- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Cemu insistiranje da je Isus vaskrsnuo u nedelju???
Čitaju lažljivu Bibliju pa tvrde da je nedjelja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Cemu insistiranje da je Isus vaskrsnuo u nedelju???
Čitaju lažljivu Bibliju pa tvrde da je nedjelja.
Poenta ove teme jeste da dokaze da se ispunilo isusovo prorocanstvo o 3 dana i 3 noci,ali u ponedeljak u zoru.
Ne smem nista da ti obecam,ali mogu da skratim.
1 A u prvi dan nedeljni dođoše vrlo rano na grob, i donesoše mirise što pripraviše, i neke druge žene s njima;
A zasto to mora da bude nedelja??? Mozda su gledali po grckom ili rimskom racunanju vremena???,ali ima nesto jos bitnije od toga ,zanimljivije.
Poenta je da usaglasiš svoj stav sa Biblijom. Ako je vaskrs u nedelju..tri cela dana od toga računaš ...ono će te navesti na dan početka procesa otkupa..i zašto je baš tada otpočelo...
Tako ćemo još bolje razumeti Bibliju i šta hoće Hristos reći "sin Čovečiji će biti tri dana u utrobi zemlje"...kojim činom otpočinje Hristova pobda nad grehom. Iznendadićeš se.
Probaj..koliko možeš...evo ja sam gore zapravo skratio ti..računaj tri dana unazad i večeri...
Pozdrav
Sad upadaš u zamku ljudskog mudrovanja...samo slušaj šta kaže Pismo...nedelja ujutru..računaj tri dana i noći unazad...i napiši kad preračunaš....
I po prorocanstvu ,vaskrsnut je prvi dan u sedmici ,a to je PONEDELJAK.
Ma nema sanse,pusti se ljudskog mudrovanja i slusaj Isusa Hrista sta kaze.
Jel tacno ovo sto je zapisano u Mareju 12:40
40 Jer kao što je Jona bio u trbuhu kitovom tri dana i tri noći: tako će biti i Sin čovečiji u srcu zemlje tri dana i tri noći. ????
Hej Jovane, drago mi je da te vidim. Pa gde si ti nema te nestoPrvi dan u sedmici ponedeljak???
Da li znaš koji je prvi dan po Bibliji?
Računaj unazad..od nedelje rano ujutru...hoćeš zajedno da idemo dan po dan?
Hajde ja ću prvi dan i noć pa ti drugi itd..jer hoćeš?
Nedelja je prvi dan u sedmici po Bibliji to prvo da utvrdimo a ne ponedeljak. Subota je sedmi...
Hajdemo sada od prvog dana unazad..
Nedelja rano ujutru je treći dan...dakle treći dan...ne ceo već treći dan kako kaže Pismo..treći dan će Isus vaskrsnuti..
Sada idemo...drugi dan ako je treći nedelja..drugi dan je subota..pre podne...
Idemo za noć...subota veče je treće veče..nedelja uveče već otpada pošto je Hristos vaskraso ujutru. Dakle, treća noć je subota uveče...druga je petak uveče....
Hajdemo dalje..nastavite niz
Prvi dan u sedmici ponedeljak???
Da li znaš koji je prvi dan po Bibliji?
Računaj unazad..od nedelje rano ujutru...hoćeš zajedno da idemo dan po dan?
Hajde ja ću prvi dan i noć pa ti drugi itd..jer hoćeš?
Nedelja je prvi dan u sedmici po Bibliji to prvo da utvrdimo a ne ponedeljak. Subota je sedmi...
Hajdemo sada od prvog dana unazad..
Nedelja rano ujutru je treći dan...dakle treći dan...ne ceo već treći dan kako kaže Pismo..treći dan će Isus vaskrsnuti..
Idemo za noć...subota veče je treće veče..nedelja uveče već otpada pošto je Hristos vaskraso ujutru. Dakle, treća noć je subota uveče...druga je petak uveče....
Hej Jovane, drago mi je da te vidim. Pa gde si ti nema te nesto
Hajde mi ti napisi,daj tabelu od kako je Isus bio mrtav do njegovog vaskrsenja da ima 3 dana i 3 noci?
Pa ja ti napisa
Dan I petak 15-18 sati samo 3 sata OK
Noc I subota 18-06 sati 12
Dan II subota 06-18 sati 12
Noc II nedelja 18-06 sati 12
Dan III nedelja 06-18 sati 12
Noc III PONEDELJAK 18-06 sati oko 5 sati je Isus vaskrsnuo !!!
Hajde mi ti napisi,daj tabelu od kako je Isus bio mrtav do njegovog vaskrsenja da ima 3 dana i 3 noci?