U/P Skeneri i kako skenirati

Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
Istina. Kako je krenilo u zadnje vreme kada svaki baustelac skenira :)
A gledam ono brdo macova sto stavljaju na forume. Pokrepace pola macova, pola servera, njonju cemo imat, pa opet moljakanje za liste...E moja zabo, nisu sve zivotinje za podkovat (videla zaba gde se konja kuje, pa digla i ona nogicu)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
124
bice to tako sve dok gazde servera budu imale zaradu... ako jedan server ima 3-4k korisnika, sta znaci gazdi ako 10% gleda dzaba....

Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
bice to tako sve dok gazde servera budu imale zaradu... ako jedan server ima 3-4k korisnika, sta znaci gazdi ako 10% gleda dzaba....

Istina. Al cijene se krecu vec oko 60€ pa do 80€ prosjek. Al je i godina dana. Nije bas neka cijena. Pa jos treba platiti server godisnje, pa treba i zivjet i jest. Brzo jedan user nestaje...

Član
Učlanjen(a)
02.01.2011
Poruka
17
Ja koristim na Samsung Smart tv (tizen)

na drugom Samsung Smart tv koristim Fork Player i liste ucitavam preko USB-a

Pozdrav
Molio bih vas da mi pojasnite ucitavanje playlista u ovaj fork player,da priznam nesto mi i nije jasan,a na primjer kod ott playera kad hocu rucni unos m3u linka nema upitnika na virtuelnoj tastaturi uopste,pa bih molio samo pojasnjenje.U kom formatu i kako treba fajl na usb da izgleda da povuce url.Hvala unapred....

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.719
Molio bih vas da mi pojasnite ucitavanje playlista u ovaj fork player,da priznam nesto mi i nije jasan,a na primjer kod ott playera kad hocu rucni unos m3u linka nema upitnika na virtuelnoj tastaturi uopste,pa bih molio samo pojasnjenje.U kom formatu i kako treba fajl na usb da izgleda da povuce url.Hvala unapred....
Poslao sam ti uputstva na Pm za OttPlayer i Fork Player kako i sta treba da radis

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
48
Zdravo svima. Pročitah 253 strane. Jako puno informacija. Inače pišem samo ćirilicom, ali vidim da ovde ima jako puno komšija, pa ću ipak pisati latinicom.

Rečeno mi je da na ovom forumu ima skripti za pronalaženje IP kanala na serverima. Da se mogu naći sa skriptama napisanim u nekom računarskom jeziku koji je na varijantu neprestanih u ponavljanja novih zahteva na server. Hmmmm. Jako opterećivanje severa. Nego....

Koliko sam skontao, sve je to ustvari nečije, tuđe.

Ovo sa mak adresama je samo za jednog korisnika. To znači, ako je neko kupio tu listu, on ima pravo da je gleda. Ako, recimo, ja nađem taj mak na tom serveru što je on kupio i trenutno gledam tu listu, taj što je kupio, ne može da gleda? Ispravite me ako grešim.

Druga stvar, su ove liste sa korisničkim imenima i lozinkama, a to su liste koje mogu imati i više konekcija. Znači bez obzira što će je gledati onaj što je kupio, mogu da gledam ja i još onoliko ljudi koliko dozvoljava server?

E sad. Koliko sam video ima tu par programa koje zovete skeneri. Ubace se karakteristike programa, kombinacije severa i kombinacije mak adresa, odnosno spiskova korisnika i lozinki, pa koji ubode to je to. Ima tu još opcija, spisak proksi adresa, jer neki serveri blokiraju IP adresu posle par neuspešnih logovanja, pa bolje da blokiraju proksi nego tvoju adresu. Mada ko zna da li su te proksi adrese već blokirane, ako ih je neko pre koristio.

To je sve sjajno na papiru. Moje mišljenje je da se nađe neka postojeća lista, koja je validna. Ima ih na internetu koliko hoćeš. Možeš i na Aliekspresu ili eBay dobiti test listu. Iz te liste uneseš ime severa, uzmeš korisničko ime i lozinku, nađeš par proksi servera i ustvari sve što treba da podešavaš su karakteristike i datoteci settings.ini. Kad ti posle par načina pronađe tvoju listu, sebi si rešio veliku problem. Na taj način nađeš sebi konfiguracionu datoteku za taj server i za taj način unosa podataka (mislim na listu sa korisničkim imenom i lozinkom). Na taj isti način možeš da tražiš i portale sa mak adresom.

Molim samo da mi kažete, jesaun li teoretski u pravu.

Dobio sam 5 lista sa mak adresama od jednog vašeg člana, dobrog čoveka, ali je taj isti aktivan i na drugom IT forumu. Od tih pet lista, samo jednu mogu da koristim, ostale su verovatno već aktivirane od strane vlasnika. Ove što ne mogu da koristim su aktivne do septembra meseca i ovih dana ću baš da eksperimentišem sa tim listama.

Izvinjavam se zbog romana.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.08.2013
Poruka
837
Pozdravljam sve forumaše u zadnja tri mjeseca pročita sam nekoliko puta svih 250 i nešto strana.
Posebno pozdravljam kljukia29 njgov jedan post me je doveo do saznanja kako nači liste tako da sam našao dosta listi za sebe
koje zadovoljavaju moje potrebe, a usput ču i podjeliti koko mogu. Tako još jedamput pozdrav za velike ljude u vipu.

Natrag