D
duka4
evo ovo tu. ali nemogu nigdje naći. molim ako neko ima da pošalje link. hvalanije vam reko pravu istinu......iz Srbije neradi ali zato Luksemburga radi...mislim da je geoblok..
Pogledajte prilog 101022
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
evo ovo tu. ali nemogu nigdje naći. molim ako neko ima da pošalje link. hvalanije vam reko pravu istinu......iz Srbije neradi ali zato Luksemburga radi...mislim da je geoblok..
Pogledajte prilog 101022
molio bi link do onog programa sto radi u pozadini i vrdi proxy iz koje zemlje odabereš. tu sam ga negdje vidio ali više neznam u kojoj temi
jeli kod vas ide balkantvmedia?
Mislim da se zove CyberGhost ali nisam vidio link, ja sam našao na torrentima.
Evo i mene zanima imam tri liste od balkantvmedia ali mi ni jedna vise nece pa eto ako moze odgovor i meni ili na pm ako se nesto mijenjalo zasto vise neradi pozzz.
Postovi obrisani!
Držite se teme da se ne bi ponavljala pitanja i gubili korisni odgovori.
Nek' neko javno napiše zašto se koristi user agent u listama da se to pitane ne bi ponavljalo x puta jer sam dobio 20 poruka da pošaljem skriptu za user agent.
Pa dobro kako onda ovo radi meni neprikazuje ni domenu cistu ili sam ja lud ili mi noge smrde pitao sam jos neke i njima isto neradi e sad pitanje sta se mijenjaloDa tako se zove program....verovatno je video na mojoj slici kod onog servera sa geoblokom...
radi taj server na svim plejerima pa i na vlc......
Pa dobro kako onda ovo radi