- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.171
Svaki kanal ima svoj "završni dio" koji je fixni ,tebi treba validan ip i port od boxa.A liste kanala nađeš na za to specijaliziranim forumima koji se bave satelitskom tematikom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
http://85.239.155.203:8001/1:0:1:5:1:16E:A00000:0:0:0:
Ma Wot mi je jasan. (Rekao sam da brzo učim). Našao sam Skylink adresu pomoću Wota za Dreambox. Ono što mi nije jasno jeste onaj završni deo. Kad Wot pronađe sve IP adrese, kako tražiti dalje? Nađe ih oko 100-ak. Morao sam ručno kopirati u Notepad i klikati pomoću VLC plejera na "tzv" plejliste i tražiti neku koja radi. (Uglavnom sam se oslonio na one na kojima piše "unknown".
Postoji li neki jednostavniji način?
Ako skeniraš kao što pišeš nije ni čudo Bitno je šta skeniraš, ona jadna 2-3 servera sa macovima ubište, šaraj malo.ja samvjerovatno glupsonalmenogu da nađem nijednu listu koja radi duže od 1 danljudi imal neko živaca da mi kaže koji tačno skener da koristim i kako ili da mi pošalje
neku bolju ex yu listu
ja samvjerovatno glupsonalmenogu da nađem nijednu listu koja radi duže od 1 danljudi imal neko živaca da mi kaže koji tačno skener da koristim i kako ili da mi pošalje
neku bolju ex yu listu