Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Zar ne vidis da nemaju nijedan odgovor na ovo jednostavno pitanje.
Objasni ti nama kako stoji zapov. "Ne ubiti",a Isus Navin dobije naredbu da pobije sve, čak i djecu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zar ne vidis da nemaju nijedan odgovor na ovo jednostavno pitanje.
Objasni ti nama kako stoji zapov. "Ne ubiti",a Isus Navin dobije naredbu da pobije sve, čak i djecu?
Dragi moj Tripo,
Da li si zaboravio da razlikujes Stari savez od Novog Saveza?
Ovde se govori o tome kako su Hriscani naterani da ubijaju druge ljude,
Dakle Umetnost izvrtanja zapovedi Isusa Hrista koje vaze za Hriscane.
Vraticu se ja ako treba i na Isusa sina Navinovog,ali sada govorimo o zapovedi Isusa Hrista.
Ogromna je razlika izmedju Staroga i Novoga Saveza.Znači nemaš nikakav odgovor, nema razlike SZ i NZ nego su se promijenile okolnosti, a suština je ostala ista. Tačnije istina.
Dakle nisi u stanju da objasniš kako stoji zapov. NE UBIJ i kako je Bog naredio Isusu Navinu da pobije sve.
Jer ti uopšte kao i svi JS ne idete dublje u smisao teksta.
Ogromna je razlika izmedju Staroga i Novoga Saveza.
Pre svega Stari Savez je dat Jevrejima da ih cuva do Hrista,
A Hristov ili Novi Savez je ono o cemu sada govorimo.
Ja ne procitah nigde u Hristovim zapovedima i Savezu da se Hriscani trebaju braniti od zla,i pogotovo da ubijaju druge ljude,
ali ako ti mislis da Hriscani moraju da ubijaju druge ljude ,onda mi to pokazi u nekoj od Hristovih zapovedi.
Jel ti to zelis da okrivis Jehovu Boga za genocid?Opet nisi u stanju da objasniš razliku, Isusa Navina si zaobišao.
To je dokaz da ne shvataš smisao Biblije.
Jel ti to zelis da okrivis Jehovu Boga za genocid?
Hoces li da ga krivis i za potop kad je pobio ceo ljudski rod sem Noja i njegove porodice,njih 8???
Hoces li da krivis Jehovu Boga i za unistenje Sodome i Gomore???
Hoces li da krivis Jehovu Boga i zato sto ce unistiti ceo ovaj pokvareni svet,sem obecanog velikog mnostva ?
Ali ti si poceo od Isusa sina Navinovog?
Jel Isus Navinov krenuo u taj pohod sam od sebe ili po Jehovinoj zapovedi???
Hoces li opet da optuzis Jehovu Boga za genocid ???
Sta ti je cilj,napisi ?
Paganska ili nepaganska mantra zovi je kako god zelis,ali moj cilj je da objasnim kako ste vi mnogobosci svojim ponasanjem ukaljali sve sto vam je zapovedio Isus Hrist.Tvoja paganska mantra me ne zanima.
Objasni mi razliku kako je dobro što je Isus Navin pobio ljude i kako je dobro da se ne ubije?
Očigledno je da ne možeš.
Paganska ili nepaganska mantra zovi je kako god zelis,ali moj cilj je da objasnim kako ste vi mnogobosci svojim ponasanjem ukaljali sve sto vam je zapovedio Isus Hrist.