U/P Skeneri i kako skenirati

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
149
nacices sigurno samo koristi instrukciju.....ima listi......

Pogledajte prilog 101657

i dugujes vino iz Dalmacije ako nadjes......:beee:..znam da je vrhunsko.....
Ako neko moze da odgovori ovo je Bokijev post ali ako i neko drugi odgovori nije naodmet.Naime liste su u onom ini fajlu i zavrsetak je sa MAC =,dali se to prepravlja jer vidim da na slici trazi user u pitanju je bio radiokafic pre skoro godinu.Znaci ne vidim bas na slici taj krajnji nastavak User= to prepraviti i dali ide jos nesto posle toga.Dali se koristi proxi.I moglo bi makar na pp sta da skeniram neki link da nadjem neku listu za sebe ,meki ne toliko javni server.Naravno tu listu ne bi postavljao.Hvala pozz:assassin:

Ashampoo_Snap_2017.04.14_23h38m25s_002_.png

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Postovane kolege, kad sam ja poceo kao i svi koji su ovde od pocetka mi nismo imali nista.
Imate sad puno programa, aplikacija i mnostvo alatki, ali fali masta. Citam i samo moze covek da se cudi na neka pitanja kao koji je najbolji skener. Skener odradi ono sto mu zadas i resi zadatak kao digitron. Ne treba menjati baterije vec zadatak.

Kako rade ovi serveri koje skenirate, vlasnik postavi strimove, postavi user&pass koji su razliciti. I sad kako da skener pronade razlicite u&p. Nikako i zato skoro svi postavljaju razlicite u&p.
Odakle on vuce strimove?
Astra
headend
flussonic
itd.

Malo drugacija nasoka, ne skenirajte liste vec kanale, a to moze losmijev skener:
config.ini
u liniji:
match_word(trigger)=http
umesto http upisite m3u8.

Omogucili ste da skenirate flussonic.
servers.ini
Kod:
http://IPadresa: port/*/index.m3u8
Dictionary.ini (*) imena kanala
RTS
rts
RTS1
rts1
itd.

Znaci ovako skenirate kanale, a ne liste. Potrebna samo masta da kreirate dictionary.ini.

Flussonic je obicno na port 8080, ako "pogodi" ime kanala skener ne promasi :).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
149
Znaci samo to sto je na slici taj Url zadnje se vidi deviceUser=,i vise tu nista ne ide.Buni me secam se da je taj url bio sa MAC,znaci moze ovako da ide samo user mada vidim da skener vrti i password pa me bunili dali ide jos nesto vise nego na slici u url adresu.:oops:

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Znaci samo to sto je na slici taj Url zadnje se vidi deviceUser=,i vise tu nista ne ide.Buni me secam se da je taj url bio sa MAC,znaci moze ovako da ide samo user mada vidim da skener vrti i password pa me bunili dali ide jos nesto vise nego na slici u url adresu.:oops:
Da, ovaj ne :).
Okreni ga i naglavacke :).

Ako ti nesto pronade pogotovo kod MAC-ova, kad ga pustis u vlc kaze playlist is empty.
Toliko su procesljani MAC-ovi da skoro niko od "provajdera" ne kreira liste na MAC.
Skeniraj do mile volje nista neces pronaci :).

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
149
Da, ovaj ne :).
Okreni ga i naglavacke :).

Ako ti nesto pronade pogotovo kod MAC-ova, kad ga pustis u vlc kaze playlist is empty.
Toliko su procesljani MAC-ovi da skoro niko od "provajdera" ne kreira liste na MAC.
Skeniraj do mile volje nista neces pronaci :).
Neko kaze jos se naleti ali ipak ne vredi predpostavio sam a user user ili user password.Recite mi sta da skeniram onda da ne gubim vreme.Da se jos malo inf. ako ne budem znao to da skeniram i sl.Svakako hvala.

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Neko kaze jos se naleti ali ipak ne vredi predpostavio sam a user user ili user password.Recite mi sta da skeniram onda da ne gubim vreme.Da se jos malo inf. ako ne budem znao to da skeniram i sl.Svakako hvala.
Da ti odgovorim iskreno ja odavno ne skeniram liste, pojma nemam koji su to serveri koji daju nekakav rezultat :).

Učlanjen(a)
20.02.2015
Poruka
180
Sve sam podesio u skeneru samo jos da nadjem kakav
server od :
Astra
headend
flussonic
itd.

Pa da testiram^^

Učlanjen(a)
16.12.2017
Poruka
164
Zdravo Darkon majstore jel me se secas? Ajde Molim te Ako mozes da mam napises kako sf epg da ubacim u vlc player i smart iptv

Natrag