Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Takvih imam more al nije receno da ce da bude tako ....Ima jos boljih
Unlimited
bice to tako sve dok gazde servera budu imale zaradu... ako jedan server ima 3-4k korisnika, sta znaci gazdi ako 10% gleda dzaba....
Molio bih vas da mi pojasnite ucitavanje playlista u ovaj fork player,da priznam nesto mi i nije jasan,a na primjer kod ott playera kad hocu rucni unos m3u linka nema upitnika na virtuelnoj tastaturi uopste,pa bih molio samo pojasnjenje.U kom formatu i kako treba fajl na usb da izgleda da povuce url.Hvala unapred....Ja koristim na Samsung Smart tv (tizen)
OTTplayer - Best free IPTV player. Widget for Samsung Smart TV. Widget for LG, Android, IOS, Windows mobile, MAC OS, Dreambox, Openbox, Skayway
Ottplayer - the best free IPTV player, allowing through widgets for modern platforms Samsung Smart TV, LG, Android, IOS, Windows mobile, MAC OS, Dreambox, Openbox, Skayway watch any program in places where Internet is available.ottplayer.es
na drugom Samsung Smart tv koristim Fork Player i liste ucitavam preko USB-a
Pozdrav
Poslao sam ti uputstva na Pm za OttPlayer i Fork Player kako i sta treba da radisMolio bih vas da mi pojasnite ucitavanje playlista u ovaj fork player,da priznam nesto mi i nije jasan,a na primjer kod ott playera kad hocu rucni unos m3u linka nema upitnika na virtuelnoj tastaturi uopste,pa bih molio samo pojasnjenje.U kom formatu i kako treba fajl na usb da izgleda da povuce url.Hvala unapred....