Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1. sredih malo onih 5 zip fajlova sto je Boki objavio ranije i procesljah ih sa Losmijevim skanerom
i tako imamo servere koji rade.
Nasao sam neke greske u prethodnom filu pa ima nekih izmjena.
sada bi trebalo da bude OK.
Zaboravi na takvo skeniranje.Ljudi gde nalazite combo tipa jd7vu8kh:Bh8kg6j, koji su random tipa pošto ovo sto vidim sve je manje servera ime:ime ili ime123:ime123 i tome sl.
I Sentry i losmijevi skeneri koliko sam video rade po istom principu a to je kombo
Kao što reče čovek,nemoj džabe da gubiš vreme!Ako baš hoćeš da probaš,ovde možeš da generišeš wordlistLjudi gde nalazite combo tipa jd7vu8kh:Bh8kg6j, koji su random tipa pošto ovo sto vidim sve je manje servera ime:ime ili ime123:ime123 i tome sl.
I Sentry i losmijevi skeneri koliko sam video rade po istom principu a to je kombo
http://www.unit-conversion.info/texttools/random-string-generator/
Zaboravi na takvo skeniranje.
To se uzima ulaskom u panel.
Envoyé de mon LG-D855 en utilisant Tapatalk
Hvala na odgovoru. Nije mi problem da čitam, ali bih voleo jedan konkretan odgovor. Šta se koristi osim komba? Kali Linux, python ili sta vec. Socijalni inženjering?@bozicko
u namjeri da ti pomognem savjetujem ti da procitas pazljivo prvih 100 stranica ovdije.
ovdije ima toliko korisnih savijeta da je zaista tesko da neuspijes.
Obrati posebnu paznju na to sto su napisali Boki, Losmij,Saledobri,Darkon i naravno Denis i uvidjet ces da imas mnogo vise razloga za optimizam nego sto ocekujes (govorim iz licnog iskustva).
zgrij stolicu i uci
iptables !!Za to ima nekoja "posebna" alatka ili nekoj hack?
Ma nema izlazi nesto da li je to na slovenackom ceskom ili nekom drugog jeziku ne znam Ali na nasem jeziku nema i to sto ima sigurno nije SF epgpa mislim da bi bitka trebala da ima epg u samoj listi u smart apl mora da radi epg bar kod mene ima