- Učlanjen(a)
- 22.02.2011
- Poruka
- 624
A gde ti se zuri? Na voz? Bus?it scan slowly too.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A gde ti se zuri? Na voz? Bus?it scan slowly too.
Pozdrav. Preuzeo sam aplikaciju "SF+ IPTV + Skener.rar" koju je postavio "boki71". Kad je otvorim ispisuje mi da je fascikla prazna. U čemu bi mogao biti problem?BOKI TI SI CAR.
Is there a virus?Pozdrav. Preuzeo sam aplikaciju "SF+ IPTV + Skener.rar" koju je postavio "boki71". Kad je otvorim ispisuje mi da je fascikla prazna. U čemu bi mogao biti problem?
antivirus ti prepoznao sadzaj kao opasnost pa ga prebacio u otpad.Pozdrav. Preuzeo sam aplikaciju "SF+ IPTV + Skener.rar" koju je postavio "boki71". Kad je otvorim ispisuje mi da je fascikla prazna. U čemu bi mogao biti problem?
pozdrav.da li je kome uspjelo dodati neki svoj combo pogotovo MAC?antivirus ti prepoznao sadzaj kao opasnost pa ga prebacio u otpad.
medjutim...nista od toga,nema virusa.
pronadji gdje je antivirus to deponovao pa vrati gdje je i bilo,zatim podesi u antivirusu izuzece za taj file,da ga vise ne kontrolira.
Hvala kolegama "SWsarote26" i "Patriot" na sugestijama. Antivirus mi je sugerisao da u navedenom skeneru ima virus "Win32:Malware-gen" pa sam ga smjestio u karantenu. Probaću sa izuzećem ovog skenera u antivirus programu.antivirus ti prepoznao sadzaj kao opasnost pa ga prebacio u otpad.
medjutim...nista od toga,nema virusa.
pronadji gdje je antivirus to deponovao pa vrati gdje je i bilo,zatim podesi u antivirusu izuzece za taj file,da ga vise ne kontrolira.
Why not use python mac scan? It's easier.pozdrav.da li je kome uspjelo dodati neki svoj combo pogotovo MAC?
Posto se je steklo puno skenera sa neta, nitko vise ne treba ocito pomoc. A i izgleda da postali svi veliki poznavaci servera i skeniranja...Na zalost.Skenira li vise iko ista, niko nista ne pise.