U/P Skeneri i kako skenirati

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.08.2013
Poruka
837
Dali mi može tko reči kako naterati MacGenerator salezli da generira velika slova mac adresa on generir 00:1A:79 ali ostala su mala slova, za mala radi samo se promjeni u malo a
ali velika nikako

Učlanjen(a)
10.07.2013
Poruka
33
Dali treba nešto posebno da se podesi u saletovom 1.2.4 skeneru,da bi se skenirali mac portali?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
Dali mi može tko reči kako naterati MacGenerator salezli da generira velika slova mac adresa on generir 00:1A:79 ali ostala su mala slova, za mala radi samo se promjeni u malo a
ali velika nikako

Notepad++, oznaci sve pa konvertuj u male. Ili u skeneru zadani da pravi malene ako se da...

Učlanjen(a)
18.03.2019
Poruka
25
zamolio bih nekoga od VIP clanova da mi pomogne samo na jednom serveru ako nije tesko da se javi u pp
bio bih jako zahvalan

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.719
Dali je moguce gledati m3u liste imam od raznih servera al ni jedna nece a sto se tice makova svi besprekorno rade ako ko zna da mi popmogne u p...m ...hvala
Ako mislis preko Vlc ? treba da znas koji serveri rade preko Vlc-a ... ili jednostavno se igras ako ti serveri nisu poznati dal rade preko Vlc pa sta ubodes ..

CF HD.png

Pozdrav

Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
Stari dobri Salezli...zakon za mene jos uvijek

Eto, uspio sam iskemijat. Stari dobri Salezli...U 20 minuta iscupo 255 macova :)
Stalker mi ne pravi probleme vise, to sam naucijo. S mukom, puno trazenja, jos vise pitanja, nitko ne odgovara direktno...Osim ko drugi nego Boki sa odlucnih DA ili NE.
Samo moras dobro postavit pitanje, da odgovara sa ta dva odgovora :)
Hvala Boki care.
A sada idemo jos probat servere sa redirekcijom. Kad pomislim, da sam sa tim stvarima poceo niti 4 mjeseca unazad, zadovoljan sam.
Ljudi, pomogli ste mi sa m3u, upucivali, pisali, odgovarali. Jedno veliko HVALA za sve ovde u VIP-u.
Davali ste mi liste, niste zalili. Sada kad sam naucio ne dugo nazad, nalazio sam macove, al sad je ocito moje vreme da dajem drugima...Al molim vas, nemojte na privatno, nemam vremena odgovarat, posto sam cele dane na bausteli :)
Kada vidim navece, da netko nije dobio listu u dijelu gde se i traze liste, dacu - od srca, kao i svi ovi dobri ljudi ovde na forumu...

Imate link ako hocete videti pocetak...Dodacu i krajnji rezultat kasnije ako netko zeli vidjet slucajno...

Izvinjavam, al tu sam zaboravio na jednu osobu, koja mi je jako puno puno pomogla. To je osoba koja ce se prepoznat, jer mi je dala config fajl za losmija, pa sam ja posle to nekako uvodio u salezlija. Fala Me, izvinjavam sto te nisam prije spomenuo :)

Član
Učlanjen(a)
02.01.2011
Poruka
17
Hteo bih da pitam jedno zanimljivo pitanje,postoji li neko rjesenje za gledanje ovih lista na smart tv samsung (tizen) ,ono sto koristim je ssiptv u principu samo par lista otvori ali je izuzetno opterecen i dosta baguje sa ovim velikim listama,pa sam se pitao imali neki prakticniji plejer za koristiti posto ovaj tizen malo sta podrzava ili ja bar nisam nasao.
a kad povezem laptop to vise nije to dosta se izgubi na kvalitetu same slike.Hvala unapred.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.719
Hteo bih da pitam jedno zanimljivo pitanje,postoji li neko rjesenje za gledanje ovih lista na smart tv samsung (tizen) ,ono sto koristim je ssiptv u principu samo par lista otvori ali je izuzetno opterecen i dosta baguje sa ovim velikim listama,pa sam se pitao imali neki prakticniji plejer za koristiti posto ovaj tizen malo sta podrzava ili ja bar nisam nasao.
a kad povezem laptop to vise nije to dosta se izgubi na kvalitetu same slike.Hvala unapred.
Ja koristim na Samsung Smart tv (tizen)

na drugom Samsung Smart tv koristim Fork Player i liste ucitavam preko USB-a

Pozdrav

Natrag