U/P Skeneri i kako skenirati

Učlanjen(a)
24.08.2016
Poruka
218
Poštovani članovi, postoji li neki drugi način provere mac adresa osim ručne provere u SF plejeru. Unapred hvala na odgovoru.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.08.2013
Poruka
837
Zdravo evo u prilogu jedan macgrabber mozda nekom moze posluziti.
img.jpg

Kod:

Učlanjen(a)
23.03.2020
Poruka
270
Zdravo svima. Pročitah 253 strane. Jako puno informacija. Inače pišem samo ćirilicom, ali vidim da ovde ima jako puno komšija, pa ću ipak pisati latinicom.

Rečeno mi je da na ovom forumu ima skripti za pronalaženje IP kanala na serverima. Da se mogu naći sa skriptama napisanim u nekom računarskom jeziku koji je na varijantu neprestanih u ponavljanja novih zahteva na server. Hmmmm. Jako opterećivanje severa. Nego....

Koliko sam skontao, sve je to ustvari nečije, tuđe.

Ovo sa mak adresama je samo za jednog korisnika. To znači, ako je neko kupio tu listu, on ima pravo da je gleda. Ako, recimo, ja nađem taj mak na tom serveru što je on kupio i trenutno gledam tu listu, taj što je kupio, ne može da gleda? Ispravite me ako grešim.

Druga stvar, su ove liste sa korisničkim imenima i lozinkama, a to su liste koje mogu imati i više konekcija. Znači bez obzira što će je gledati onaj što je kupio, mogu da gledam ja i još onoliko ljudi koliko dozvoljava server?

E sad. Koliko sam video ima tu par programa koje zovete skeneri. Ubace se karakteristike programa, kombinacije severa i kombinacije mak adresa, odnosno spiskova korisnika i lozinki, pa koji ubode to je to. Ima tu još opcija, spisak proksi adresa, jer neki serveri blokiraju IP adresu posle par neuspešnih logovanja, pa bolje da blokiraju proksi nego tvoju adresu. Mada ko zna da li su te proksi adrese već blokirane, ako ih je neko pre koristio.

To je sve sjajno na papiru. Moje mišljenje je da se nađe neka postojeća lista, koja je validna. Ima ih na internetu koliko hoćeš. Možeš i na Aliekspresu ili eBay dobiti test listu. Iz te liste uneseš ime severa, uzmeš korisničko ime i lozinku, nađeš par proksi servera i ustvari sve što treba da podešavaš su karakteristike i datoteci settings.ini. Kad ti posle par načina pronađe tvoju listu, sebi si rešio veliku problem. Na taj način nađeš sebi konfiguracionu datoteku za taj server i za taj način unosa podataka (mislim na listu sa korisničkim imenom i lozinkom). Na taj isti način možeš da tražiš i portale sa mak adresom.

Molim samo da mi kažete, jesaun li teoretski u pravu.

Dobio sam 5 lista sa mak adresama od jednog vašeg člana, dobrog čoveka, ali je taj isti aktivan i na drugom IT forumu. Od tih pet lista, samo jednu mogu da koristim, ostale su verovatno već aktivirane od strane vlasnika. Ove što ne mogu da koristim su aktivne do septembra meseca i ovih dana ću baš da eksperimentišem sa tim listama.

Izvinjavam se zbog romana.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока
teoretski moze i tako, iako ima još brdo naćina...

Učlanjen(a)
06.02.2016
Poruka
45
super da se ne ponavljam onda ja sa python mac generatorima....evo jednog vrhunskog sa sf ,inace salezli ga je kreirao......brzi od munje.... :mig:
samo upisite u settingsu sta zelite...naprimer
Prefix = 00:1A:79:10
nema ove munje ili je do mene nema ga a trba mi !
ne znam sta se desilo pa 3 poruke molim modove da obrisu
izvinite!

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.716
kliknem da ti se zahvalim like neka greska hvala u svakom slucaju !
nesto cudno se desava ova korona usla svuda pa i u net !

Oops! We ran into some problems.

This attachment cannot be shown at this time. Please try back later.
Ima lajk od tebe ... pogledaj ... kad se pojavi greska u sustini primjenjeno je ... takodjer vasi postovi su objavljeni
Pozdrav

Natrag