U/P Skeneri i kako skenirati

D

duka4

Ja bi vam preporucio da pokusate sa necim kvalitetnijim.... mislim na liste da kazem stabilnijim i dugotrajnijim listama .... ove u/p to onako usput iz zezanja kad vam je dosadno ;) bez da me neko shvati pogresno ;)

Pozdrav
a koje su to? ja npr scenirao web wot i uspio da dođen do neke stranice ADMIN. mislim da je to bio ulaz u panel i pošto neznam šifru odustao. neznam . Ja bas volim da se podrudim i uporan sam i skužimm nesto ali treba neka smjernica neki početak. šta kako.?

D

duka4

Pa je sta vam je teško i servere naći. Najbolje da pošalje 2000000 listi. Pa imate na stranici streem Huntera svaki dan po 10 ,20 servera izlazi.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Pa je sta vam je teško i servere naći. Najbolje da pošalje 2000000 listi. Pa imate na stranici streem Huntera svaki dan po 10 ,20 servera izlazi.

smanji dve nule.....toliko mogu....:mig:.vise od toga ne...posto ne skeniram odavno

serveri prvi deo......moram polako pregledati sta postavljam da ne postavim nesto sto nebi trebalo.....:oopss:

Prilozi

• serveri1.zip
    2,4 KB · Pregleda: 195
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
severi su iz ove godine....odmah se ogradjujem da moguce da se potkrala neka greska jer na brzinu formiram listu bez provere,mozda je neki promenio u medjuvremenu lokaciju ali gro treba da je dobro......:mig:

preko 600 servera......deo 2

Prilozi

• serveri2.zip
    5,5 KB · Pregleda: 186
Učlanjen(a)
12.09.2011
Poruka
17
Boki, možeš li nam pomoći za servere sa Mac skeniranjem je li kod svih ovih lista što si ti postavio pod serveri2, heksadecimalni raspon 00:1A:79: ili je promijenjen. Živ bio, to nam je vrlo važno da negubimo 10-15 dana i ne silujemo džaba server i računar

Natrag