lezite na stomak sa rukama na potiljku i zatim se podižite i spuštajte. Ne taj način ćete i istegnuti leđa.

3. Tegovima ubrzajte jačanje grudnih mišića
Lezite na strunjaču na leđa sa tegovima u rukama, spuštajte i podižite ruke sa strane. Ova jednostavna vežba značajno jača mišiće ispod grudi, zbog kojih one izgledaju veće, podignutije i čvršće.


(Vestionline)
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top