Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nećeš ni znati ništa dok ne zasučeš rukave i počneš učiti od samog početka a takav program nećeš naći tako lako.ima neka script koja se krije kao zmija noge(navodno pravi gotove config).ako hoćeš da naučiš youtube,naoružaj se voljom i strpljenjem i češljaj.config se ne pravi tek takoZanima me postoji li na forumu kakav program koji radi confige za mac adrese i stalkere za openbullet. Pitam zato što bih si volio napraviti koji config za openbullet, a o tome neznam baš ništa.
ništa na ovom svijetu se nepravi samo.nećeš ni znati ništa dok ne zasučeš rukave i počneš učiti od samog početka a takav program nećeš naći tako lako.ima neka script koja se krije kao zmija noge(navodno pravi gotove config).ako hoćeš da naučiš youtube,naoružaj se voljom i strpljenjem i češljaj.config se ne pravi tek tako
nas program pravi sam confige i tesko da ces naci javno tako nesto,ulozeno je puno truda da bi se tek tako delilo i sirilo.....Zanima me postoji li na forumu kakav program koji radi confige za mac adrese i stalkere za openbullet. Pitam zato što bih si volio napraviti koji config za openbullet, a o tome neznam baš ništa.
Eh kad bi to bile samo osnove. da sam preradis conf za slozenije servere trazi se mnogo vise.nas program pravi sam confige i tesko da ces naci javno tako nesto,ulozeno je puno truda da bi se tek tako delilo i sirilo.....
Pogledajte prilog 150180
kako serveri menjaju osnovu tako se i mi prilagodjavamo i usavrsava se ,medjutim nista dok se ne nauce osnove i sam pocnes se malo pomuciti oko toga..potpisujem sve sto su kolege rekle ti.....
Ako Ti niko ne pomogne neces moci napraviti cfg, nije dovoljan YTube. Ima dosta objavljenih configa koji rade, bolje se usresredi na to kako pokrenuti OB i gde naci gotove confige.Zanima me postoji li na forumu kakav program koji radi confige za mac adrese i stalkere za openbullet. Pitam zato što bih si volio napraviti koji config za openbullet, a o tome neznam baš ništa.
Malo komplikovano za objasniti ali probaj sa poznatim UA. U vecini slucajeva pomaze, znaci sakupi po netu sto vise UA i isprobaj, e sada skripta za VLC se razlikuje, ne mozes samo dodati UA u nastavku linka a za druge playere, recimo IPTV Extreme ide UA u nastavku linka, cak IPTV Extreme ima svoj standarni user agent koji pokrece neke linkove bez dodavanja.Može li mala pomoć oko user agenta?
Naleteo sam na nekoliko m3u listi koje znam da su valjane, ali neće da ih pusti u vlc ili siptv (ssiptv) aplikaciji.
Znam da je caka do user agenta, ali kako doći do ispravnog. Odnosno, ima li neki uobičajeni ili je to stvar isključivo provajdera.
Ako ne javno može i na pm