Активиста
- Učlanjen(a)
- 25.02.2012
- Poruka
- 2.845
Ma sta mladi hekleri, bez starca nema udarca.ma čitam danima znam neke osnove ali nisam baš haker kao ovi mladi momci valjda ću nači nekoga sa strpljenjem da me nauči pozdrav za sve dobre ljude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma sta mladi hekleri, bez starca nema udarca.ma čitam danima znam neke osnove ali nisam baš haker kao ovi mladi momci valjda ću nači nekoga sa strpljenjem da me nauči pozdrav za sve dobre ljude.
I ja sam tako govorio, ali mlađi su jači u ovome od nas iz "šesetineke".Ma sta mladi hekleri, bez starca nema udarca.
Poštovanje, Sentry MBA koliko vidim također može skenirati Mac adrese i mene zanima isto što i kljuki29 kako provjeriti expire date sa sentryom jer pomoću ovih skenera koji su najbolji za skeniranje piše n/a. Ne morate javno odgovarati možete nam poslati pmPozdrav,
ima li neko od clanova Sentry MBA config za skeniranje MAC adresa, htio bih provjeriti expire date i broj konekcija na listama koje nadjem. Mozda je cisto gubljenje vremena ali eto da se malo zabavljam. Nekakav primjer combo liste ne bi bio na odmet ako ovo neko uopce radi. Pretpostavljam da se koristi e-mail, user i pass kod pravljenja combo liste ali nisam siguran pa ako je neko prokljuvio kako to ide, moze i na PM.
Ides u Sentry na bilo koj fajl koji je pronasao(hits)desni klik na mausot biras- View boot debug so default text editor I pise ti unutra sve.polesno zdravje.Inaku darkon vi kaza kako se proveruva vaznost na listata vo prebaruvac,no ne go cita toa nīkoj.Poštovanje, Sentry MBA koliko vidim također može skenirati Mac adrese i mene zanima isto što i kljuki29 kako provjeriti expire date sa sentryom jer pomoću ovih skenera koji su najbolji za skeniranje piše n/a. Ne morate javno odgovarati možete nam poslati pm
Ok, hvala, a kako se skeniraju mac adrese sa sentryom???Ides u Sentry na bilo koj fajl koji je pronasao(hits)desni klik na mausot biras- View boot debug so default text editor I pise ti unutra sve.polesno zdravje.Inaku darkon vi kaza kako se proveruva vaznost na listata vo prebaruvac,no ne go cita toa nīkoj.
Valjda i za mac snimi to unutra,mora da snimi sve sto skeniras sa sentry,sve stoji u headers nista se ne brise.Isto je i za mac konfiguracija samo kombo drugacije user-pass-email.Ipak je salezli najbolji ona verzija bez proxy,samo ubacis mac unutra,sta ima veze vaznost liste neke su unlimited pa ne rade.Inaku darkon vi kaza kako se proveruva vaznost na liste vo prebaruvac no niko ne cita to.