@boki71
Potrebna mi je pomoc oko stalkera ako mozes da pomognes ili uputis na nekog, ne mogu da saljem PP jer mi izbacuje gresku prilikom slanja.
Poceo sam da pravim config fajl za stalker
i uspeo sam da izvuci mac adrese i njihovo trajanje. Sada pokusavam da izvucem user i pass kako bi nekako dosao do aktivnih konekcija i drugih informacija. Medjutim ove verzije stalkera drugacije rade pa se pass najverovatnije kriptuje te ne mugu ocitati kao na prethodnim serverima, uspeo sam da dobijem samo ","login":"nikol-STB1-Sofia","password":"f859634bf0a513d0da3f6c0e757a17c9",". Da li imas iskustva kako bih mogao da dekriptujem passw, ukoliko ovo jeste hash za password?
Ujedno da li mozes da mi potvrdis da li sfvip player otvara /stalker_portal/c/ portale, ja nisam uspeo da pokrenem sem na stbemu. Skrte su informacije do kojih se moze doci.
pozzz
Potrebna mi je pomoc oko stalkera ako mozes da pomognes ili uputis na nekog, ne mogu da saljem PP jer mi izbacuje gresku prilikom slanja.
Poceo sam da pravim config fajl za stalker
Kod:
http://worldiptv.in/stalker_portal/c/
Ujedno da li mozes da mi potvrdis da li sfvip player otvara /stalker_portal/c/ portale, ja nisam uspeo da pokrenem sem na stbemu. Skrte su informacije do kojih se moze doci.
pozzz
Poslednja izmena od urednika: