U/P Skeneri i kako skenirati

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Da li još uvijek ide za Mac skeniranje 00:1A:79: ili nešto drugo.
Jedan prijatelj mi npr. za cms.narodni.info reče da skeniram 48:44:f7, a za win.artiptv da skeniram 00:1A:79:25.
Ide i dalje, ali sve vise i vise listi menja tu grupu u druge. Tako da ce uskoro, sa svom ovom navalom skeniranja mac adresa, to prestati da vazi. Zato uvek kazem, uzivajte dok traje :D

Učlanjen(a)
02.06.2015
Poruka
190
D3N1s, tvoj skener je najbrži što se tiče Mac skeniranja (kada se Global Timeout podesi na 0). Losmijev je mnooooogo sporiji. Silezijev najnoviji niti nema opciju za Mac skeniranje.

Što se tiče promene 00:1A:79:, pa skeniraćemo novu koja izađe. Big Deal.

Učlanjen(a)
22.01.2017
Poruka
186
D3N1s, tvoj skener je najbrži što se tiče Mac skeniranja (kada se Global Timeout podesi na 0). Losmijev je mnooooogo sporiji. Silezijev najnoviji niti nema opciju za Mac skeniranje.

Što se tiče promene 00:1A:79:, pa skeniraćemo novu koja izađe. Big Deal.
Ne zbori ke ti se smeat clenovite salezli od sekogas skenira Mac duri i verzijata bez proxy. Na losmilj skenira najbrzo od site samo treba da znaes da gi koristis . Ne veruvam i deka znaes sto e global timeout no nema veze.

Učlanjen(a)
02.06.2015
Poruka
190
Ne zbori ke ti se smeat clenovite salezli od sekogas skenira Mac duri i verzijata bez proxy. Na losmilj skenira najbrzo od site samo treba da znaes da gi koristis . Ne veruvam i deka znaes sto e global timeout no nema veze.

Ne znam šta je Global Timeout, ali Denisov skener mi je uvek našao sve liste, čak i one koje privremeno ne rade sa timeoutom podešenim na 0. Losmijev nalazi samo one koje trenutno rade.
Upravo danas sam skenirao jedan server sa Denisovim skenerom i našao je listu koja ne radi. Sačuvao sam je. Sat vremena kasnije ta lista je proradila.

P. S. Ako može neko da mi objasni šta je taj Global Timeout i zašto je kod Denisovog skenera podešen na 8?

Učlanjen(a)
02.06.2015
Poruka
190
Četiri puta sam pročitao taj F1. Ali ništa mi nije jasno. Biće da sam glup. Ima mnogo stručnih termina. :)

P.S. Biće da ja prebrzo ne napadam. Dosad me nisu banovali. Danas sam sa jednog servera izvukao 12 listi na jedna fiksni četvrti MAC broj. Doduše, od tih 12 sad kad su utakmice, rade samo 3. :D

Učlanjen(a)
22.01.2017
Poruka
186
Kako samo kod tebe 8 skini nanovo skener i extraktiraj ga u neki folder i ne diraj nista u njega ako neznas za sta sluzi to.

Učlanjen(a)
02.06.2015
Poruka
190
Pa tih 1500 ostavljam uvek. Samo menjam Global Timeout. Stvarno mi nije jasno.

Zašto da ostavljam na 8 kad mi na 0 služi dobro i nađe sve što i losmijev. Čak i one koji privremeno ne rade?

P.S. Da,u pravu si. Skinuo sam ponovo Denisov skener. Izgleda da sam ja imao neku stariju verziju. Onu sa crno-belim logom. Skinuo sam je sa njegovog sajta. Tj. sad ne znam više koja je novija. Ova na 2. stranici ili na njegovom sajtu? :D

Poslednja izmena:
Natrag