Utvrđivanje čovjekova Bogoočinstva

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti trebaš da se sramiš za ovakve laži protiv drugih.

Jer ja nigde nisam napisao da su te Marijine reči nevažne,

Jesi, napisao si. Na moja uzastopna ponavljanja da je Marija rekla kako će je "svi naraštaji kršćana zvati blaženom", ti si uzvratio i odgovorio ovako:

Jer da je tako - onda bi to moralo biti potvrđeno od samog Hrista, i kasnije apostola.

Dakle, ti ovdje hoćeš reći kako su Marijine riječi nebitne, nevažne, jer ni njezin Sin Isus Krist ni Isusovi apostoli nisu potvrdili da Isusovu Majku Mariju kršćani trebaju zvati blaženom. Još jednom, sram te bilo, riječi Bogoroditeljice bagateliziraš i nebitnim ih smatraš, a klanjaš se ženi koja je bila bogohulnica, kradljivica, lažljivica, brakolomka i alkoholičarka.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sramoto.

Ti da si pošten citirao bi SVE moje reči.

A ti vadiš iz konteksta da bi lažno prikazao kako sam ja nešto tvrdio i ako nisam.

Tako činiš i sa spisima Ellen White.

Ti si potpuni lažnjak, sramota od čoveka.

A evo svih mojih reči:

"""To nije izrečeno od Marije da bi se pravila neka crkvena doktrina.

Jer da je tako - onda bi to moralo biti potvrđeno od samog Hrista, i kasnije apostola.

Ali, nigde te zapovesti nema.

To je jednostavno dato kao istina koja ukazuje da je Bog odabrao Mariju da se kroz nju rodi Hristos.

A vas je sotona prevario da ste od toga napravili kult device Marije, koju smatrate posrednicom pred Bogom, i čak spasiteljicom.
I njoj se molite.

Potpuno ste promašili smisao jevanđelja, i od njega oduzeli, i dodali štošta što u njemu ne postoji"""

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sramoto.

Ti da si pošten citirao bi SVE moje reči.

A ti vadiš iz konteksta da bi lažno prikazao kako sam ja nešto tvrdio i ako nisam.

Isusova Majka Blažena Djevica Marija kaže - od sada će me svi naraštaji klanjatelja moga Sina Isusa zvati blaženom.

A ti tvrdiš: Ove riječi nisu bitne, jer ih nije potvrdio ni Isus ni apostoli.

Sljedbeniče alkoholičarke, nije li Marija i iznad apostola, zašto bi apostoli trebati potvrditi Marijine riječi. Nije li Marija ne samo iznad apostola, nego i iznad pisaca novozavjetnih tekstova? Vidi što kaže jedan od njih, sveti Luka, odakle i njemu istina o Kristu:

Lk 1,1-4: Kad već mnogi poduzeše sastaviti izvješće o događajima koji se ispuniše među nama - kako nam to predadoše oni koji od početka bijahu očevici i sluge Riječi - pošto sam sve, od početka, pomno ispitao, naumih i ja tebi, vrli Teofile, sve po redu napisati da se tako osvjedočiš o pouzdanosti svega u čemu si poučen.

A kod koga se to Luka raspitivao i sve pomno istražio? Evo:

Lk 2,19: Marija u sebi pohranjivaše sve te događaje i prebiraše ih u svome srcu. Pastiri se zatim vratiše slaveći i hvaleći Boga za sve što su čuli i vidjeli kako im je bilo rečeno.

Strahota, Isusovu Majku, Bogorodicu, ponižava tvrdeći kako njene riječi nisu relevantne, a klanjaš se bogohulnici, kradljivici, lažljivici, brakolomki i alkoholičarki Ellen White.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sramoto jedna bezbožnička.

Sve si moje reči lažno predstavio.

Pokaj se za svoj satanizam, ili će testići sud Božji.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Bolje idi u prirodu i moli se Gospodu, nego što čamiš u kući i ne znaš šta ćeš sa samim sobom, već praviš svonjarije po forumima.

Prilozi

• IMG_20230415_145957.jpg
    IMG_20230415_145957.jpg
    149,9 KB · Pregleda: 1
  • IMG_20230415_152754.jpg
    IMG_20230415_152754.jpg
    189,1 KB · Pregleda: 1
Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Slap ti nije sportski tip, pošto većinu vremena provodi za kompom, sigurno ima trbušinu od jedenja previše mesa i kolača. Vidim da cijelo vrijeme natura Laodikeji da smo mu Jovan i ja proturili antritrinitarni nauk, a ja mu sto puta rekao da je Isus Bog, a on nas i dalje naziva antikristima. Ne znam slape, jesi li na uskršnjoj ispovijedi rekao kako vrijeđaš protestante. Možda te ispovijednik ohrabrio da to i dalje činiš, ko zna.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
a ja mu sto puta rekao da je Isus Bog, a on nas i dalje naziva antikristima.

Otac - jedan Bog, Isus - još jedan Bog, ... U koliko bogova ti vjeruješ?

Sramoto jedna bezbožnička.

Sve si moje reči lažno predstavio.

Pokaj se za svoj satanizam, ili će testići sud Božji.

Bolje idi u prirodu i moli se Gospodu, nego što čamiš u kući i ne znaš šta ćeš sa samim sobom, već praviš svonjarije po forumima.

Tebi, a i braći ti, koji se klanjate bogohulnici i alkoholičarki, a za riječi Bogorodice Blažene Djevice kažete da su nebitne, ne može pomoći ni Bog niti šetnja po prirodi.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da, sve sam to rekao ali u tvojim snovima.

Nisu ljudi slepi da ne vide..

A ti nastavi i dalje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da, sve sam to rekao ali u tvojim snovima.

Nisu ljudi slepi da ne vide..

A ti nastavi i dalje.

Lk 1,46-48: Tada Marija reče: "Veliča duša moja Gospodina, klikće duh moj u Bogu, mome Spasitelju, što pogleda na neznatnost službenice svoje: odsad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom.

P.S. Ako Isusovu Majku Mariju ne nazivate blaženom, niste Kristovi, niste kršćani, uči Sveto Pismo.

Evo, sada kada sam ti Biblijom pokazao da će svi koji su Kristovi Njegovu Majku Mariju zvati blaženom, hoćeš li je ti odsada tako oslovljavati?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne na način na koji vi Katolici to idolopoklonički činite, napravivši nebiblijsku dogmu da je ona posrednica pred Bogom i spasiteljica kojoj se treba moliti.

Jer to je jedino Isus.

A to stoji, da je ona bila verna blažena ili blagoslovena žena, jer je odabrana da rodi spasitelja sveta.

Natrag